Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Bende meşhurum artık ,dergiye çıktım...

REKLAM ALANI
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    hayırlı olsun artık meşhur bir kardeşimiz var..bende verdi deyim komşuyuz ama hiç karşılaşmadık motorla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı Meliss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi; öyle trajı yüksek, Türkiye çapında yayınlanan bir dergiye değil.. Çalıştığım işyerinin 3 ayda bir, iç iletişim olarak yayınlanan bir dergi, ama yine de 20.000 okuyucusu var Büyük bir olay değil belki ama nebileyim kendimi dergide görünce içim bi hoş oldu, ve sizlerle paylaşmak istedim

siteyi magazin programına çevirdiniz be her hafta birileri meşhur oluyor.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    yakışır tebrik ederim o taraflara gelince görüşüp tanışmak isterim.

Motosikleti
    honda cbr 125
    vay be hem de 4 sayfa..
    tebrik ederim..

Shakulin

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı shakulin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be hem de 4 sayfa..
    tebrik ederim..

Shakulin
    YOK BİŞEY
    DEĞİŞTİRDİM ))

bonnie ve desperadost arkadaşlar bende müzisyenim kendi çapımda çapsız çalışmalarım var sizlerlede tanışmak isterim şu sıralar festivalle uraşmaktan yoruldum ya.rockn choke gib olacak kamping li erkin babayla anlaşıyoz gibi 4 5 parça söyleyecek desperedost seni msn listeme ekledim inşallah muhabbet ederiz bonni senlede tanışmak isterim.eğer istersen msn adrresini özelden pm at.neyse 3 müzisyenmi olduk şimdi

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DESPERADOST,,Bi kere ben daha meşhurum lütfen ,biliyosun digitürk 88 .kanal ın kimlik sesiyim,çıkan bir albümde wokalim var 2. si gelio teslim edildi ama önce fransa ve italyada sonra burada çıkıcak.Kanaldada dewamlı wokallerim dönüyor.
    Üstelik spor geçmişimde fransa Türkiye ortak çalışmasında 6 milli sporcunun dans spor koroografı olarak yurt dışına gittim. 23 yaşımda bir dergiye kapak olmuştum.Desperadost BAK SENİN ŞARKINADA WOKAL YAPTIM PUAHAHAHAH
    BEN DAHA ÜNLÜYÜM ISRAR ETME ,YAPMAM WOKALLERİNİ BAK
    bir dergiye kapak olmuşluğum bile yok halkımız benim gibi yetenekleri ne zaman keşfedecek .. şirketim uyuma bana sahıp çık .. gripken motorun rüzgarı ile iyileşiyor başlığı ile çıkmak istiyorum .. evet

iz dimi o kanal , orta yaşlı gibi bi teyze sesi var o mu ? dünyanın bilmemnesi için falan diyen

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    tebrik ederim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    HYOSUNG
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir dergiye kapak olmuşluğum bile yok halkımız benim gibi yetenekleri ne zaman keşfedecek .. şirketim uyuma bana sahıp çık .. gripken motorun rüzgarı ile iyileşiyor başlığı ile çıkmak istiyorum .. evet

iz dimi o kanal , orta yaşlı gibi bi teyze sesi var o mu ? dünyanın bilmemnesi için falan diyen
    yok o seslendirme İZZZ diyen kanalın kimlik sesiyim ayrıca tüm duyduğun fondaki bayan wokalleri benim ahaha.valla keşfedilmeyi beklersen bu hiç olmayabilir.
    PAYLAŞIMCITÜRK SENİDE TEBRİK EDERİM ÇALIŞMALARIN ELBET BİRYERE GELECEKTİR
    [B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Hayırlı olsun çok fotojenik çıkmışsınız...Hoş bir dergiymiş bizde okusaydık..

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    evet çok hoş .öncelikle tebrik eder. daha ,daha üst röportajlar temenni ederim.herşeyin bir başlangıç'ı vardır. devamlarına....
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    yakında kaset teklifi gelirse düşün derim... mesela egsoz seslerini içeren bir cd olayına ne dersin adına sevindim. bizim işyerinde de ben meşhur oldum. nasıl mı, içinde mtosiklet ve forum kelimesi içeren tüm web siteleri filitrelenmiş durumda :D bunun yanısıra kan arandığı zaman hemen bana başvuryolar ve uyan kan varsa mersin Mt den o arkadaşı arıyorum hemen gelip veriyorlar sağolsunlar. haaa bir de acile ne zaman motosiklet kazası gelse hemen bana ulaşıp araştırmasını yaptırıp ailesine ulaşımını sağlıyorum. motosiklet aşkı bir yana, önce insanız değil mi?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

teşekkürler bonnie ama çalışmalarımın bi yere gelmesini istemiyorum aslında benm tarzım fantazi türk sanat müziği kendim söylüyorum + rock +arabesk bunlar popu fazla sevmiyorum önüne gelen şarkıcı oluyo.bide sanatcıyım derler ya.neyse öyle işte.sizlede tanışalım. belki bi gezi düzenlenirse çalarız beraber. ben ritim yaparım darbukayla gitarla bunları iyi çalarım.

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dergiye bile çıkmış olduğunuza göre işe de motosikletle mi gidiyordunuz acaba? Yoksa sadece haftasonları mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bonnie&clide adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok o seslendirme İZZZ diyen kanalın kimlik sesiyim ayrıca tüm duyduğun fondaki bayan wokalleri benim ahaha.valla keşfedilmeyi beklersen bu hiç olmayabilir.
    PAYLAŞIMCITÜRK SENİDE TEBRİK EDERİM ÇALIŞMALARIN ELBET BİRYERE GELECEKTİR
    meliss in dergide yeralması paylaşması hoş gerçekten ama ben pek tanınmayı seven biri değilimdir , forumda yeralıyo olmam bile fazla ayrıyeten tembel olduğum için beklesem daha iyi bu arada kandırıyosun iz izliyip duruyorum orta yaşlı teyze var başka ses yok ( şakaydı bu )

Ablacım çok güsel çıkmışsın başarıların devamını dilerim dergiyi aldım okudum güsel şeyler yazmışın bizim okulun önünden geçerken çok güsel kopartıyosun nerdeyse camdan atlayacam ses için 600F güsel makina yakışmış sana

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)