Sıkıştımayın genci yaa.
SU AKAR YATAĞINI BULUR
Sıkıştımayın genci yaa.
SU AKAR YATAĞINI BULUR
Poturdak
Ağır kaza yapmış bir otomobil şoförüde uzun bir süre ön koltukta oturamayabilir.Bu geçici bir fobidir.Eğer motosiklet tutkusu içinde varsa istesende motosikletten kurtulamazsın ama yok ben laf olsun diye biniyordum diyorsan bir an önce sat gitsin.Ayrıca geçmiş olsun
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Öncelikle önemli bir sağlık sorunu ya da bir travmayla karşı karşıya olmadığın için çok sevindim. 1994 yılının eylül ayı daha 5 aylık motorumla kaza yaptım asvaltın üzerinde kayarken güzelim motorumun parçalanışını seyrettim ayağa kalkınca yaralandığımı gördüm ve olduğum yere yığıldım 10 15 gün ayağa kalkamadım ve bende uzaklaştım motordan. Bisiklete bindim 10 yıl kadar.Malum 2 teker sevdası 2 kez Çanakkale Antalya 4 kez de rehber bisikletci olarak turla Efese gittim.
Yıllar içinde sevdam yine başladı ve sene 2006 Mct mi aldım bilin bakalım 4-5 ay sonra ne oldu yine kaza yaptım ama 2 kaza arasında çok fark var ben zarar vermemek için yatırdım bu sefer geçen seferki gibi enayiliğimden değil...
peki binecekmiyim
EVET kesinlikle bir daha düşsem yine binerim takıcam korumalarımı binmeye devam ediceğim. Kormaktansa zevk alacağım hayattan
yine kamp yaparak Antalya yollarını arşınlıyacağım rüzğar yine okşayacak tenimi
Dostum ne kadar bırakıcağım diyorsan da sen de biliyorsun ki motosikletin bir yan etkisi vardır eskiler bilir (kıçı semere bir kez deyen adamın bir daha kıçısemerden ayrılmaz ) 1 sene ya da 10 ay ne farkeder ki sonunda sen de bineceksin o yüzden hatalarımızdan ders alıp yolumuzda yürümemiz daha doğru değilmidir?
sonunda herşey seni etkileyeceği için en iyi kararı da sen bilirsin çünkü burada ASIL OLAN SENSİN
sevgilerimle..
ThE LaSt SaMuRaİ
bı-ra-ka-maz-sııınnn.. neden mi?
-her motosiklet sesini duyduğunda dönüp bakacaksın
-günler geçtikçe rüzgarı özliceksin
-sonra iç hesaplaşma olacak
-daha büyük bir cc ile döneceksin
on yıllık motor ayrılığı tecrübesi işte....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
geçmiş olsun dileklerimi ilettikten sonra motor aşıkın bu kadar çabuk bitecegine inanamıyorum ben,ben iki gün motorsuz kaldım onun yerine bisikletle işe gittim gene olmuyor illaki motosiklet olacak,allah beterinden korusun herşeyin başı saglık ama kaza yaptım diye motordan ayrılıpda bir daha kaza yapmıycam anlamına gelmez bu bırakıp gitme işi,gene de sen bilirsin tekrar geçmiş olsun.
98 Beygir.....
Tam böyle birşey yazacaktım ben de
Geçen gün arabaya bindiğimde farkettim, üstü kapalı rüzgarsız bişeyde kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum artık. Fena alıştırmış meret kendine. Kız arkadaşım da anladı artık, hiç laf bile etmiyor, çok korksa da. Böyle bişey bu. Neyse, döndüğün zaman seni bekliyor olacağız
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
geçmiş olsun.
Kızmayın darılmayın ama bana öyle geliyor ki bu kaza bir işaret.
illede motosiklet kullanacağım diye inatlaşmamak lazım. daha güvenilir araçlar seçmek, hatta belki de hiç araç kullanmamak gerek.
olaya bir de böyle bakılması çok rahatsız edici olmasa gerek.
insanları bu şekilde direkt suçlamanıza bir anlam veremiyorum ve sadece buraya yazılan bir iki cümle ile olaylar ve insanlar hakkında bu kadar ''doğru'' yorumlar yapmanıza gerçekten şaşıyorum. iki araba arasında kalmak hata mı oluyor? iki araba motosikleti sıkıştırmış olamaz mı? belki de doğrudur hatalı olan motosiklettir ama kaza yapmış ve bu yüzden de motoruyla vedalaşmaya karar vermiş bir insana söylenecek laf mı bu şimdi??
dostum sen de küçük bir kaza yaptın diye hemen pes etme trafikte olan her araç kaza yapabilir önemli olan kazadan ders alıp daha dikkatli olmaktır umarım keyfini kaçıran bu kazayı unutur ve motorunla barışıp tekrar yollara düşersin kazasız belasız
Sana katılıyorum.....İlla suçlu aramaya gerek yok..Suçsuzda olsa insan kazaya karışmışsa korkar....Aklından çıkaramaz bir süre....Hep onun korkusuyla yaşar...
Arkadaşımızın kararına saygı duymak gerek....Ama dediğii gibi aşkla bağlıysa zaten çok geçmeden aramızda görürüz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhaba ben günde 1 kaza yapıyorum topiğini açan kişiyim klak.bak çektim güneş gözlüklerini gururla söylüyorum.dün oranı %50ye düşürüdm bu geceyle beraber %50ninde altına düşecek umuyorum.Ortaokulda bi çocuk vardı o zamna kadar futbol oynamamış.Karşı takım onu maça aldı adam 2 gol attı.Kendi kalesine attı ama attı.Sene sonunda iyi bir forvet oldu.Yani sende alışa alışa ilerde seni düşüren arabalara takla attırısın belki.Yannız dikkat et darbeler bazen akılda hafif karışıklık yaratıyor sanki
Geçmiş olsun. Size birşey olmamasına sevindim. Sizin gibi bende birkaç kez kaza yaptım. İlk anlardsa insan sizin gibi düşünür. zamanla süçlu olan motosiklet değil kişi kendisi olduğunu hisseder. Motosiklet sevdası insanın içine işledimi çikmaz. Belki bir süre binmezsiniz. Fakar zamanla yine geriye dönüş yapacağınızdan eminim. Zaten kişi kaza yaptıkça tecrübe sahibi olur ve daha dikkatli olarak hareket eder. Neyse kararınıza saygı duyarım. Size herzaman kapımız açık olacaktır. Selametle..
seni çok iyi anlıyorum bende çok buyuk bi kaza geçirdim kolumu dirsekten bacağımı bilek kısmından(tibia) tam altı yerinden kırdım bacağım ve kolumdaki platinlerin sayısını benbile bilmiyorum 5 ay yatakta kaldım ayağa kalkamadım motor paramparça oldu ama yataktan kalkar kalkmaz ilk işim motoru tamir edip tekrar binmek oldu bu iş oyle bi acayip bi işki vazgecmek mümkün diil herkez bana cephe aldı birdaha binme hatta bircok arkadaşımka bu motor yuzunden bircok kez tartıştık ama genede vazgecemedim eğer sen vazgecebilirsen içindeki ateşi sondurebilirsen helal olsun büyüksün.
bu adam coktan yok olmus aramızdan mıllet artık donecegı gunu bekleyelım
derım
merak etme geri gelecektir.
benimde abi dedigim birisinin babası motor tutkunuymuş. ve şuan 50 yaşın üzerinde oglu gençlik yıllarını anlatıyor;
"babamın yaptıgı kazaların sayısını bilmem .uçurumdan mı yuvarlanmadı arabalarla mı çarpışmadı ve üstelik o zaman böyle koruma felan yok olsada bizimkinin haberi yok. giyin montu asıl gaza. okadar kaza yapmasına ragmen motor tutkusu bitmedi"
şuan kendisi motor kullanmıyor ama eminim hala o tutku var içinde. üstelik bu öyle birşeyki babadan ogula geçen bir miras gibi. bunları bana anlatırken oglu bile heycanlanıyor. ve ne zaman bir motor görse gözü onda. hayat mücadelesinden tutkularına zaman ayıramamış birisidir kendisi. ama bir fırsatını bulsa ilk işi motor almak olur
motosiklet arabalar gibi degildir. bir defa o tutkuyu tattıysan bırakması çok zor. hadi iradelisin bıraktın diyelim. sokakta her motor görüşünde eski günlerin aklına gelmeyecek mi sanıyorsun. içinden birşeyler o motorlarla beraber gitmeyecekmi sanıyorsun.
bak sitemizde uzun yıllar motor kullanmayıp sonra tekrar motora başlayan kişiler var. senin gibi motorla kaza yapıp motordan uzak kalıyorlar ama aradan 10 sene geçtikten sonra motora tekrar dönenler var. biliyorum sende birgün yine motor kullanmaya başlayacaksın. belki 1 hafta sonra belki 5 sene sonra ama yine motor kullanmaya başlayacasın...
geçmiş olsun üzücü bir durum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bırak dostum motorunu,, soguduysan çekilecek dertdeğil,, ben sevmesem töbe bınmem, ne trafık ne kalabalalık..
sakat iş. doğrusunu yapmışşsın bence.. kendıne ıyı bak.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Geçmiş olsun, Allah beterinden sakınsın.
Motosikletten vazgeçme konusunda en doğru kararı sen vereceksin, bizler elbetteki vazgeçmeni istemeyiz.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok geçmiş olsun çok sağol güvenlik kıyafetlerinle trafige cıktıgın için bunları yapmasaydın hastane haberiniz alabilirdi allah korumuş.
ama bu tutku çok feci birşey bırakmak o kadar kolay degil sen iyi bırakabilmişsin.
ama arkdaşlarında dedi gib hayatda herşey riskli yolda yürüken başşına birşey düşüpde ölme ihtimalide var arabaylada kaza yapma.
neyse senin düşüncen bize saygı duymak düşer.
hayat da başarılar
Büyük geçmiş olsun.Biz dükkandayız nasıl olsa,geldiğinde görüşürüz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)