Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Günde 1 kaza yapıyorum

REKLAM ALANI
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Arkadaşlar bu olayı cbr125 topiğinede yazdım 3gün oldu motoru alalı.ilk gün alıp bir yere kapattım.2. ve 3. gün kaza yaptım.Ne yapacağımı şaşırdım.Süleyman Demireldeki motosiklet klubunün yanında lokal gibi bir yer var adını hatırlamıyorum.Ordaki arkadaşada görmeyecek olsada teşekkür ediyorum.Motorun ayaklığını tamir etti.Bir bardak su verdi.Teşekkür ettim motorcu motorcuya yardımcı olur dedi. Kaza yapmak güzel midir nedir tecrübe oluyor hem:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    oratalaman fena değil... şaka bi yana kazalar cidden iyi deneyim oluyor ama seninki baya bi olmuş... umarım daha fazla kaza yaşamazsın
    Dorado V5

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    geçmiş olsun alışkanlıklarını edine edine gelişeceksin ama öğrenene kadar yavaş yavaş git sonra hızlanırsın.

sen testiyi önceden kırmışsın. Bu daha iyi biraz korkarak binersin böylece aşırı süratten kaçarsın.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Geçmiş olsun; Allah beterinde saklasın.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Bende ilk kullandığım gün düşüp duruyordum. Bu yüzden hala trafiğe çıkmıyorum. Tavsiyem trafiğe kapalı boş bir yer kestir gözüne. ve pazar günün 6 gibi yola koyul yol boşken git. Bolca çalış.. Ama eğer acemi isen eve seni geri bırakacak birini bul derim. Gülmeyin ama ilk gün gözüm kalabalık trafiği yemediği için ( birde daha sabah trafiğinde motosikletle beşinci dakikamda kaza yapmıştım..) eve motosikleti taşıyarak götürmüştüm. Arada düz yol yada ara yolara gelince tekrar çalıştırıp kullanmıştım. Yani kolumu bacağımı kıracağıma bi kaç km 150 kilolouk aleti götürmek daha tercih edilir bişeydi benim için. Tahmin ediyorum daha uzun bir müddette sadece çalışmaya gidip gelmek için çıkacağım trafiğe. Şunu yap bunu yap diyemeyeceğime göre kendi yaptıklarımı anlatmak daha doğru olur diye düşündüm.

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    benım motora aldıgım gun durdugu yerde bı vudular arka camuluk kırıldı agunden bu yana cızık yok cok sukur bu bı kerametse ıyıkıde vurmus ama cok kızmıstım

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Geçmiş olsun
    Düşe kalka öğrenecegiz yaa Önemli olan bu kazalardaki hatalardan ders çıkamak

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baya bi istikrarlısın , şaka bir yana kazalarının nasıl olduğunu düşün taşın , bilemiyorsan bilenlere bir sor şu durumda ne yapılır gibi bizlerde acemi olduğumuz için paylaşarak öğreniyoruz

kazasız belasız sürüşler dilerim

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Geçmiş olsun arkadaşım.Süleyman DemireL buLvarına çok dikkat et orda çok kaza olur.Bende ilk motorumu Honda bayisinden çıkartıp gittikden 2 km sonra biri geldi ışıklarda beklerken arkadan vurdu Sakınılan göze çöp batıo canını sıkmicaksın,Kazasız günLer diLegi iLe hoşcakaL
    Born To Be wild,Live to Ride...

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    eger daha yeni ogreniyosan cok normal,ilk denemelerimde on frenin sikmasini ayarlayamayinca Hero HONDA ve ben birbirimize sarmasip yere vurmustuk.on fren kullanmayi sag ayagim egsozdan yanik sekilde 2 hafta dolasinca ogrendim
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun alışkanlıklarını edine edine gelişeceksin ama öğrenene kadar yavaş yavaş git sonra hızlanırsın.

sen testiyi önceden kırmışsın. Bu daha iyi biraz korkarak binersin böylece aşırı süratten kaçarsın.
    O halde bende bi anormallik var. Bende testiyi önceden bi kaç defa kırdım ama kazadan sonra tek bir gün hız yapmıyorum ikinci gün yine aynı hatta daha da hızlı 140'ı gördüm sıra 150 de. Allahtan akıllıca hareket ediyorum onar onar arttırıyorum hızımı bi kaç haftaya yayarak

Motosikleti
    kymco venox 250
    gecmiş olsun kardeş işallah kendine fazla zarar vermeden alışırsın motora

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    yarınki kazada nasıl bişiler düşünyosun? ama şakayı bir kenara koyarsak her zaman kaza sayacak kadar şanslı olmayabilirsin, motoruna alışıp da öyle çık trafiğe bence..
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza yapmak güzel midir nedir tecrübe oluyor hem:D
    Geçenlerde kazanın hasını yaptım da pek güzel olmuyor, tecrübe.. tamam ama yine de katılamayacağım doğrusu sana

Bu işi bilen tecrübbeli bir arkadaşın varsa biraz destek almanı öneririm, benim yoktu da okuluna gidip ders almıştım. Yine gidip eğitim alacağım ama zaman bulmalıyım önce..
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Pınarr
    Boşver yaa ha 140 yapmışsın ha 150 Bu son hız denemeleri ilk başlarda hevesle yapılıyorda sonra sıkılıyorsun.Ybrde 130 yapmaya çalışıyorduk bizde.En son 125 yaptım yükseltemedim bende beeaa

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gnusher hocam gecmis olsun, düse kalka ögreniyorsun bu sevdayı o dogru, ancak yaptıgın kazaların altındaki nedenleri arastır derim, unutulup gitmesin, eger nedenlerin üstünde durmazsan düşüşünü geliştirirsin sadece, bende ne hatası vardı ne yapmalıydım gibi hesaplar, aklından gecirirsen, bir dahaki sefere cok daha temkinli oluyorsun, hem zamanla kendine güvenin yeterli düzeyde oluyor, cünkü biliyorsun ki o viraja o süratle girersen asfaltı kucaklıyosun
    Comfirmation Bias

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O halde bende bi anormallik var. Bende testiyi önceden bi kaç defa kırdım ama kazadan sonra tek bir gün hız yapmıyorum ikinci gün yine aynı hatta daha da hızlı 140'ı gördüm sıra 150 de. Allahtan akıllıca hareket ediyorum onar onar arttırıyorum hızımı bi kaç haftaya yayarak
    pınar...
    yani diyorsun 3 hafta sonra 180 net.
    doğru anlamışmıyım.

bu arada topragım.
    gel gerekirse ders verelim.böyle kazayla olmaz bu iş.sanada yazık motorunada.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    gürsel abi, mtematiğin ve insanlığın harika. her şey için tekrardan teşekkür ederim. kaskımı aldım, duamı ettim. görüşmek üzere
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pınar...
    yani diyorsun 3 hafta sonra 180 net.
    doğru anlamışmıyım.

bu arada topragım.
    gel gerekirse ders verelim.böyle kazayla olmaz bu iş.sanada yazık motorunada.
    yok yaa 175 i geçemem sanırım :(

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Tabiki düşe kalka öğrenilecek ama, günde 1 fazla değil mi?
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)