Kaygan yol,adi lastikeler ve .... Kaza yaptım :(
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
1- benzerini ben mersin adnan mendres bulvarında yine adi ve sert lastiklerden dolayı yaşadım. seni anlıyorum
2- neense hep kazalarda herzaman giydiğimiz korumalıkları kullanmadığımızda oluyor
3- imza kısmaındaki temiz ybr ilanı var ya, ya mesajını sil ya da ilana ekleme yap istesen :D
4- allah korumuş. büyük geçmiş olsun ( bunu en başta söylemem gerekirdi özür dilerim)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
gerekli gereksiz herşey söylenmiş. bana sadece geçmiş olsun ALLAH bundan büyük kaza göstermesin, görüp göreceğin en büyük kazan olsun ,demekten başka söyliyecek söz kalmamış. inşallah tecrüben artmış ve ful korumamasız 100 metre bile gitmemeye karar vermiş olursun. sık sık görüyor ve uyarıyorum bazı arkadaşlarımız kaskını takıyor ama kilitlemiyor, bu sizi ancak polisten korur arkadaşlar , bir kaza esnasında kask kafanızdan fırlar, ve çok kötü neticeler doğabilir . neyse çok duygulandım daha fazla yazmıyorum . aklıma KAMBERHAN arkadaşımız geldi mekanı CENNET olsun
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşım büyük geçmiş olsun.ADANA'dan sevgilerimle.
-
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..Düşeceksek hep böyle ufak tefek sıyrıklarla atlatalım bence..
-
Geçmiş olsun full koruma önemli!!
........Lastiği yak ama ruhunu asla........
-
Gecmıs olsun ya evet ben bakkala gıderken bıle en azından kaskımı takıyorum mıllet delı gıbı bakıyo bana bu sıcakta su kadar yola kask takıyo dıye ama kazanın nerde gelcegı bellı olmaz bellı olsa zaten kaza olmaz demı Neyse o kadarl akurtulduguna sukret benım ark da dustu 200cc crosla yuksek suratte kaskın sıkıyo dıye alt kemerınıde kapatmamıs bıde Kask Arıoh o kadar para verdı ama bı ıse yaramadı cunku bagını kapatmamıs kafa yere vurdugu gıbı kask cıkmıs halı ıle yzune dıkıs atıldı beterın beterı var Allah korumus motor yapılır kafana takma.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Dostum çok üzüldüm.. İnşallah son kötü hatıran olur.. Bu annelerin sözünü ne zaman dinlemesek başımıza bişey gelir zaten.. Çok geçmiş olsun..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
pierzig gecmis olsun , motorun on far cami o demiri ile birlikte komple yani 150 ytl ciavriydi orjinali benimde kirilmisti yaptirmistim , bende yazlik mont alayimmi almayayimmi derken alacagim simdi karar verdim,
lastik mi montmu oncelik hangisinde birde bunda ikilemde kaldim , iyi yolculuklar
-
cycle27,ErTech,KAYA018,piyade,bestamik19,mit-x,Khutuck,Carcharoth,DARKDIAMOND,R3N,
alp_tunay,mete_han,lucas,tango_man,Boğaçhan,bahadi nli,musb07,denizcimuzaffer,erdo2002,
SerseriMayın,t_u_runcu,adanalı,ceyz,alpero
Hepiniz sağolun arkdaşlar
Hedocan
Bu aralar yaptıramam motoru heralde sınava kadar motorsuzuz
yürekçe
Yok canım ya o motor benim degil bi arkdaşın kendi motorum olsaydı koymazdım bile.
gureli
Yağmurdan sonra ve gece 25 kat daha dikkatli olmak gerekiyormuş
nitrious81
Ya nitriousum motoru kafama takmamın tek sebebi bizimkilerin farkedecegiydiNeyse onuda söyledik fırçamızıda yedik,şimdilik motor lafı kullanmıyorum bileBiraz zaman...
Tencere
Annelerin ahı üzerinizde kalmasın vallaa
gdm
Kardeş sana şunu öneriyim,kışlık montun varsa onu giy,sıcaktan piş ama lastigi degiştir lütfen sakuralarla hala kullanıyorsan
-
Çok geçmiş olsun, bu motorda düşmek olmasa, çok iyi de, maalesef hata affetmiyor...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
geçmiş olsun kardeşim... ben ybr'mi aldığım vakit ilk hafta bitiminde ilk yaptığım iş ön -arka ( iç -dış innova IRC ile) değiştirmek olmuştu ki daha sona sağanak yağmurda da kullandım motoru... sana tabsiyem en kısa zamanda lastikleri değitir. kenda veya innova IRC kullanabilirsim ybr ile uyumlu modelleri bulabilirsin.. umarım kazadan geriye bir tek aldığın dersler kalır... geçmiş olsun tekrardan..
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
-
geçmiş olsun pıerzıg.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Geçmiş olsun dostum... Uamrım son kazan olur.
-
kardeş cok cok geçmiş olsun... allah beterlerinden esirgesin.. sen kendine ii bak.. motoru nasıl olsa eski haline getirirsin.. kendine cok ii bak...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Geçmiş olsun.. Umarım bu sana bana zamanında olduğu gibi iyi bir ders olmuştur..
İlk motorumu (Arn125) aldığımın onuncu günü kaza yapmıştım.. Kaygan yol artı çin malı kötü lastik ve acemiliğin etkisiyle kendimi yerde buldum.. Hava çok sıcak ve çok yakında bir yere gidiyorum diye takmadığım eldivenim dışında tüm korumalarım tamdı.. Sağ elimde kalan yara izine bakıp nereye gidersem gideyim tam koruma gitmeye özen gösteriyorum şimdi... Kafamı kaldırıma çarptığım için kazanın olduğu günün tamamını kapsıycak şekilde bir hafıza kaybı yaşadım.. Kazadan sonra kaskın yüzeyindeki yarıklara inanamadım! Eğer kaskım olmasa hayatta kalamazmışım ama ben sadece minik bir travma ile atlattım..
Lütfen azami dikkat arkadaşlar! Hiçbir sıcaklama, terleme, sıkıntı teninizin asfalta değmesinden daha kötü olamaz.. Hepinizin yolu açık, şansı bol olsun..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
arkadaşım çok geçmiş olsun allah daha beterini göstermesin.
-
geçmiş olsun.yinede ucuz atlatmıssın.daha beteride olabilirdi.Neyse bu tür durumlarda tecrübe kazanmıs oldun.bi daha ki sfere daha dikkatlı olursun.kask ve korumalıklarımızı mutlaka kullanmalıyız.geçmis olsun.
-
dosttum cok gecmış olsun aynı gun ben de o yağmurda ısten gelıyordum onumdekı araba frn yaptı bende tabı motor frenı hafıf arka frene dokundum ve kaymaya basladım ama toparladım yağmurlu havada sakın frene dokunmayın cıletgıbı kayıyo valla neyse sana bırsey olmadıya buna sukur dosttum aman dıkkat
-
büyük geçmiş olsun...umarım son olur, bi daha böyle kötü bir olay yaşamazsın...
-
zaten hep bu seferlik bişey olmaz deyip boş verdiğimizde oluyo neoluyosa
Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)