Biraz geç olmus ama demezsek olmaz "Hayırlı Olsun !" Kazasız sürüşler hocam Artık araziden cıkıp asfalta yanasmıssın hayrola
Darısı basıma
Biraz geç olmus ama demezsek olmaz "Hayırlı Olsun !" Kazasız sürüşler hocam Artık araziden cıkıp asfalta yanasmıssın hayrola
Darısı basıma
walla mutlaka macera olmuştur abi biz bile arabayla yüzdük resmen hatta resmen yüzdük yani tekerler yerle temas kestiği zaman az yürüme hızı ve teker dönme hızıyla araba resmen yüzüyordu arada taşlara felan denk geliyor hızlanıyordu yüzme hızı seni gördüğüm yerde refüjden indiğin yerde göbekte, bahçearasından geliş kavşağında bizim içinde ahada kaldık dedim içinden yüze yüze çıktık diğer tarafa ...
o akşam ki olayından hiç haberim yoktu umarım kuzenin iyidir bilmeden bir boşboğazlık ettiysen kusra bakma ...
nasip olursa görüşelim umuyorum benim çalışma saatlerim biraz tuhaf henüz haftalık çalışma saatlerini öğrenmedim bizde haftada bir kere düzünleniyor ama bi değişiklik olmazsa 1 haziran gece saat 1 de işbaşı haber veririm özelden felan sel kahramanıyla tanışmak keyifli olur zaten seninle bir mt izmir olayında denk gelmek istiyordum inciraltındaki deniz içi 200sm fotolarından sonra...
allaha emanet
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
kardeşim motorun burdan çok temiz görünüyo,hayırlı olsun güle güle kullan..
allah kaza bela göstermesin kardeşim..
aman dikkatli ol kardeşim skyteam e benzemez o.. gazı açtığında daima sevenlerin gelsin aklına..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
Yaşasın enduro
Hayırlı olsun dostum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
mutlaka mesaj yazarım,1-2 ayda bir mutlaka geliyorum,ablamlar orada yaşıyor,en son mayıs ayının ilk haftası bodrumdaydım.görüşmek üzereAlıntı:
PHAETONW12´isimli üyeden Alıntı
güle güle kullan,bodruma gittiğimde görüyordum ben bu motoru
Merhaba dostum, gelmeden bi mesaj atta goruselim...
tesekurler Cenk, arazide cok toz yutmusum doktora gittim receteye naked yazdi
Allahtan bi mani olmassa yarin sabah izmirdeyim...mutlaka musait oldugunda goruselim...
sagolasin ibo kardesim... Amin... ozledim valla seni ne guzel geziyorduk, ama artik arazi yok bi sure
hadi len imitasyon endurocu seni endruro enduro dedin gittin sende naked aldin
gorusmek uzere, bu hafta sonu vaktin varsa ben Bodrumdan İzmire geciyorum 3 gunlugune, goruselim biyerlerde... muhtemelen Bornova rise cafe de bulusuruz..
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Motorunuzu güle güle iyi günlerde kullanın,sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim.
Güzel motordur,uzun süre sıkılmadan binebileceksiniz.
Başlığınızı yeni gördüm,şehir dışındaydım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Daha yeni fark ettim. Hayırlı olsun. Yeni bir motor olduğu için ilk 1000 km falan daha fazla dikkatli ol. Birbirinize alışmanız lazım. Evlilik gibi bir şey bu. Seni beğenmezse üzerinden atıverir.
Hayırlı olsun arkadaşım..Suzuki GS 500--- 98 model ön amartisörler lazım yardımcı olursanız sevinirim...Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar bilenler yazsın makinaya binemiyoruz amartisörlerden foşur foşur yağ atıyor...
Kanka Hayirlisi Olsun,,sari Sari Kİmİn Yariiiiiiiii???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)