Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

HayaLLeRe dokunmak... O bir GS 500...

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    allah kaza bela vermsin hayırlı olsun,güzel motor seçmişsin hemde çok temize benziyor,
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VampiReCRoW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    [Kanuni TIGER (AYı) : Mondial 250mct (KuZGuN)] şu aN ==> Suzuki GS500E (TuğLa)

herkese tşkrlr

tekrar mrb kardeşlik
    yorumlarınız için hepinize tşkr ederim
    genel olarak sorulan soruların cevabını vereyim
    aslında bu motoru daha önce alacaktım ama nakit olmadığı için alamamıştım
    o dönem çok yakın bir arkadaşım aldı ki aynı zamanda yetkili servistir kendisi
    neyse motoru bu hale o getirdi yeni boya yeni motor kromaj vs.
    motor gerçekten çok ii durumda her yönden '93 model olduğunu unuttu makina ;)
    nasip işte bende bir şekilde nakit denk getirdim bi miktar, benim eski makinayı verdim
    üstüne para verdim ( dost işi yani ii bi fiyata gelmiş oldu bana ) o şekilde aldım yoksa yine hayaldi
    herkese tekrar tşkr ediyorum yorumlarınız için
    kazasız belasız keyifli sürüşler
    tekeriniz düz bassın...
    [SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
    [COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    VampiReCRoW
    Hade hayırlı olsun iyi denk getirmişsin o zaman şanslısın

iyi günlerde kullan arkadaş,zevkli ve güzel gezmeler seninle olsun.Allah kazalardan korusun.

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler .

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım motorunla güzel günler geçirirsin
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım motorunla güzel günler geçirirsin

bi gs 500 de sana alalım senin twister ı da ben alayım olmaz mı?

hayırlı uğurlu olsun

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    [QUOTE=VampiReCRoW;687212]sLm kardeşler
    hayallere dokunmak dedim ya işte yıllarca bir naked bike bi streetfighter hayaliyle yandık
    nasip bu zamanaymış 2 hafta önce '93 model bir Suzuki GS500 sahibi oldum
    allah herkese hayalindeki motora kavuşmayı nasip etsin...
    kazasız belasız keyifli sürüşler tekeriniz düz bassın...

** ee sercanı GS500 yolunda yalnız koymak olmazdı herhalde

valla cok saglam duruyor, bi artist tipi var.. 93 model diyosun ama hic gostermiyor... Ajda Pekkan gibi bi sey yani... planim 1 haziranda İzmir de olmak 3-4 u gibi de Bodrum a geri donmek.. bulusalim derim.. ne dersin?

senin makina acaip hosuma gitti... senin arkadas bi de benimkine el atsin...
    kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegiyle...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    saoLun saoLun
    ne topicmiş be arkadaş bahaneyle twister alışverişi bile yapılacak neredeyse
    evet ylmzz abi ver twisterı bestamik kardeşimize aL bi gs500 hem sizin cc yükselir hem arkadaşın twister hayali gerçek olur ...

pearzig evet ciddi manada şanslıyım ayrıca zaten ustam(arkadaşım) olmasa eski model japona girmem abi
    dış donanım aksanında 300-500 bi keyfe keder masrafı var ama param kalmadı param olursa onlarıda halledeceğim

Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla cok saglam duruyor, bi artist tipi var.. 93 model diyosun ama hic gostermiyor... Ajda Pekkan gibi bi sey yani... planim 1 haziranda İzmir de olmak 3-4 u gibi de Bodrum a geri donmek.. bulusalim derim.. ne dersin?

senin makina acaip hosuma gitti... senin arkadas bi de benimkine el atsin...
    kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegiyle...
    sercanım saoL nasip olursa görüşelim umuyorum benim çalışma saatlerim biraz tuhaf henüz haftalık çalışma saatlerini öğrenmedim bizde haftada bir kere düzünleniyor ama bi değişiklik olmazsa 1 haziran gece saat 1 de işbaşı haber veririm özelden felan sel kahramanıyla tanışmak keyifli olur zaten seninle bir mt izmir olayında denk gelmek istiyordum inciraltındaki deniz içi 200sm fotolarından sonra
    benim arkadaşa gelince ona uğramak kolay sen uğrayacağım de yeter
    ajda pekkan olayına gelince ajda değil tuğla onun adı bknz : hemen solda kişi kartımda yazıyor ismi eskilerde olduğu gibi
    öyle bi huyum var benim isim vermem lazım illa motora
    ( ve ayrıca kişilik olarak er kişiliği yakıştırdım ben ona hişşt bakiim )

herkes allaha emanet oLsuN...

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    hayırlı olsun arkadasım tum hayallerının gerceklesmesı dılegılyle
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

Motosikleti
    gs500:) 00
    hocam motorun cok güzelmiş.güle güle kullan,sağlıkla huzurla.
    ben de gs 500 fanatiğiyim.almışken temiz üst model alayım diyorum ama 2000 sonrası modellerinde acayip bi iticilik var.
    mecbur 2000 ve altı model alacam veya 2004 alıp eski tip depo at eğeri şeklindeki oturak ve drenajlar ile değiştirecem.
    eskiden cbr beğenirdim.ama uzun araştırmalarım ve kıyaslamalarım sonucunda gs 500 e karar verdim.ve bu motorun 2000 ve altı her resmini gördüğümde içim cız ediyor
    bu arada senin motor 93 model.çalışması, motor ritmi, ateşlemesi hakkında bilgi verebilirmisin.yorgunluk varmı yani. gönül rahatlığıyla 500km yola gidebilirmisin?
    tekrar hayırlı olsun.sağlık ve huzurla...

Motosikleti
    Alıntı önde® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam motorun cok güzelmiş.güle güle kullan,sağlıkla huzurla.
    ben de gs 500 fanatiğiyim.almışken temiz üst model alayım diyorum ama 2000 sonrası modellerinde acayip bi iticilik var.
    mecbur 2000 ve altı model alacam veya 2004 alıp eski tip depo at eğeri şeklindeki oturak ve drenajlar ile değiştirecem.
    eskiden cbr beğenirdim.ama uzun araştırmalarım ve kıyaslamalarım sonucunda gs 500 e karar verdim.ve bu motorun 2000 ve altı her resmini gördüğümde içim cız ediyor
    bu arada senin motor 93 model.çalışması, motor ritmi, ateşlemesi hakkında bilgi verebilirmisin.yorgunluk varmı yani. gönül rahatlığıyla 500km yola gidebilirmisin?
    tekrar hayırlı olsun.sağlık ve huzurla...
    sevgili kardeşim tam benim kafadaymışsın bende yeni kasaları sevemedim gitti
    yani eski depodan mıdır nedir arkadaş feci güzel geliyor gözüme bende eğer yeni kasa alsaydım param olsaydı eğer eminim bende eski model depo atardım üstüne kesinlikle aklıma gelmişti daha önce
    şimdi gelelim benim makinaya '93 model ama usta ellerden yeni motor yapıldı
    o yüzden motor olarak hiç korkmuyorum sesi çok ii ritmi çok güzel sayıyor
    uzun yol kısmına gelince makinadan değil kendimden korkarım uzun yolda yani olmaz olmaz bir şey olursa ne yapacağımı bilmediğim için oda yoksa yapan arkadaşım (ustam aynı zamanda) walla çatır çatır bodrum - fethiye gitti geldi bir kaç defa yani sanıyorum uzun yol felan kazımaz basar gider sanıyorum kısa mesafe hızlanmasındaN felanda çok memnunum 100e anında dayanıyor zaten bu akşam bi 170 gördüm kendi gözümle daha fazla basmaya çekindim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    MaşaAllah çok temizmiş motor. Aldığın kişi çok iyi bakmış belli.
    Arkadaşlar bu tür eski model motorları aldığınızda, her ne kadar yağı suyu yeni değişti dense de siz bildiğiniz yoldan şaşmayın.
    o kadar para harcamışsınız, yağını suyunu tuzunu gazını bir çırpıda değiştirin ve motorunuzdan emin olun.

Sevgilerimle

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş 2000 üstü GS500 lere laf atmayın güle güle kullan. kazasız belasız inş.
    ==============================
    ==============================

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her insan bir gün hayal ettiği şeylere kavuşur inşallah! Ama hayal edilen şey motorsa bence bunun anlamı çok daha farklı olur! Herkezin hayalindeki motora kavuşması dileğiyle...!

Hayırlı olsun! Senin adına çok sevindim! Kazasız belasız binmen dileğiyle...
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Motorunuzu güle güle iyi günlerde kullanın,sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim.
    GS 500 ailesine hoşgeldiniz,başlığınızı yeni gördüm.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende bu motosikletin goruntusune vuruldum (2000) altı en kısazamanda bende almayı düşünüyorum iyi seçim allah kaza bela vermesin

bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun kardes, iyi günlerde kullan..
    Ben de aynı sekilde 2000 altı GS500 ve Bandit'lerden cok hoslanıyorum..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler