Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Suzuki GS 500 e aldim:)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Biraz geç olmus ama demezsek olmaz "Hayırlı Olsun !" Kazasız sürüşler hocam Artık araziden cıkıp asfalta yanasmıssın hayrola

Darısı basıma

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VampiReCRoW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    [Kanuni TIGER (AYı) : Mondial 250mct (KuZGuN)] şu aN ==> Suzuki GS500E (TuğLa)
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    isbankasi evlerinin tam onunde, cok iyi hatrladim o anı sonrasi zaten Balcova koprusunun altinda polis arabalari ve sel sularinda yuzen polisler vardi.. guzel bi macera yasadim o gun
    cep telefonum ve cuzdanimi posetlere sarip askili cantama koymustum, sonra cantayi da posetlemistim... o motor beni o gun yolda birakmadi ya bi daha omur billah birakmaz...
    cok uykusuzdum, gunlerim 9 eylul hastanesinde kuzenim icin dua etmekle geciyordu... biraz stress atmak istemistim...

bu arada yeni motorun hayirli olsun... ben 1 haziran gibi izmirde olmayi planliyorum... istersen bulusalim...
    walla mutlaka macera olmuştur abi biz bile arabayla yüzdük resmen hatta resmen yüzdük yani tekerler yerle temas kestiği zaman az yürüme hızı ve teker dönme hızıyla araba resmen yüzüyordu arada taşlara felan denk geliyor hızlanıyordu yüzme hızı seni gördüğüm yerde refüjden indiğin yerde göbekte, bahçearasından geliş kavşağında bizim içinde ahada kaldık dedim içinden yüze yüze çıktık diğer tarafa ...
    o akşam ki olayından hiç haberim yoktu umarım kuzenin iyidir bilmeden bir boşboğazlık ettiysen kusra bakma ...
    nasip olursa görüşelim umuyorum benim çalışma saatlerim biraz tuhaf henüz haftalık çalışma saatlerini öğrenmedim bizde haftada bir kere düzünleniyor ama bi değişiklik olmazsa 1 haziran gece saat 1 de işbaşı haber veririm özelden felan sel kahramanıyla tanışmak keyifli olur zaten seninle bir mt izmir olayında denk gelmek istiyordum inciraltındaki deniz içi 200sm fotolarından sonra...

allaha emanet
    [SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
    [COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    kardeşim motorun burdan çok temiz görünüyo,hayırlı olsun güle güle kullan..
    allah kaza bela göstermesin kardeşim..
    aman dikkatli ol kardeşim skyteam e benzemez o.. gazı açtığında daima sevenlerin gelsin aklına..
    [I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Yaşasın enduro

Hayırlı olsun dostum
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı:
    PHAETONW12´isimli üyeden Alıntı
    güle güle kullan,bodruma gittiğimde görüyordum ben bu motoru

Merhaba dostum, gelmeden bi mesaj atta goruselim...

mutlaka mesaj yazarım,1-2 ayda bir mutlaka geliyorum,ablamlar orada yaşıyor,en son mayıs ayının ilk haftası bodrumdaydım.görüşmek üzere

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz geç olmus ama demezsek olmaz "Hayırlı Olsun !" Kazasız sürüşler hocam Artık araziden cıkıp asfalta yanasmıssın hayrola

Darısı basıma
    tesekurler Cenk, arazide cok toz yutmusum doktora gittim receteye naked yazdi

Alıntı VampiReCRoW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla mutlaka macera olmuştur abi biz bile arabayla yüzdük resmen hatta resmen yüzdük yani tekerler yerle temas kestiği zaman az yürüme hızı ve teker dönme hızıyla araba resmen yüzüyordu arada taşlara felan denk geliyor hızlanıyordu yüzme hızı seni gördüğüm yerde refüjden indiğin yerde göbekte, bahçearasından geliş kavşağında bizim içinde ahada kaldık dedim içinden yüze yüze çıktık diğer tarafa ...
    o akşam ki olayından hiç haberim yoktu umarım kuzenin iyidir bilmeden bir boşboğazlık ettiysen kusra bakma ...
    nasip olursa görüşelim umuyorum benim çalışma saatlerim biraz tuhaf henüz haftalık çalışma saatlerini öğrenmedim bizde haftada bir kere düzünleniyor ama bi değişiklik olmazsa 1 haziran gece saat 1 de işbaşı haber veririm özelden felan sel kahramanıyla tanışmak keyifli olur zaten seninle bir mt izmir olayında denk gelmek istiyordum inciraltındaki deniz içi 200sm fotolarından sonra...

allaha emanet
    Allahtan bi mani olmassa yarin sabah izmirdeyim...mutlaka musait oldugunda goruselim...

Alıntı ayarsiz125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim motorun burdan çok temiz görünüyo,hayırlı olsun güle güle kullan..
    allah kaza bela göstermesin kardeşim..
    aman dikkatli ol kardeşim skyteam e benzemez o.. gazı açtığında daima sevenlerin gelsin aklına..
    sagolasin ibo kardesim... Amin... ozledim valla seni ne guzel geziyorduk, ama artik arazi yok bi sure

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşasın enduro

Hayırlı olsun dostum
    hadi len imitasyon endurocu seni endruro enduro dedin gittin sende naked aldin

Alıntı PHAETONW12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mutlaka mesaj yazarım,1-2 ayda bir mutlaka geliyorum,ablamlar orada yaşıyor,en son mayıs ayının ilk haftası bodrumdaydım.görüşmek üzere
    gorusmek uzere, bu hafta sonu vaktin varsa ben Bodrumdan İzmire geciyorum 3 gunlugune, goruselim biyerlerde... muhtemelen Bornova rise cafe de bulusuruz..
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hadi len imitasyon endurocu seni endruro enduro dedin gittin sende naked aldin

Adam Ss aldı..Azıcık grenajlı hemde.....Endurocuymuş..Pöh....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Motorunuzu güle güle iyi günlerde kullanın,sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim.
    Güzel motordur,uzun süre sıkılmadan binebileceksiniz.
    Başlığınızı yeni gördüm,şehir dışındaydım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Daha yeni fark ettim. Hayırlı olsun. Yeni bir motor olduğu için ilk 1000 km falan daha fazla dikkatli ol. Birbirinize alışmanız lazım. Evlilik gibi bir şey bu. Seni beğenmezse üzerinden atıverir.

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Hayırlı olsun arkadaşım..Suzuki GS 500--- 98 model ön amartisörler lazım yardımcı olursanız sevinirim...Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar bilenler yazsın makinaya binemiyoruz amartisörlerden foşur foşur yağ atıyor...

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Kanka Hayirlisi Olsun,,sari Sari Kİmİn Yariiiiiiiii???
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)