çok geçmiş olsun kardeş.
ben günün birinde kendimi otomobil sürücülerinin birinin üstünde kaybedecm die korkyorm
çok geçmiş olsun kardeş.
ben günün birinde kendimi otomobil sürücülerinin birinin üstünde kaybedecm die korkyorm
çok geçmiş olsun bi kaç gün önce benimde başımdan böyle birşey geçti herzman dikkatli olmamız lazım bazen aklımızdan çıkıyor kaza yapabilme ihtimali. gerçektende ucuz atlatmışsın umarım motorunda kısa sürede tamir edilir . Sen de birşey olmaması çok sevindirici
Geçmiş olsun.Umarım bu son kaza'n olur...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sağol abı yaa......................
allah kımsenın basına vermesın dostum....cok tsk ederım.....
ınsallah sonumuz öle olmaz....
cok sağol abıcım....aman dıyım dıkkat edın.....valla ucuz atlattım...
motoru yaparım yarın yaa....olmazsaölede bınerım sorun olmaz....ama dıskı değiştirmem lazım.....bende 3-4 gun yaralardan dolayı uyuyamam sanırım...pantolon degdıkce yanıom yaaa....
tsk ederım abı....ınsallah son kazam olur....
Geçmiş olsun Allah beterinden saınsın.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
geçmiş olsun, Allahtan ciddi bir yaralanman yok.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Geçmiş olsun.
Kazanın Motor olunca büyüğü küçüğü olmaz!
Çok daha dikkatli ol artık. Türkiyemizde Motosiklet sürücüleri neredeyse Falcı gibi herşeyi bilmek zorundadırlar.
Yeniden geçmiş olsun. (Cavaya da bayılırım heee)
Poturdak
cpk tsk ederım abı...allah kımsenın basına vermesın....cok kötu yaaa.....
tsk ederım dostum....vallahı bacaklarım mor ve kırmızı karsımı yaralar ıcınde.... bısey degdın mı yanıo yaw....uffff
sağol abı....olmam mı abi ya...sutten agzım yandı artık......bıdaha yokus asagı ve vırajlı yerde bırakırmıyım motoru.....
cava ıyı abı ya.....bende hastasıyım...onun ıcın tekrar cava aldım.....suna bak yaw....500 km 6 saatte geldım bıde gece yarısı....bısey olmadı....suna bak 2 km ıcınde 3 sn de neler oldu....
kaza gelıyorum demez ıste.....olacagı varmıs....ıyıkıde kötu olmadı....
sağol abı....arkadasın ayagı ıncık sanıırm...yarın yanına gıderım....
benımde bacaklardan sorun var.....
Yeniden geçmiş olsun. motor un nasıl bir Cava?
Necdet Abimin kullandığı makineydi yaa. nostalji yaptım birden
Poturdak
geçmiş olsun kardeşim yau ; tüh üzüldüm şimdi , neyseki sende bişey yok
aman dikkatli bin gözünü seveyim
gelıo resımler.... ..............................
cok büyük gecmiş olsun.. sükretmek lazım daha büyüde olabilirdi..
biz motorcuyuz arabalar bizi kollamıo mecbur biz dikkat etcez direk üstümüze kıraln mahluklar var..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
hicbir zaman bunu unutma karde$ ikitekersen ve tek farin varsa trafikte hakkin yok !!!.
allah beterinden korumus kardes,en yakin zamanda sagligina geri kavusman dilegi ile
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Kardes gecmis olsun Cok korktum baslıgı gorunce neyseki cok onemli biseyin yokmus...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız allah bir daha göstermesin
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)