Sonunda bende aldım Tüm motorcu arkadaşlara kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim..
Sonunda bende aldım Tüm motorcu arkadaşlara kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim..
hayırlı olsun bir foto koysaydın güzel olurdu .....
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hayırlı olsun
deneyimlerini paylaşırsın artık
Hayırlı olsun.
Resim isterüüüüükk.
Hayırlı olsun güle güle kullamanı dilerim. Gp motor yarışında Aprilladan sonra 2 ci oldu motorun 125 katagorisinde.
Arkadaşlar en kısa zamanda resimlerini cekip ekleyeceğim
scorp satıyodu keşke ondan alsaydın
hayırlı olsun kazasız belasız insalla
hayırlı olsun allah bana da almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
görüşlerini bekliyoruz.hayırlı olsun
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
hayırlı olsun 0 mı aldın 2. el mi?memnun musun(memnun olmayan daha kimseyle karşılaşmadım)?
görüşlerini paylaşırsan sewiniriz
ya bu derbi neyin nesidir. nasıldır güzelmidir ? ne malıdır falan filan ?
birileri motor istiyo önerelimmi ne dersiniz ?
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yakışıklı motormuş doğrusu fiyatı nedir
Arkadaşlar vitesli olayına yeni gectim daha önceden vitesli deneyimim yoktu ama hiç zorluk cekmedim kullanışı ve sürüşü çok rahat 127 kg. güzel motor yapmışlar üzerinde yamahanın 2 zamanlı motoru var, görünümüde oldukca güzel, sorunsuz bir motor olarak biliniyo ama bende zamanla görücem tabi. Zamanla gördüklerimi ve bilgilerimi sizlerle paylaşacağım.
Godskitchen hayirli olsun.
Ben de NUDE versyonu var, kafanda bi soru varsa sorabilirsin. Ben kullanan bulamayınca motor hakkinda cok arastırma yapmıstım...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)