sonunda motoruma kavuştum
Reklamlar
-
uzun araştırma ve hesap tablolarımın sonunda, bana en uygun olan motoruma, GSR 600'üme, 15 mayıs itibarı ile kavuşmuş bulunuyorum. her ne kadar gönlümdeki olmasa da, mantık evliliği yaptık kendisiyle . şimdilik çok memnunum. burada bu aleti kullanan arkadaşlarla iletişim kurmaktan mutluluk duyacağım.
Reklamlar
-
hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
umarım bi fotosunu koyarsın.
bi de eminim deneyimli arkadaşlar senin motor tecrübeni soracaklar,ilk motorun değil heralde
tekrar söylemek istiyorum Darısı olmayanların başına
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :-)
-
musb07 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
umarım bi fotosunu koyarsın.
bi de eminim deneyimli arkadaşlar senin motor tecrübeni soracaklar,ilk motorun değil heralde
tekrar söylemek istiyorum Darısı olmayanların başına
teşekkür ederim arkadaşlar. elbette ki ilk motorum değil ancak açık konuşmak gerekirse bu güçte ve ağırlıktaki ilk motorum. çok kısa sürede kaynaştık kendisiyle ama bazen ürkütüyor beni . en kısa sürede güzel pozlarını koyacağım. dileğine katılıyorum; umarım içinde motor aşkı olan herkes bir gün kavuşur o aşkına...
black_dog_rr adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :-)
teşekkür ederim arkadaşım. allah kimseye kaza bela vermesin...
-
o zaman daha dikkatli kullanırsın
eminim kısa sürede alışırsın motoruna,boş arazilerde biraz çalışırsın trafiğe çıkmadan önce
-
musb07 adlı üyeden alıntı
o zaman daha dikkatli kullanırsın
eminim kısa sürede alışırsın motoruna,boş arazilerde biraz çalışırsın trafiğe çıkmadan önce
. o kadar da değil canım. yaklaşık 1,5 gündür istanbulun asfaltlarındayım bununla. sadece tepkilerine tam olarak alışamadım. yoksa; uyku + mesai + yemek + arkadaşlarla oturma zamanları haricinde kalan sürede 150 kilometre yaptım bile
-
hayırlı olsunnn gule gule kazasız belasız kullan inşallah
-
Hayırlı olsun
-
hayırlı olsun yalnız photo koysaydın da bi görseydik neyse hayrlı olsun tekrardan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler