gecmıs olsun allah beterınden saklasın
gecmıs olsun allah beterınden saklasın
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
çok geçmiş olsun pierzig Allah korumuş
valla buyuk geçmiş olsun....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Çok sagolun millet
Bugün kazanın etkisini iyice hissetmeye başladım.Bacağım ve omuzum ağırmaya başladı
Sanada geçmiş olsun Ersen abi.
Ama ufak bi ayrıntı var ben ıslak zemine geldigimde frene basmamıştım.Aynı olay yağmur yağmadıgı havalardada olmuştu.Hafif su birikintilerine geldigimde arka tekerlek hemen yalpalamaya başlıyordu
çok geçmişler olsun .Bende eldivensiz olsaydım kazada şu anda elimde et yoktu zira elim motor ve asfalt arasında kalarak sürüklendi ama allahtan full korumaydım eldivenlerim kayak eldivenleri bile olsa hayatımı kurtardı,sadece elimde bilekte kapsül patlağıyla sıyırdım.
Millet bana bu sıcakta full korumayım die atkını unutmuşun deip biyeri ile gülsede umurum deil.Önce sağlık.
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
kardes ucuz atlatmissin diyeyim artik.. buyuk gecmis olsun... anne sozunden cikma bazen bende dinlemiyorum ve hep boyle siyiriyoruz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Geçmiş olsun. Herhalde motosikletin en önemli parçası yer tutunan dolayısı ile hayata tutunan lastikleri. Kullandığın lastiklerin marka ve biliyorsan modelini söyleyebilir misin?
kesinlikle katılıyorum bana da diyolar bazı Düşünmeyi bilmeyen canlılar Bu mont giyilir mi bu sıcakta, Yanmıyomusun sen, Hayırdır Erciyese mi... ZATEN SİZ AKILLISINIZ BİZ BU SICAKTA, BUNLARI GİYİYORUZ,TAKIYORUZ DİYE SALAĞIZ DİMİ? deyince afallıyolar..
race motorla 90'da giderkende aynı zararı görürsün, 100cc CUP da 90'la giderkende aynı zararı görürsün ama ANLATAMIYORUZ BUNU... her zaman tam koruma
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
büyük geçmiş olsun,benzer bir olay rampa aşağıya inerken küçük motorla benimde başıma gelmişti,korumalarım sayesinde 5-6 m kaydığım halde sorunsuz atlattım.seninde bu kadar ucuz atlatmana sevindim,dilerim son kazan olur bu.
Eksik olmayın ardaşlar
YBR lerin üzerinde orjinal gelen lastikler SAKURA.Hiçkimseye önermiyorum bu lastikleri.Bu lastiklere kuru havalardada güvenmeyin
Bide bunu sadece ben söylemiyorum ybr kullananlar hemfikir bu lastiklerin yol tutamayışında
Ben kaskımı alınca arkdaşımda bana "o kadar para verlirmi olm ya ,senin sürdüğün motor ne ki" demişti.Ama o kask hayatımı kurtardı
PHAETONW12
En kötü kazalarımız böyle olsun virajlara dikkat etmek lazım
Bide kazanın 2 dakka öncesinde annem aramıştı.Ben çocukmuyum diye terslemiştim
Demekkili yaş kaç olursa olsun hala küçük çocukalarıyız onların
Cok gecmıs oLsun arkdasım inşaLLah bu sana Bana Ve bi çok arkadasımıza ders oLur Ve ona gore hareket ederiz!!!
geçmiş olsun bakkala bile gitsek hep diyorum tam kuşam lütfen
geçmiş olsun arkadaşım , insan motordan düştüğünde ilk eli yere temas ediyor . çok kötü gerçekten. ben 10 km hızla giderken düştüğümde elim mahvolmuştu. tam koruma olmadan motora binmemek lazım ...
geçmiş olsun allah beterinden saklasın...evet her zaman ne olursa olsun full koruma
çok büyük geçmiş olsun dostum
allah seni sevdiklerine bağışlamış umarım bundan sora full korumasız yola çıkmazsın yağmurda daha yavaş kullanmak lazım lütfen dikkatli olalım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Fadıl kardeşim benim çok çok geçmiş olsun öncelikle :(:(:(:(:(:(:( daha şimdi öğrendim kaza yaptığını.:(:(:(:(:(:(:(:(
Senle şöle kaydık yok böle kaydık diye konuşurken demek lanet şey oldu. İnan çok üzüldüm. Ama sende önemli bi şey olmaması çok çok önemli. İnan ilk iş senle bu lastikleri değiştirecez.
Yanlız neden ailenden saklıyorsunki kardeşim allah korusun daha çnemli bi şeylerde olabilrdi sende neticede kaza bu. Ailen motor kullandığının bilyor bu tarz şeyler olmasını normal karşılayacaklardır.
Tekrar çok çok geçmiş olsun benim yapabileceğim bi şeyler olursa lütfen beni ara elimden geldiğince yardımcı olurum. Aslında o kaza anında bile arasan koşa koşa gelirdim valla.
Neyse kendine çok iyi bakmayı ihmal etme sakın. Sen bize lazımsın. İyi haberlerini bekliyorum.
Ben kaskımı alınca arkdaşımda bana "o kadar para verlirmi olm ya ,senin sürdüğün motor ne ki" demişti.Ama o kask hayatımı kurtardı
[B]
Bende caddebostan sahilde bi cafe ye gitmiştim full koruma geçen yaz,garson geldi kaç cc dedi 150 diince ay bende bu kadar korumaya bişi var sandım dedi.
Bende kaza cc ye göre gelmez senin bu kafan için garsonluk ağır meslek demiştim
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
geçmiş olsun dostum. Koruma cokonemlı ama ıste aman ne olacak uğrasmıyım sımdı fılan yapıyoz. Ne olursada zaten bosverınce oluyo..
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
fortinosklamus,yeschim,SilentScream,corci,alper_ti m,mostwanted_57,voldemort
Motorunuz dert görmesin
hayaletfilo
Çooooooooook sağol Evren abicimm inceliğin içinValla o esnada bizimkilere nasıl söylerim diye düşünmekten başka birşey aklıma gelmemişti
voldemort
Bize birşey olmacakmış gibi yaşıyoruz
bonnie&clide
Böyle şeyler söyleyenler cahilliklerinin farkında olmadıklarından konuşuyor o garsonun bunu anlaması için düşük ccli bi motorda 1oo km ile giderken düşüp korumasız bir şekilde sürüklenmesi lazım ki işin ciddiyetini kavrasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)