Motorun çok çılgın bir tipi var yaw...Hem gösterişli hem değil bu tipleri seviyorum...Hayırlı olsun tekrardan..
Motorun çok çılgın bir tipi var yaw...Hem gösterişli hem değil bu tipleri seviyorum...Hayırlı olsun tekrardan..
sercan gündüz resimleri nerde gezmekten fırsat bulamıyorsun heralde
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Sercan motorunu yaz sonunda bana vermek istiyorsun da sağ ol ama ben motorsuz bu güzel günleri nasıl geçireyim şu an araştırıyorum daha karar vermedim bizim gurupta bir an önce motor al diye
Sıkıştırıyorlar bakalım hangi motor nasip olacak arkadaşlarında selamı var aman dikkat et motorun güçlü kazasız belasız sürüşler
Hayırlı uğrlu olsun deli çocuk. Yollarda,yıllarla eskisin daha iyileri nasip olsun.
sakın ha 100 metre bile gidecek olsan tam korumalı git lütfen . Seni çok seviyoruz
Hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Kazasız belasız tadına varmanı dilerim.
sercan kardeşim vaktinde tebrik edemedim kusra bakma
allah kaza bela vermesin pek yakıştı sana
şaka bi yana harbiden bununlada izmirde selde yaptığın gibi dolaşma
ayrıca sana bir sır vereyim eğer doğru gördüysem seni sel günü balçova altında
beline kadar suda giderken gören tek kişiyim yada izmirde sen gibi çılgın başka bir tr200sm kullanıcısıydı...
zaten değilsen şu msg ile kendimizi resili rusva ettik
allaha emanet tekerin düz bassın...
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
hayırlı uğurlu olsun.
motorunu tanıyana kadar rahat dur.(hırçın olduğunu yazmışsın)
o sana sen ona çabuk alırsın inşallah.
güzel günler senin olsun..................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
kardesim hayirli olsun kazasiz belasiz insallah..
Amin Muhittin abicim, umarim gonlunde ki motoru alirsin... er 5 diyoduk degil mi?
RaHmi abim, guzel dileklerin icin tesekur ederim... yengemle gelin de su yeni shadow a bakalim... bugun resimlerini gonderecegim sana...
tesekurederim Oktay...
Merhaba dostum, gelmeden bi mesaj atta goruselim...
tesekurederim...
sagol kimi...
Sener abicim herzaman.. bazen full olamasamda, kasksiz asla...
evet o gunu hic unutamiyacagim, Narlidereden Bornova ya gİdecegim diye inat etmistim.. arkadaslar sagnak yagmur var gitme demisti... ama bi macera yapayim dedim kendi kendime, yolda giderken gordugum tek sey arabalar camura batmis, polis arabalari yolda kalmis, polisler ust bas soyunmus herkez camurun icindeydi...
dukkanlar sel sularindan harabolmustu... iste o gun yazlik eldivelerimi o sularda kaybettim... sonucta Bornovaya kadar gidebilen tek motorlu aracta bendim o gun... macera defterimde guzel bi ani olarak kaldi.. aslinda uzun ve keyifli bi hikaye ama simdi kafa sisirmiyeyim...
ama sen beni nerden gordun, sen de mi yoldaydin... trafik gitmiyordu o gece...
tesekur ederim ennginn... evet simdilik rahat duruyorum birbirimize alisalim diye....
hepimize guzel gunle diliyorum...
sagol kardesim.. bi gaaz ac gel artik Bodrum a su r6 inla...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
kanka insan sevdiğine acı söylermiş...şimdi moralini bozmak istemem kardeşimin...kendide biliyor...sadece performans için güçlü bşey aldı...daha iyisini alacak...bu yaz biraz açılacak ondan...civciv sarısı bir gs 500...şaka gibi yani....
uglycan kanka görüşelim dediğin gibi...saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı Olsun...
Allah kaza bela vermesin
Bende geçen aylarda GS 500 bakıyordum
hemde aynı renk...walla motorunu cok begendım (maşallah diyelim)
Fiyatını sorsam ayıp etmiş olunuyum..?
(İstanbul piyasasında 4.500-5.500 arası)
Bu arada GS 500 den bir anda vaz geçtim
ve tanıdık bır abimden
Yamaha 660 Tenere aldım (1998 model)
aynen senın dedıgın gıbı hopluyor zıplıyorum...
____it's my life_1982____
hayırlı olsun güle güle kullan :D
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
sevgili kardeşim
sel akşamıyla ilgili olarak evet bende araba ile yoldaydım dedim ii cesaret arkadaş
iş bankası evlerinin tam çıkışında yolun ortasındaki yol ayırıcı beton refüjlerin üzerinden
gidiyordun hatta bir ara aha kaldı dedim içimden su yüksekliğinden
tekerler tutunacak yer bulamadı bizde solda kaldırıma çıkarmıştık arabayı
sen beline kadar suyun içinde tam artık geleyim yardım edeyim nasıl edeyim,
içimden lem belime kadar nasıl gircem suya derken teker kavrama yaptı
hayır dualarım ve iyi niyet temennilerimle birlikte yürüdün ince ince...
bu arada 2 hafta önce bende '93 model bir gs500 aldım...topic linktedir...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-gs-500-a.html
kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah hepimize... allaha emanet
[SIZE="2"][/SIZE][FONT="Impact"][SIZE="2"][B][/B][/SIZE][/FONT]
[COLOR="Red"]KaNayaN[/COLOR] dizLeRim üzeRiNde [B]KADERİMİ[/B] kabuLLeNdim...
isbankasi evlerinin tam onunde, cok iyi hatrladim o anı sonrasi zaten Balcova koprusunun altinda polis arabalari ve sel sularinda yuzen polisler vardi.. guzel bi macera yasadim o gun
cep telefonum ve cuzdanimi posetlere sarip askili cantama koymustum, sonra cantayi da posetlemistim... o motor beni o gun yolda birakmadi ya bi daha omur billah birakmaz...
cok uykusuzdum, gunlerim 9 eylul hastanesinde kuzenim icin dua etmekle geciyordu... biraz stress atmak istemistim...
bu arada yeni motorun hayirli olsun... ben 1 haziran gibi izmirde olmayi planliyorum... istersen bulusalim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)