yeni üye oldum ve aldığım bu ilk habere çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlarınada Allahtan sabır dilerim:(
yeni üye oldum ve aldığım bu ilk habere çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah geride kalanlarınada Allahtan sabır dilerim:(
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
çok üzücü bir durum allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır dilerim..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
allah rahmet eylesin :( .....
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
allah rahmet aylesin yakınlarınada buyuk sabır versim.. mekanı cennet olsun inş..
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Allah rahmet eylesin Allah sevenlerine sabır versin
Allah rahmet eylesin.Sezona böyle sık kaza haberleri ile girmek insanın gerçekten üzüyor.Sonuda böyle ölümcül olunca...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Allah rahmet eylesin ,ailesine sabır versin.
yaralı arkadaşa acil şifalar dilerim.
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Mesajlarınızı Türkçe Yazınız Lütfen
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yine hastanede nöbetçiydim kazayı duyunca çok ama çok üzüldüm. ramis arkadaşıma Allah rahmet eylesin diyorum. hatice de umarım en kısa zamanda iyileşir. geçmiş olsun hatice
arkadaşlar sürekli söylüyoruz KASK ÇOK ÖNEMLİ diye lütfen kaskımızı takalım ve kilidini bağlamayı ihmal etmeyelim
Allah rahmet eğlesin...Ailesine sabır diliyorum. Aslında söylenecek pekte birşey yok her zaman ekipmanlarımızı kullanalım gerisi İlahi takdir arkadaşlar ama koruma ekipmanlarımız gerçekten hayati...
aşırı hız... dikkatsizlik... kasksızlık... eminim bir anlık gaflet... ama bu yazıyı okuyan arkadaşlar ölen öldü artık bari kalanlar dikkat etsin... aynı virajda gectiğimiz gün birisi daha öldü.. yine oda hızlı girmiş.. dikkat edin arkadaşlar bilmediğiniz yolda altınızdaki motora bu kadar guvenmeyin... allah rahmet eylesin...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Allah rahmet eylesin..tüm yakınlarına sabır diliyorum.
[B][I]SAYGI ~ SEVGİ[/I][/B]
milliyetteki habere gore olay sırasında baska motorcularda varmis kazayi gorup kacmislar.Boyle sacma seymi olur hangi motorcu bi motorcuyu kaza yaptıgı gordukten sonra cekip gider bu nasi iş yaa ???
Arkada biraktiklarina allah sabir versin...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
allah rahmet eylesin,Ecel işde nerde ne zaman geleceği belli olmuyor :(
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Allah rahmet eylesin.Lütfen çok daha dikkatli olalım,üzücü kazalar yaşamayalım bir daha...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)