Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yeni bir motosiklet kazası daha

REKLAM ALANI

arkadaşlar ya allahaşkına lütfen şu kasklarınızı takın. acilde nöbetçiyim bir motosiklet kazası geldi daha yeni. neyse müdahalesini yaptık. fazla ayrıntıya girmeyeceğim. filmler ve tomo sonucu kafa kemiklerinde 5-6 yerde kırık var. beyinde iç kanama var. durumu kötü hastanın. ve kask takmamış tabiki. yani bizim insanımızın canı bu kadar değersiz anlayacağınız. artık şunu alışkanlık haline getirin. bunun şakası yok. zaten motosiklet dışı motorlu araç kullananların ne kadar saygılı davrandığının bilincinde herkes. ne zorluklar çekiyorsunuz. ama önemli dikkatsizlikler sizi kendi canınızdan ediyor.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM KASKLARIMIZI TAKALIM !!!!!!

bunu nereye yazacağımı bilmediğim ve önemli olduğu için buraya yazdım. moderatörler düzenlerse sevinirim.
    hayat niptuck belki de.....

hic mortui viventes educant

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Bu arkadaşımızın sırf bu taktire şayan mesajını verebimek için dahi sitemize üye olmasını ve yazdıklarını ayakta alkışlamak lazım...Ne dersiniz...

çok doğru bakın arkadaşlar kazayı yapalı 15 gün 20 gun felan oluyo aranızdayım ama nasıl yaşamam mucize kask vardı kurtardı omzum kırık platinlendi ama çok ufak atllatım sayılır yaram beremde yok kask takın kask

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    arkadaslar kolun yada bacagin kirilmasi oyle boyle hallediliyor ama kafaya alinan bir darbe oldurucu olabiliyor...

Lutfen Kask Kafanizda takili olsun, kolunuzda degil...
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

Motosikleti
    cbf 150
    artık bunları konuştuğumuza inanamıyorum insanlara kendi canlarını korumaları için yalvarıyoruz nerdeyse. ölenlerden arkasında bıraktıkları acılardan hiç mi ders almıyoruz hiç mi dikkat etmiyoruz anlamıyorum ki

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Kendi canını düşünmeyen adam bizim niye umurumuzda olsun ki

Kafasına kask takanlar salaktı zaten ..

Nasıl bir zihniyetse sanki araba kullanıyor.. Kask takmamakmış
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı mahony21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık bunları konuştuğumuza inanamıyorum insanlara kendi canlarını korumaları için yalvarıyoruz nerdeyse. ölenlerden arkasında bıraktıkları acılardan hiç mi ders almıyoruz hiç mi dikkat etmiyoruz anlamıyorum ki
    Çoğumuz başına gelmeden anlamıyoruz ne yazık ki çünkü...
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    motosikletler alınır ama giyim kuşama(güvenlik için)pek önem verilmez başımıza bir kaza geldimide dizimizi döveriz. nediyelim geçmiş olsun
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğitim. eğitim. eğitim. lütfen korumasız trafiğe çıkmayalım. motor kazalarında son çok acı oluyor. unutmayalım.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    her zaman çevreme aşılamaya çalıştığım birşeydir koruma olayı motosiklette.
    hatta ben motosikleti aldığım paraya yakınını eşim ve kendi korumalarıma harcadım.
    unutmayın ki motosiklet üstünde tek kaporta var, o da sizsiniz.
    aslında böyle konuşuyoruz devamlı ama bizi dinleyen yok.yukarıdaki gibi kafaları çatlamadan anlamayacaklarda.o yüzden yavaş yavaş boşvermeye başladım bende son zamanlarda.
    dediğim tek şey şu oluyor bu tarz insanlarda en son:
    "koruyacak beynin varsa kask kullanırsın, yoksa kullanmazsın."
    gerisine artık cidden karışmıyorum.en son bir kuzen faciası yaşadım çünkü.
    adam takık illaki kafayı çatlatacak, ne dediysem 1000 bahane, dinlemiyor bir türlü.en son "ne halin varsa gör" dedim bıraktım...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    peki kabul.hepsi dogru güzel.
    şimdi söyleyin
    sıcaklık 34 derece adanada.anlayacagınız yanıyi.
    sıcaga bi çare söyleyin.
    bekliyorum

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki kabul.hepsi dogru güzel.
    şimdi söyleyin
    sıcaklık 34 derece adanada.anlayacagınız yanıyi.
    sıcaga bi çare söyleyin.
    bekliyorum
    kafanın kırılmasını (kasklarda havalandırma vardır) yoksa terlemesini mi istersin
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

LUXOR cok guzel soylemis. Musaade ederse ben de bundan sonra ayni kelimeleri kullanacagim: "Koruyacak beynin varsa kask takarsin arkadas..."

Ama, biz bu korumalarla Adana'da ne yapcaz yazin? Herhalde kuzeyde kisin binemeyenlerin aksine bizler yazin kizaga cekmeliyiz motorlari. Pazar gunu yaylalara ciktim (bilenler bilir) tirmanirken cok guzeldi, ciktikca hava serinledi, fakat asagi donus yolu felaket, sanki yavas yavas isinan bir firinin icinde gibiydim...

Yine de kaskim her zaman basimda kalacak...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ya kask Ya öLüm
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı md_jose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ya allahaşkına lütfen şu kasklarınızı takın. acilde nöbetçiyim bir motosiklet kazası geldi daha yeni. neyse müdahalesini yaptık. fazla ayrıntıya girmeyeceğim. filmler ve tomo sonucu kafa kemiklerinde 5-6 yerde kırık var. beyinde iç kanama var. durumu kötü hastanın. ve kask takmamış tabiki. yani bizim insanımızın canı bu kadar değersiz anlayacağınız. artık şunu alışkanlık haline getirin. bunun şakası yok. zaten motosiklet dışı motorlu araç kullananların ne kadar saygılı davrandığının bilincinde herkes. ne zorluklar çekiyorsunuz. ama önemli dikkatsizlikler sizi kendi canınızdan ediyor.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM KASKLARIMIZI TAKALIM !!!!!!

bunu nereye yazacağımı bilmediğim ve önemli olduğu için buraya yazdım. moderatörler düzenlerse sevinirim.
    Seni tebrik etmek lazım arkadaşım.Böyle acı haberleri vermen gerek herzaman.Bu maalesef bizim ülkemizde gerekli.Bırak ehliyetsiz gezenleri,daha çocuk yaşta insanlar mahalle arasında son sürat gidiyorlar.Lütfen arkadaşlar buralarda yazan herkesi bilinçli varsayıyorum ve rica ediyorum.Böyle davrananları durdurup olayın ciddiyetini anlatalım.Ben hep yapıyorum.Çekinmeyelim.Görev bilelim bunu.

ENENDURO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=md_jose;662222]arkadaşlar ya allahaşkına lütfen şu kasklarınızı takın. acilde nöbetçiyim bir motosiklet kazası geldi daha yeni. neyse müdahalesini yaptık. fazla ayrıntıya girmeyeceğim. filmler ve tomo sonucu kafa kemiklerinde 5-6 yerde kırık var. beyinde iç kanama var. durumu kötü hastanın. ve kask takmamış tabiki. yani bizim insanımızın canı bu kadar değersiz anlayacağınız. artık şunu alışkanlık haline getirin. bunun şakası yok. zaten motosiklet dışı motorlu araç kullananların ne kadar saygılı davrandığının bilincinde herkes. ne zorluklar çekiyorsunuz. ama önemli dikkatsizlikler sizi kendi canınızdan ediyor.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM KASKLARIMIZI TAKALIM !!!!!

Kafa kemiklerinin 5-6 yerinde kırık var,beyinde iç kanama var...Şuurda kapalıdır muhtemelen....Peki yakınları ? Neler çekiyorlardır ? Ve çekecekler... Gece gündüz hastane bahçesinde ümitle bekleyecek,gözyaşı dökecekler !!! Değer mi arkadaşlar,o yada bu sebeple o kaskı takmamaya ! Tekrar düşünün...DEĞER Mİ ?

Kafa kemiklerinin 5-6 yerinde kırık var,beyinde iç kanama var...Şuurda kapalıdır muhtemelen....Peki yakınları ? Neler çekiyorlardır ? Ve çekecekler... Gece gündüz hastane bahçesinde ümitle bekleyecek,gözyaşı dökecekler !!! Değer mi arkadaşlar,o yada bu sebeple o kaskı takmamaya ! Tekrar düşünün...DEĞER Mİ ?[/QUOTE]

evet cok haklısın.. ailesinin sevenlerinin ne buyuk bir acı cektigini dusundugunde insan öfkeleniyor.. bu bir alın yazısı mı kask takmadan motosiklete binmek ve sonunda bu hale gelmek.. bu kadarı da fazla bence.. bu kader degıl artık.. bilincsizlik.. cok acı boyle bir olayı konusuyor,tartısıyor yargılıyoruz.. allah acil sifalar versin ailesine de dayanma gücü.. ama bence mantıgımızı bu kadarda silip atmamalıyız..

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Adana'lı arkadaşıma hitaben diyorum ki: Gaziantep 'te hava sıcaklığı 40 derecenin altına düşmez ve buna rağmen kafamdan kaskımı eksik etmem kafam terler ama terini silerim olur biter. aksi halde terimi silecek kafam olmayacağını bilirim çünki. diğer korumaları hadi neyse anladık ama; kask olmazsa olmazlar arasında olmalıdır
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    işte bunun gibi bilniçsiz motor kullananlar motorun adı kötüye çıkıyor
    polis kontrelleri de çok yetersiz keşke hiç olmadı 8 ytl lik bir kask taksaydı
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    yok ama ölümüne raceeeeee
    md_jose
    gercekten cok saol.
    adanalı arkadas o kadar sıcaklıyorsan ya motora binme yada kaskını tak senin gibi düşünen yüzünden bu olaylar oluyo.
    sevdiğin seyi yapmak istiyorsan ya katlanacaksın yada basa geleni cekceksin.
    bi can bu kadar ucuz deil.
    geride kalanlar ne yapsın yazık ya gercekten böyleleri yüzünden motor tutkusunun adını cıkarıyorlar tehlikeli oluyomus.
    yapmayın ya bu aralar cok arttı kazalar zaten dikkatli olun lütfen ve bende diger arkadaslar gibi yoruldum artık uyarılardan yapmayın nolur ya kaskınız güvenlik giysinizi giyin.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler