Arkadaşlar 23 mayısta maalesef askere gidiyorum.Askere gittiğime değilde sizlerden ayrılacağıma çok üzülüyorum.15 ay aranızda yokum.Çarşı izinlerinde girmeye çalışacağım foruma.Kendinize iyi bakın arkadaşlar, dönünce yine aranıza katılacağım.
Arkadaşlar 23 mayısta maalesef askere gidiyorum.Askere gittiğime değilde sizlerden ayrılacağıma çok üzülüyorum.15 ay aranızda yokum.Çarşı izinlerinde girmeye çalışacağım foruma.Kendinize iyi bakın arkadaşlar, dönünce yine aranıza katılacağım.
Hayat o kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı...!::angry2::
hayırlı tezkereler... valla bizim de önümüzde askerlik var.. şuan açıkögretimden devam ediyorum okumaya ama... bitmezse 15 ay'a talim olacaz artık... ALLAHA EMANET OL...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Kardeşim çok teşekkür ederim
dostum bu vatanı görev gıdıcegıne uzulme zaten tam tersı sevınmem lazım turk vatandasının borcudur bu.
şimdiden hayırlı teskerıler
teşekkür ederim günay abi, yaşı 20 olan her türk gencinin görevi
hayırlı tezkereler diliyorum. askere gidip bizi unutmayın
unutmayın ki tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır
hayırlı tezkereler..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
hayırli teskereler vatan borcu öduyeceksın kardeş
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
abisi askerlik resimleri forumda isderisz haaaaaaaaa o şimdi asker şarkısı da benden sana gelsin
Ya o kadar askere gidiyorum başlıgı açılıyo biriniz asker slm'lı bir fotonuzu koymuyorsunuz yaa
Hayırlı tezkereler
hayırlı teskereler.bende açıköğretimi bitiremezsem geliyorum.
Hayırlı tezkereler teslim yeri bellimi?
Dostum sana hayırlı tezkereler,Hafta sonu Adana ve Mersin MT Tarsus da buluşacak gelirsen bekleriz.Bende agustos yada aralık gbi askere gidecem (buyuk ihtimal 6 ay kısa dönem) Sana kutsal vatan görevinde başarılar...
Born To Be wild,Live to Ride...
Maalesef değil, şerefle gururla gitmenin en güzeli olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı teskereler..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hayırlı teskereler. vatan borcudur ödemek lazım.
gerçi ben şimdilik borç yiğidin kamçısıdır görüşünü izliyorum ama neyse
Allah yar ve yardımcın olsun.
bir hemşerim askere gidiyor sanırım, sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum, hatta ek olarak da EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER diye haykırıyorum..
vatan sana emanet empire hayırlı tezkareler
kardeşim nereye gidiyosun yardımımız dokunur belki
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
kardeş hayırlı teskereler benimde bu sene açık öğretim son biterse kısa dönem gideceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)