Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
dogum günün kutlu olsun Gürkay abi.
ve bugün dogan bütün arkadasların dogum günü kutlu olsun nice seneler görünüz saglıklı ve mutlu sevdiklerinizle
sevgili kadim dostum (lodos)abim yol arkadaşım fikir adamı ve manisa mt'nin değerli kurucularından SERKAN abim bana bu topiği açtığın için çok teşekkür ederim benim için büyük süpriz oldu sagol.
benim gibi bu gün dogan herkezin doğum günü kutlu olsun
ayrıca bana doğum günü mesajı atan atmayan herkeze şimdiden çok teşekkür ederim.tüm motosiklet.net ailesine sevgi ve saygılarımla. İYİKİ VARSINIZ
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
nice mutlu yıllara..sevdiklerinle ömür boyu beraber olman dileğiyle
doğum günün kutlu olsunnn gürkayy abiiiii
nice mutlu yıllarraa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.........
nice yaşlara gürkay.. dilediğin bütün güzelliklerin bu yaşında olması dileğiyle.. Nice yıllara...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
prazdravlayu ..tvayih den rajdenya....(dogum gununu kutlarim..)ruscadir..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
MutLu yıllar sana MutLu yıllar sana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ehhh benim eşşek kafam 2 oldu bu nasıl kaçırdım yaa abi kalabalığa denk geldi kutlamayı unuttuk Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol benzinli nice yıllara.. (göksu & umut)
doğum günün kutlu olsun kardeşim
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
doğum günün kutlu olsun, yaşadığın her yılın bir öncekinden daha güzel geçmesi dileğiyle
HEYYYYTTTT beeee seneler ne cabuk geciyor, Manisalilar da yaslaniyor hehehehe... Gurkay dogum gunun kutlu olsun ve her zaman sevdiklerinle yaslanmani dilerim...
tanismaktan, muhabbet etmekten cok keyif aldigim insanlardan birisin, en onemlisi harbisin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
doğum günün kutlu olsun gürkayyy
keşke bi pasta olayına girseydik dün yaa
basmadı kafalar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
olsun ögretmenim sizlerinkine inşallah
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)