hayırlı olsun... hangi dergi bu... koç falan mı?
hayırlı olsun... hangi dergi bu... koç falan mı?
neyse canım diğer arkiler yetrince koymuş alıntılarında o ikonları zaten farketmedi
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
gayet şık ve güzel fotolar! motosiklet bayanlarımıza yakışıyor helal olsun.
motosiklet'i sevdirme adına devamını tüm motosikletci'lerimizden bekliyoruz .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
desparadost kardeşim seni ünlü yapmak zaten boynumuzun borcu
merak etmeyin arkadaşlar medya desteğiniz var
dergilerde motosiklet ve motosiklet kullananlar hakkında yazıları görmek gerçekten bizi sevindiriyor
ama şuna değinmeden geçemeyecem motosiklet kullanan bir bayan olunca haber vs. oluyorda erkek olunca niye bişe olmuyor merak etmişimdir hep
Biz azınlıktayız da ondan
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
dergiye cıkmak önemli değil.önemli olan ben suraya cıktım ben meşhurum demeden insanların taktir etmesidir.sözüm desperadost ve melise değildir
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
DESPERADOST,,Bi kere ben daha meşhurum lütfen ,biliyosun digitürk 88 .kanal ın kimlik sesiyim,çıkan bir albümde wokalim var 2. si gelio teslim edildi ama önce fransa ve italyada sonra burada çıkıcak.Kanaldada dewamlı wokallerim dönüyor.
Üstelik spor geçmişimde fransa Türkiye ortak çalışmasında 6 milli sporcunun dans spor koroografı olarak yurt dışına gittim. 23 yaşımda bir dergiye kapak olmuştum.Desperadost BAK SENİN ŞARKINADA WOKAL YAPTIM PUAHAHAHAH
BEN DAHA ÜNLÜYÜM ISRAR ETME ,YAPMAM WOKALLERİNİ BAK
bravo bravo.bu başarılardan sonra kimse suraya cıktım buraya cıktım diyemez artık.tekrar ediyorum sözüm desperadost ve melise değildir
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
çoook mutlu oldum bi hemcinsimi daha basında bu şekilde görünceee
helal olsun walla sana
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Senin adına cok sevındım ve kıskandım Ne mutlu sana ... Resimlerde de çok guzel ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
valla haklsın müjde aynen haklısın' ama ben hep şunu savundum motosiklet ve motosiklet'ci adına kim ne yaparsa önünde eğilirim! çünkü bizim çıkış noktamız motosiklet şimdi beni konuşturma solo albümümü radyo geçmişimi bestelerimi bana anlattırma ego'mu fırlatma heheh ama sen gerçekten süper bi bayan vokal ses sin bunu kimse inkar edemez sağol bu arada bana desteğin'i inkar edemem motosiklet'ci abi'abla şarkımda senin sesini duyacağız inşallah el birliğiyle basın'dan arkadaşlarımızın desteğiylede motosiklet'ciyi anlatacağız ve farkedileceğiz bu tarz dergiler'de çok etkilidir arkadaşımıza tekrar mutluluğumu ifade etmek isterim....
sence bu söylem hoşmu yakıştıramadım kusura bakma sevgili kardeşim...
dergiye çıkılınca meşhur mu olunuyor ?
ooo sen gec kaldın ya ben 2005 ın ocak sayısında motorbıke dergısıne cıktım ılk reklam mı oldu ne
üssü var,üstü yok
Desperadost Şekerİm Takiliyorum Ben Sana Ama Şİmdİ
Senİn Şarkiyi Okuyacam Gİtmem Gerek
vayyyy helal olsun hadi bekliyorum.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)