Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Günde 1 kaza yapıyorum

REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    yanı hıc sormamıssınız bıle dostum ehlıyetın varmı?? vıteslı motor kullanmasını bılıyormusun?? bunun egıtımını aldınmı?? hele hele kalkıpta beat lan bu motor kıyaslanmaz ıstersen 5 sene bın beat e ama suan altındakı motor vıteslı artı beattan cok daha fazla surata sahıp olan bı motor artı racıng havası ve oturus pozısyonu beat tan daha uygunsuz veya zor.ben senın bu kazalarını en cok vıteslı lıde acemı olmana baglıyorum yoksa herkez trafıkte suruyor helekı ınstanbul gıbı bı yerde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanı hıc sormamıssınız bıle dostum ehlıyetın varmı?? vıteslı motor kullanmasını bılıyormusun?? bunun egıtımını aldınmı?? hele hele kalkıpta beat lan bu motor kıyaslanmaz ıstersen 5 sene bın beat e ama suan altındakı motor vıteslı artı beattan cok daha fazla surata sahıp olan bı motor artı racıng havası ve oturus pozısyonu beat tan daha uygunsuz veya zor.ben senın bu kazalarını en cok vıteslı lıde acemı olmana baglıyorum yoksa herkez trafıkte suruyor helekı ınstanbul gıbı bı yerde
    Vitesli motoru birkaç kere kullanmıştım.Ehliyetim var.Asıl sorun Adana trafiğinde.Son 2 gündür sanki motoru yıllardır kullanıyormuşum gibi hissediyorum.Bilmişlik yapıyor gibi olmasın ama teorik bilgilerin hepsini, eminim bana tavsiye veren birçok kişiden daha önce okumuşumdur.Öyle atlaya atlayada değil sindire sindire zevk ala ala.Trafiğede hızla alışıyorum.Kaskım var şimdilik.2-3 gün içinde montum muğlada kalmıştı o geliyor.Ayrıca para biriktirdikçe dizlik eldiven bel-omurga koruması vs edinmeye çalışıcam en kısa zamanda.Aman gözünüzü seviyim sizde iyice sanayi çırağı yaptınızOturuş pozisyonunda kendimi çok rahat ve motora hakim hissediyorum.Ancak supersport a yakın bir posizyonda oturmassanız dikiz aynaları görevini tam yapmıyor.Kendinizden 3 metre arkasını görebiliyorsunuz en iyi ayarla.Ama öne doğru yatınca işler değişiyor.Yine biraz bilmişlik yapıyorum ama cbrda o kadar abartılacak bir motosiklet değil.Sonuçta 125cc 4t bir araç..

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Gnusher dostum yaramadımı bazen yaramaz, şansını zorlama başka bir motor al, belkide şansızlığın motordan yanadır. O nedenle böyle konuştum. CBR benim tarzım değil, enduru olsa neyse
    "Motosiklet Özgürlüktür."

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Anladım dostum.Yok yok ben biliyorum neden olduğunu.Eftelya01 buna zamanında bi nazar boncuğu taktırmış bana yaramadı o :D(hurafeye meyil)Bakma bende spesyal cross merakı vardıda adana içinde cross u nereye ne kadar kullanabilecem diye düşündüm.hem devirli makina en azından.Yoksa beatle ön farın ortasına kadar çamurlu sulara dalıp çıkmışlığım vardır.Asfaltlada işte eskiden bir husumet vardı.Dedim yüzyüze bakıyoruz kardeş.İlk gün oralı olmadıda 2.gün öpüşüp barıştık

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Geçmiş olsun.Başlığın güzel olmuş, fazla kaza yapmam, günde sadece 1 kere
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

g. olsun
    yenı kullanıcıysan trafige kapalı alanları tercih etmeni ve ön frenı mumkun oldugu kadar kullanmamanı tavsiye ederim.
    Ve mutlaka kask.

Başlığı görünce "Kuryelik yapıyorsan normaldir!" diyecektim...

Tekrar tekrar tekrar (3 defa) geçmiş olsun...

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    geçmiş olsun.... biraz daha dikkatli olmayı dene istersen....

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)