hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. ayrıca yakışmış bnde belırteyım dedım bunu
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Sercancım güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Kazasız belasız kullanman dileğiylee.. Bu arada çok yakışmış sölemeden geçemeyeceğimm..
kazasız belasız kullanman dileğiyle sercan
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Hayılrı olsun dostum senın adına sevındım Allah kaza bela vermsın gule gule Pin
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
sercan oğlum aldın motoru tozutuosun galiba hadi bakalım gir tarlalara,dağlara hatta deniz içinde poz ver yeni motorunla hayırlı olsun tekrar
Ride your way
sercan kardeşim beraber gideceğimiz nice gezilerde lastik eskitmen dileği ile
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Sercan havan batsın... 10 numara motor almıışsın.Junior Ghost Riderlığa giden yolda büyük adım atmışsın.Hayırlı uğurlu olsun.
:pr::pr::pr:
Kardeşim hayırlısı olsun,kazasız belasız...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
Hayırlı olsun. Yakışmış maşallah. Güle güle kullan arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı ugurlu olsun dostum.....allah kaza bela vermesın....gule gule bın ....
fazla hız yapma haa....en az 150 olsun....
çok sevindim dostum....hayırlı olsun...güle güle kullan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı oğurlu olsunkazasız belasız dostum
Hayırlı olsun ugly kazasız sürüşler dilerim.(motoru bekletip şimdi satan arkadaşlara bir alkış)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hayırlı olsun.. iyi sürüşler
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
crosscu unutma bizleri
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
cok tesekur ederim...
Merhaba umutus... ahhh keske gelebilsem... aslinda planlarim oyleydi... ama burda bi kac calisma yapmam gerekiyor, duzeni bi kurayim ondan sonra gidip gelecegim yaniniza...
kardesim Erkmen e ee sen motorunu kimseye vemezdin ama İzmirdeyken bana vermistin hem de misafir etmistin... sonra naked sana yakisiyor demistin, hatirla, ben de gaza geldim herhalde birazcik...
valla hem geceler hem de gunduzler bi baska, tabii bekar adama.. keske yenge izin versede bu taraflra bi gaz acsan... bekliyorum ha ona gore...
sagol Taner im... insallah yine bi gun beraber gezecegiz...
sagolasin Elint... guneye gelirsen haberim olsun
merhaba dishy,
660 icimde zaten hep var ve kendime en cok yakistirdigim ve kendimi en ozgur hissettigim model o... supermoto hayranligimi herkes bilir...
ancak bence insan hayatinda bazi seyleri donem donem farkli yasamali... sapkınlık ve taskınlık olmadan ve zamanlica hepsinin tadina bakmali... farklı ulkelerde yasamak ve de farklı kulturleri taniyarak, ama özünü kaybetmeden geri donmek gibi bisey bu... o yuzden bence zamaninda gecislerle bu farkli tarzlari denemek lazim...
zaten ne scooterimi ne de supermoto mu elden cikarttim... yani pabuclarini dama atmadim
Amin kardesim...
iyi dileklerin icin tesekur ederim...
merhaba Muhittin abi... oncelikle Havran daki tum abilerime selamlarimi ilet lutfen... abi motordan cok memnunum... zaten gecen seneden bi tanisikligim vardi onunla... sana hep er 5 al diyordum... bu da oyle bisey iste... eger bu yaz sonu yurtdisina tasinirsam ki buyuk ihtimalle oyle olacak... sen de dilersen bu motoru sana tavsiye ederim...
tesekur ederm Oguz...
Amin... evet motoru bugun sitemizden baska arkadasarda denedi ve begendiler... sana da kazasiz belasiz surusler dilerim...
Amin... teekur ederim...
iyi dileklerin icin cok tesekur ederim richy...
senin tavsiyelerine daha cok ihtiyacim olacak ozellikle de lastikle ilgili...
tesekurler pierzig...
iskender abim, sana da hayirli ugurlu olsun yeni motorun.. aldim haberini... hep beraber kazasiz belasiz...
Altug, bugun iyi gazladik ama, eslik ettign icin cok tesekurler...
yawww, yarinda yemege gitmek icin baska uyelerin kapisini calsak mi?
tesekurler bathu...
wayyy ogretmenim, tesekur ederim... atlayin gelin bu taraflarada... hep ben geliyorum...
Amin... iyi dileklerin icin tesekur ederim...
Mesut abicim tesekur ederim.. ayrica misafirperverliginiz icin de tesekur ederim...
merhaba Onur abi, eee baktim sen suzukiyle olaya giris yaptin ben de seni takip etmeye calistim...
tesekur ederim...
kardesim ama sana bi sozum vardi hatirliyosun degil mi? ama gittardando duymasin sakin...
evet almamayi dusunuyordum, anlatmistim yurt disi konulari, ama gidersem uygun fiyatla bi tanidiga vermeyi dusunuyorum...
tesekurler talkie...
tesekur ederim, hepimize keyifli surusler dilerim...
dayanamadim abi, biraz asfaltta ruzgar cekti canim... ama super moto ya da devam... geleyim Ayvalik a da bi goreyim sizleri...
hehehehe bu laflari sen bi de bizim panda yavrusuna soyle... o da naked ci oldu ya artik.... tesekur ederm abi...
tesekurler wanted, mostwanted...
tavsiye ederim... ben gayet keyif aliyorum...
insallah istedigin gibi olur, ufak tefek gorunuyor ama gayet guzel makina...
selam erdo, sagolasin, kiz gibi di mi, evet hem de sarisin
kardesim 5.500 e aldim... piyasa da daha ucuza bile var ama tanidik bilindik birinden al derim...
sagolasin voldemort...
tesekurler tororosso... evet gayet tatminkar... dedigim gibi 5 ve 6.cı vitese gerek bile duymadim... zaten Bodrumdayim gazliyacak uzun mesafeler pek yok...
kardesim, ben belki haziranin sonunda bi Ayvalik a ve Havran a ugrayabilirim... oralarda bi bulusalim... tesekur ederim...
tesekur ederim Tarik abi...
Tesekur ederim Ayben... hmm yakismis di mi?
tesekur ederim Ozlem... herkese selam...
tesekurler efsane...
Amin.. pinecem
valla hedo, hakkatten sevdim makinayi, o yuzden bol bol geziyorum internete bile zaman ayiramadim... yok baba yok.. simdi hemen urkutmeyelim motoru biraz alissin bana... ben onu naked cross yapacagim
Amin Serkan abicim, sen yön gosterdinde biz gelmedik mi? sen nereye biz oraya...
ne yapayim tataroglu biraz havaliyimdir... şşttt.. yok oyle ghostrider falan ben uglyrider im benim tarzim farkli
sagol Volkan im.. senin er5 le bunlar iyi anlasacak gibi gorunuyor...bunlari eslestirsek bi honda cikar mi acaba
amin... tesekur ederim
tesekur ederim yilmaz...
yol olsa gidecemde burda fazla yo yok
sagolasin Metehan abi... goruselim artik...
Amin dostum... hepimize kazasiz belasiz surusler diliyorum...
sagol Sener abi... hakkatten de ama alkislanacak bi abimiz... sozunde durdu...
hehehehe ne adamsin Alp abi yaw...
tesekurler Kartal...
kardesim, daha beraber daglara tirmanacagiz... icimde ki ruh degismedi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)