Işte Buda Benim Efsanem...
Reklamlar
-
düşünmekten kafam yorulmuştu,neyi bekliyordum neyi düşünüyordum bende bilmiyordum,motorumu sattım bundan tam bir ay önce,151 rs monial,sonra kankamın motorunu kullanıyordum onuda sattım,150 zat mondial,iki hafta içinde, sonra motorsuz kaldım,bazen araba ile iş gidip geldim sonra saga sola araba ile gitmeye başladım ama yüzüm hiç gülmedi,memlektime gitmek zorundaydım nikah işlemleri için
iki günlügüne iş yerimden izin aldım üzgün üzgün buruk bir sevinçle,nede olsa evlenmeye nikah kıymaya gidiyordum pazar sabahı yola çıkıp gittim hikah işlemlerimi halledip geri döndüm o gecesinden sevinmeye başlamıştım evlenmiştim ama motorsuzdum tam seviniyordum derken motosiklet alkıma geliyor sevincim yarıda kalıyor,sabahın 6 sında otogardan indim aklıma
gene motor almak geldi sonra ögle saatlerinde kalktım arabaya bindim dogru motocuya bana cbf 150 lazım dedim tamam verelim dedi işlemleri yaptık artık bir HONDA CBF 150 motorum olmuştu,acele ile aldım motoru plakasız halde,şimdi çok ama çok mutluyum hem evlendim hem motorlandım.herkeze teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
hayırlı olsun dostum allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin , gerçi biraz geç açtın ama yarın çoşar senin topik meraklanma;)
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Öncelikle sana mutluluklar dilerim. Tebrik ederim.
Motorunu da kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dostum allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin , gerçi biraz geç açtın ama yarın çoşar senin topik meraklanma;)
saol dostum anca motorun üstünden inebildim
-
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah herkes motorlanıyor ya darısı başıma
-
adaş, motorun hayırlı olsun
kazasız belasız binersin inşallah, ayrıca da mutluluklar dilerim, allah bir yastıkta kocatsın
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
hayırlısı olsun.Kazasız belasız günler.İyi seçim yapmışsın.
-
hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegi ile..
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
düşünmekten kafam yorulmuştu,neyi bekliyordum neyi düşünüyordum bende bilmiyordum,motorumu sattım bundan tam bir ay önce,151 rs monial,sonra kankamın motorunu kullanıyordum onuda sattım,150 zat mondial,iki hafta içinde, sonra motorsuz kaldım,bazen araba ile iş gidip geldim sonra saga sola araba ile gitmeye başladım ama yüzüm hiç gülmedi,memlektime gitmek zorundaydım nikah işlemleri için
iki günlügüne iş yerimden izin aldım üzgün üzgün buruk bir sevinçle,nede olsa evlenmeye nikah kıymaya gidiyordum pazar sabahı yola çıkıp gittim hikah işlemlerimi halledip geri döndüm o gecesinden sevinmeye başlamıştım evlenmiştim ama motorsuzdum tam seviniyordum derken motosiklet alkıma geliyor sevincim yarıda kalıyor,sabahın 6 sında otogardan indim aklıma
gene motor almak geldi sonra ögle saatlerinde kalktım arabaya bindim dogru motocuya bana cbf 150 lazım dedim tamam verelim dedi işlemleri yaptık artık bir HONDA CBF 150 motorum olmuştu,acele ile aldım motoru plakasız halde,şimdi çok ama çok mutluyum hem evlendim hem motorlandım.herkeze teşekkür ediyorum.
İŞte gerçek motosiklet aşkı bu olsa gerek, gerçekten tebrik ederim seni bu aşktan dolayı umarım bu aşk hiç bitmez.
-
hayırlı olsun güle güle kullan
-
-
hayırlı olsun gule gule kullan........
-
Abi yengeyi ihmal etme aman diyim sonra aranız bozulmasın İki güzel şeyde hakkında hayırlı olur inşallah...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
hayırlı olsun rüzgarın bol olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
hem bi yastikta kocayin..hemde hayirli olsun diyim.. cocuk olmadan bol bol esinizle motor zevkini yasayin.. ALLAH kaza bela vermesin.
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
hayırlı uğurlu olsun
aynı zamanda bir yastıkta kocayın
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
hayırlı uğurlu olsun.merak ettiğim şey,indirimden önce mi sonra mı aldın?
-
Cihan dostum yeni motorun öncelikle hayırlı olsun, nihayet bir motor almana ve iyi,sağlam, güven hissi veren bir motor almana cok sevindim. Senın adına gerçekten yüzüm güldü.
Yanlız birkaç bişi söylemek istiyorum;
Honda fiyatlarda indirim yapmış diyor herkes ( SS ve ST makinelerde göremedim indirimi ama cbf150 400ytl kadar düşmüş) bu indirimlerden yararlanabildinmi?
Şansa bakki tamda yağmurlu günemi denk geldin motoru almak için? :( üzüntü verici.
Evlendim diyorsun? olm bu nebiçim evlilik yaw? sadece nikah mı yaptırdın yoksa gerçekten evlilik düğün falanmı? iyide karının yanına gitsene ne motorlarla ugraşıyorsun? Mutluluklar diliyorum.
Soda Ayran Cool
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)