Eski Mod Recep Ağabey'in Selamı ve Mesajı (SHADOW VT)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah acil sifalar versin. sayesinde korumaların önemini birdaha anlamış olduk.
-
Dost ziyeretleri her zaman iyidir. Ne kadar üzülsende onu sevindirmişsindir mutlaka.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Öncelikle geçmiş olsun. Zor tabii ama bu ameliyatlar artık çok daha iyi sonuçlar veriyor ve çabuk normal yaşama dönülüyor.
Sormak istediğim kask takmamış olmasının boyun fıtığıyla ilgisini nasıl kurduğu ?
-
Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi ameliyatı bizzat yapacakmış ...o söylemiş...büyük etkisi buymuş galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tüm eski motorculardan duyduğum sözdür rüzgarın acısını yaşınız geçtiğinde göreceksiniz diye.recep abimize geçmiş olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yakısır metecim, cok gecmişler olsun ...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
ben bu yaz insallah recep abimizi ziyarete giderim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Şadov a geçmiş olsun.....
Kanka milleti köfte bahanesiyle iyi kandırdın ....Tam Fürek lik yaptın.....Artık sana fır fır değil für für diyecem....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Süper Moderatör (BBRR)
abilerin abisi recep abim .. tekirdağda ne ağırlamıştı bizi .. hemen arayacağım hal hatır soracam ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
abimize acil şifalar.
la mete dikkatimi çekti, bu beraber gezdiğin adamlar mı ufak tefek sen mi fazla yarı irisin
-
ben biraz yarmagül'üm galiba...ama hor görme ayuyu...
-
Geçmiş olsun.Abimize acil şifalar diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
mete_han adlı üyeden alıntı
ben biraz
yarmagül'üm galiba...ama hor görme ayuyu...
deme be. ben de ilk buluşmada bozayım şunun façasını da alemde karizmamız olsun diyordum, desene biraz zorlanacaz
seni barış abiye havale ediyorum.
-
Barış abinin eline kimse su dökemez tartıda...
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
abimize acil şifalar.
la mete dikkatimi çekti, bu beraber gezdiğin adamlar mı ufak tefek sen mi fazla yarı irisin
mete_han adlı üyeden alıntı
Barış abinin eline kimse su dökemez tartıda...
Hiç güleceğim yoktu akşam akşam. Allahta sizi güldürsün
-
öncelikle abimize geçmiş olsun allah şifasını versin
tekirdağda hemen hemen tüm GYM 'lerde çalıştım (antreman yaptım) acaba bahsi geçen abinin salonu ne tarafda yada ismi nedir merak ettim acaba onun salonunda antreman yapmışmıyım ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)