hayırlı olsun...kazasız,belasız sürüşler
hayırlı olsun...kazasız,belasız sürüşler
özer motorunu almışsın sonunda hayırlı olsun.msnde görüşelim seninle tekrar hayırlı olsun
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
motorun bi fotografını görseydik özer..
98 Beygir.....
hayırlı uğurlu olsu.güle güle,kazasız belasız kullanman dileklerimle.ayrıca (herkesin bir gün hayallerine kavuşması) iyi dileklerine yürekten katılıyorum.ADANA'dan sevgilerimle.
Hayırlı olsun...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Bugün sabah erkenden kalktım ve mutluluk içerisinde motosikletimin plaka işlemlerini başlatmaya gittim.(Tabii her ihtimale karşın, yeğenimin Mondial 100 KH ile )Herşey yolunda gitti ve öğlene kadar evraklarımı tamamladım, fakat işlemler sırasında bir yazı gözüme takıldı.Motosikletin dosyası içerisinde, motosiklet bilgilerinin olduğu bir evrakta, Cinsi: MOTORLUBİSİKLET yazıyordu.Nasıl olur yaaaa Ne motorlu püskületi bas baya motosiklet bu, neyse sinemize çektik tabii bu olanları ne yapalım kanunun önünde boynumuz kıldan ince öğleden sonra plakamı ve ruhsatımı teslim aldım.Şehir içine indim biraz turladım.Motosikletim çok ilgi çekiyor, bir çok kişi hayırlı olsuna geldi.Bol bol soru sordular, bende teker teker yanıtladım
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)