Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Kaygan yol,adi lastikeler ve .... Kaza yaptım :(

REKLAM ALANI
    ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    gecmıs olsun allah beterınden saklasın
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

çok geçmiş olsun pierzig Allah korumuş

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    valla buyuk geçmiş olsun....
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Çok sagolun millet
    Bugün kazanın etkisini iyice hissetmeye başladım.Bacağım ve omuzum ağırmaya başladı
    Alıntı olumdanscisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dosttum cok gecmış olsun aynı gun ben de o yağmurda ısten gelıyordum onumdekı araba frn yaptı bende tabı motor frenı hafıf arka frene dokundum ve kaymaya basladım ama toparladım yağmurlu havada sakın frene dokunmayın cıletgıbı kayıyo valla neyse sana bırsey olmadıya buna sukur dosttum aman dıkkat
    Sanada geçmiş olsun Ersen abi.
    Ama ufak bi ayrıntı var ben ıslak zemine geldigimde frene basmamıştım.Aynı olay yağmur yağmadıgı havalardada olmuştu.Hafif su birikintilerine geldigimde arka tekerlek hemen yalpalamaya başlıyordu

Motosikleti
    HYOSUNG
    çok geçmişler olsun .Bende eldivensiz olsaydım kazada şu anda elimde et yoktu zira elim motor ve asfalt arasında kalarak sürüklendi ama allahtan full korumaydım eldivenlerim kayak eldivenleri bile olsa hayatımı kurtardı,sadece elimde bilekte kapsül patlağıyla sıyırdım.
    Millet bana bu sıcakta full korumayım die atkını unutmuşun deip biyeri ile gülsede umurum deil.Önce sağlık.
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    kardes ucuz atlatmissin diyeyim artik.. buyuk gecmis olsun... anne sozunden cikma bazen bende dinlemiyorum ve hep boyle siyiriyoruz...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Geçmiş olsun. Herhalde motosikletin en önemli parçası yer tutunan dolayısı ile hayata tutunan lastikleri. Kullandığın lastiklerin marka ve biliyorsan modelini söyleyebilir misin?

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet bana bu sıcakta full korumayım die atkını unutmuşun deip biyeri ile gülsede umurum deil.Önce sağlık.
    kesinlikle katılıyorum bana da diyolar bazı Düşünmeyi bilmeyen canlılar Bu mont giyilir mi bu sıcakta, Yanmıyomusun sen, Hayırdır Erciyese mi... ZATEN SİZ AKILLISINIZ BİZ BU SICAKTA, BUNLARI GİYİYORUZ,TAKIYORUZ DİYE SALAĞIZ DİMİ? deyince afallıyolar..
    race motorla 90'da giderkende aynı zararı görürsün, 100cc CUP da 90'la giderkende aynı zararı görürsün ama ANLATAMIYORUZ BUNU... her zaman tam koruma
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük geçmiş olsun,benzer bir olay rampa aşağıya inerken küçük motorla benimde başıma gelmişti,korumalarım sayesinde 5-6 m kaydığım halde sorunsuz atlattım.seninde bu kadar ucuz atlatmana sevindim,dilerim son kazan olur bu.

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Eksik olmayın ardaşlar
    Alıntı OKD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Herhalde motosikletin en önemli parçası yer tutunan dolayısı ile hayata tutunan lastikleri. Kullandığın lastiklerin marka ve biliyorsan modelini söyleyebilir misin?
    YBR lerin üzerinde orjinal gelen lastikler SAKURA.Hiçkimseye önermiyorum bu lastikleri.Bu lastiklere kuru havalardada güvenmeyin
    Bide bunu sadece ben söylemiyorum ybr kullananlar hemfikir bu lastiklerin yol tutamayışında

Alıntı msoysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum bana da diyolar bazı Düşünmeyi bilmeyen canlılar Bu mont giyilir mi bu sıcakta, Yanmıyomusun sen, Hayırdır Erciyese mi... ZATEN SİZ AKILLISINIZ BİZ BU SICAKTA, BUNLARI GİYİYORUZ,TAKIYORUZ DİYE SALAĞIZ DİMİ? deyince afallıyolar..
    race motorla 90'da giderkende aynı zararı görürsün, 100cc CUP da 90'la giderkende aynı zararı görürsün ama ANLATAMIYORUZ BUNU... her zaman tam koruma
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmişler olsun .Bende eldivensiz olsaydım kazada şu anda elimde et yoktu zira elim motor ve asfalt arasında kalarak sürüklendi ama allahtan full korumaydım eldivenlerim kayak eldivenleri bile olsa hayatımı kurtardı,sadece elimde bilekte kapsül patlağıyla sıyırdım.
    Ben kaskımı alınca arkdaşımda bana "o kadar para verlirmi olm ya ,senin sürdüğün motor ne ki" demişti.Ama o kask hayatımı kurtardı

PHAETONW12

En kötü kazalarımız böyle olsun virajlara dikkat etmek lazım

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes ucuz atlatmissin diyeyim artik.. buyuk gecmis olsun... anne sozunden cikma bazen bende dinlemiyorum ve hep boyle siyiriyoruz...
    Bide kazanın 2 dakka öncesinde annem aramıştı.Ben çocukmuyum diye terslemiştim
    Demekkili yaş kaç olursa olsun hala küçük çocukalarıyız onların

Cok gecmıs oLsun arkdasım inşaLLah bu sana Bana Ve bi çok arkadasımıza ders oLur Ve ona gore hareket ederiz!!!

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    geçmiş olsun bakkala bile gitsek hep diyorum tam kuşam lütfen

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    geçmiş olsun arkadaşım , insan motordan düştüğünde ilk eli yere temas ediyor . çok kötü gerçekten. ben 10 km hızla giderken düştüğümde elim mahvolmuştu. tam koruma olmadan motora binmemek lazım ...

Motosikleti
    honda 600 f1
    geçmiş olsun allah beterinden saklasın...evet her zaman ne olursa olsun full koruma

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok büyük geçmiş olsun dostum
    allah seni sevdiklerine bağışlamış umarım bundan sora full korumasız yola çıkmazsın yağmurda daha yavaş kullanmak lazım lütfen dikkatli olalım
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125
    Fadıl kardeşim benim çok çok geçmiş olsun öncelikle :(:(:(:(:(:(:( daha şimdi öğrendim kaza yaptığını.:(:(:(:(:(:(:(:(

Senle şöle kaydık yok böle kaydık diye konuşurken demek lanet şey oldu. İnan çok üzüldüm. Ama sende önemli bi şey olmaması çok çok önemli. İnan ilk iş senle bu lastikleri değiştirecez.

Yanlız neden ailenden saklıyorsunki kardeşim allah korusun daha çnemli bi şeylerde olabilrdi sende neticede kaza bu. Ailen motor kullandığının bilyor bu tarz şeyler olmasını normal karşılayacaklardır.

Tekrar çok çok geçmiş olsun benim yapabileceğim bi şeyler olursa lütfen beni ara elimden geldiğince yardımcı olurum. Aslında o kaza anında bile arasan koşa koşa gelirdim valla.

Neyse kendine çok iyi bakmayı ihmal etme sakın. Sen bize lazımsın. İyi haberlerini bekliyorum.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Geçmiş olsun..

Motosikleti
    HYOSUNG
    Ben kaskımı alınca arkdaşımda bana "o kadar para verlirmi olm ya ,senin sürdüğün motor ne ki" demişti.Ama o kask hayatımı kurtardı
    [B]
    Bende caddebostan sahilde bi cafe ye gitmiştim full koruma geçen yaz,garson geldi kaç cc dedi 150 diince ay bende bu kadar korumaya bişi var sandım dedi.
    Bende kaza cc ye göre gelmez senin bu kafan için garsonluk ağır meslek demiştim
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    geçmiş olsun dostum. Koruma cokonemlı ama ıste aman ne olacak uğrasmıyım sımdı fılan yapıyoz. Ne olursada zaten bosverınce oluyo..
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    fortinosklamus,yeschim,SilentScream,corci,alper_ti m,mostwanted_57,voldemort
    Motorunuz dert görmesin
    hayaletfilo
    Çooooooooook sağol Evren abicimm inceliğin içinValla o esnada bizimkilere nasıl söylerim diye düşünmekten başka birşey aklıma gelmemişti
    voldemort
    Bize birşey olmacakmış gibi yaşıyoruz
    bonnie&clide
    Böyle şeyler söyleyenler cahilliklerinin farkında olmadıklarından konuşuyor o garsonun bunu anlaması için düşük ccli bi motorda 1oo km ile giderken düşüp korumasız bir şekilde sürüklenmesi lazım ki işin ciddiyetini kavrasın

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)