Birdaha yazmak istemiyoruz bu kelimeleri Allah rahmet eylesin kalanlara sabır lütfen çok daha dikkat dikkat dikkat
Birdaha yazmak istemiyoruz bu kelimeleri Allah rahmet eylesin kalanlara sabır lütfen çok daha dikkat dikkat dikkat
Tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum ve geride kalanlara Allah'tan sabır diliyorum...
ARKADAŞLAR LÜTFEN...
LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM...
KENDİMİZİ DEĞİLSE GERİDE KALANLARI DÜŞÜNELİM...
!!!---KASK-KORUMALAR, KASK-KORUMALAR, KASK-KORUMALAR---!!!
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
offf.... yine izmir. artık başsağlığı dilemek bile istemiyorum. allah rahmet eylesin. yakınlarına allah sabır versin, ne olur biraz daha dikkat edelim.
allah geride kalanlara sabır versin kask takmayan arkadaslara ise akıl ; umarım sık sık tekrarlanmaz böyle üzücü hadiseler.
niye takmadın kaskı
Allah rahmet eyLesin Hepimizin başı sag olsun...
Yine mi ölümAllah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
Allah ailesine ve dostlarına sabır versin.Başımız sağolsun...
Allah Rahmet Eylesinn.. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorumm..
Mekanı Cennet olsunn..
mekanı cennet olsun dıyelım ailesıne sabır versın allah.
ama bu tur seylerı bu dunya var oldugu surece maalesef yasıgcaz en azından bunları dahada azaltabılırız.dıkkatlılıgımızle mantıgımızla egıtımızle ıcımızdekı seytana uymamakla falan fln.
Ne yazıkki bu acının nasıl bişey olduğunu artık biliyorum,yaralar kapanmadan yenileri açılıyor.Giden gidiyor,ateş düştüğü yeri yakıyor.Hayatını kaybeden arkadaşımız için sadece dua edebiliriz,artçısı hakkında pek bi bilgi yok umarım hayati tehlikesi yoktur.Allah rahmet eylesin...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
abi bıraktırıcaklar sonunda motor işini bana :(
Allah rahmet eylesin ailesine sabır.. mekanı cennet olsun dularımızı birbirmizden eksik etmiyelim arkadslar
Allah Rahmet Eylesin. Toprağı Bol, Mekanı Cennet Olsun..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
allah rahmet eylesın.....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur ınsallah, bu panolar da boyle uzucu kaza haberlerıyle dolmaz ınsallah. lutfen bıraz daha dıkkat edelım.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
allah tüm ölülere ve ölmüşlerimize rahmet eylesin....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar versin.
Havalar ısındığı için pek çok motorcunun kask,mont ve eldiven takmadığını görüyoruz.Lütfen arkadaşlar kazanın ne zaman olacağı belli değil .Bu nedenle biraz terlemek, sıkılmak yaralanmak veya ölmekten daha iyidir.
Lütfen herkes sınırlarının farkına varsın(((
Ailesine ve tüm yakın arkadaşlarına sabırlar diliyorum.ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT.
allah rahmet eglesin cok uzucu ya boyle haberler...ailesine başsaglıgı diliyorum
Hepimizin başı sağolsun. Artçısına da geçmiş olsun.
Kaska rağmen mi kafatasında çatlak varmış?
Bu arada öbür kaçan motor hikayesi doğru mudur? Doğruysa neden kaçtığını öğrenmek lazım. O mu sebep oldu? Artçısının bilinci açıksa bu konuda birşey söyledi mi? Her ne sebeple kaçtıysa kendisi ve ölen arkadaş için geri dönülemeyecek bir harekette bulundu. Bundan sonra İzmir'de kimse onun arkadaşı olmak istemeyeceği gibi bir de başı hukuksal olarak belaya girecek.
allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)