arkadaşlar ne desek boş bilinçsiz insanlar yine takmamak için kendi kafasında kırk tane bahane uydurup kendilerini haklı çıkarıp takmayacaklardır yine , geçen gelirken sıkışık trafikte yine birini gördüm kask kolunda dedim onu koluna değil kafana tak , adam taktı 100 m ötede yine çıkardı ne deseniz boş yani....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Motosıklet tutkusu bır ask degılmıdır. Insan askının kusurlarına katlanamayacaksa nıye devam etsınkı. Kımse bızı zorla motora bındırmıyor(profosyoneller harıc tabı) Kafan terlıyorsa bın bı klımalı dort tekere serın serın gıt. Senıseven ve sana deger verenlerı uzmene ne hakkın var.
Dostum aynen sana katılıyırum. Benim altımda 125cc'lik bir motor var. Motoru aldığımın haftasında motora verdiğim paranın yarısına gidip koruma aldım. Kaskı montu herşeyi. Daha motoru çalıştırmadan kaskı kafaya geçiriyorum. Ben canımı seviyorum kaskımıda montumuda giyiyorum.
Hafta sonu Adapazarı-Geyve ve Pamukova'daydım etrafta bir sürü motor var, her yerde ama 1 tanesinde bile kask komura hiç bişi yok tam anlamı ile Allah'a emanet, çok şaşırdım, ucuz çin malı kask bile takan yok, kimsenin bişiyi taktığı yok, anadolu kasabalarının durumu maalesef çok kötü...
"Motosiklet Özgürlüktür."
At, avrat, silah-Kask,dizlik,dirseklik
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
kardeşimizin emegi ve duyarlılıgı için
kask kullanmak için
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ewet arkadaslar gercekten bende acil servis sekreteriyim. felaket kazalar geliyo. Hastanın yakınları çok kötü durumda oluyorlar.112 çıkış anonsu gecıyor ve bunun motor kazası oldugunu duymak ınsanı kahredıyor. Bunu yasamak gercekten üzücü bir durum. Lütfen sizden ricam korumalarınız takılı olsun.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
insan kenidini düşünmüyosa ailesini arkada onun için üzülücek belkide yıkılıcak ve bi daha eski sağlığına kavuşamıyacak ana babaları var insan bu kadar kalın kafalı olmaski ya hayret bişey
motorun emniyet kemeri kask,
kısa mesafede olsa,
düşük hızda da olsa...
kasksız yola
ÇIK-MA-YIN
paylaşım için tşk arkadaşa,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)