Allah rahmet eylesinn yaw yeter artık
Allah rahmet eylesin ailesine sabır geri kalanların başı sağolsun..
MoToCroSS RuLeZZ
Allah rahmet eylesin.. allah tüm yakınlarına sabır versin.
98 Beygir.....
allah rahmet eyleesin..allah arkadasları eşi dostu ailesine sabır versin.....arkadaşlar yavaş ve dikkatli olun diyecem ama bu ecel işte..nerde ne zaman geleceği belli olmuyor....ÖLÜMÜN BİLENE HAYIRLISINI DİLEYELİM...
insanın kanı donuyor bu haberler okuyunca,gerçekten çok kötü,allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum:(
:mrgreen:
Allah ailesine sabır ver sin genç bir kardeşimiz miş ...
çok üzüldüm.Allah rahmetini esirgemesin.
Allah rahmet eylesin...
İzmirli arkadaşlar bu arkadaşı tanırmıydı acaba...forum ortamlarına girmiş birimiydi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok değerli bi arkadaşımızı kaybettik; sözlerin bittiği an işte bu oluyor... Lütfen herkes çok çok dikkatli olsun böle haberlerle üzülmeyelim bir daha. Başımız sağolsun :(:(:(
Evet.
İzmir Riders V3 üyesiydi bu arkadaşımız ve tanırdık kendisini. Forum ve etkinliklere fazlası ile katılırdı. Burada üyeliği olup olmadığını bilmiyorum
http://www.izmirriders.com/
ya off yıne yazıyı okudum tuylerım dıken dıken oldu:(arkadaslar lutfen dıkkat ozellıkle yası kucuk olan arkadaslar lutfen kucuk cc motorlardan baslıyın gıdıp 600cc motor almayın lutfen dıkkat of ya of aılesının bası sagolsun:(
daha gecenlerde gencecik bir motorsiklet sevdalisini kaybettigimizi ogrenince bunlari yazmistim.yine icimden gecenler ayni.
tanimasamda kendisini
sıkıca tutmamis olsamda elini
sarılmamis olsamda dostum gibi bir defa
ayni kadahden icmemis olsakda
icimi acitti yakti yuregimi
gencecik bir delikanlinin gidisi.
gidilecek zamanimiydi
hemde baharda cicekler yeni acmisken
hoscakal.
Daha ne kazalar oluyor bilinmeyen, duyulmayan.. Aslinda bu duyduklarimiz, ba$sagligi dilediklerimiz devede kulak misali.. Dikkatli olalim, dikkatsiz suruculere kar$i daha bi dikkatli olalim.. Merhuma rahmet, kederli ailesine sabir dilemekten ba$ka bi$i gelmiyo elden.. Cumletten ba$imiz saolsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
allah rahmet eylesin kazalar çok olmaya başladı,artık aynı şeyleri tekrarlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum,söyleyecek söz yok.ailesine sabır...
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Umarım bu son defa yazılmış bir vefaat haberi olur. Kimsenin canı yanmasın, kimse, gidenleri için üzülmesin. Kimse "keşke" demesin.
allahtan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum,
Allah rahmet eylesin arkadaşlarına ve ailesine Allah sabır versin
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
sevenlerinin başı sağolsun. allah günahlarını affetdip, geride kalanlara sabır versin. yaralı arkadaşımız da umarım hem bedenen hem de ruhen çabuk iyileşir.
ALLAH RAHMET EYLESiN . . .
[CENTER][COLOR="Blue"]HONDA CBR 600 F - HONDA CBR 600 RR - 1976 MODEL VOLVO 244 L[/COLOR][/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)