CİHAN, motorun çok güzel ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin kardeşim
CİHAN, motorun çok güzel ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin kardeşim
zx-6r namı diğer 636...
dostum hayırlı olsun.ne güzel anlatmışsın olayları.iki olayada Allah pişman etmesin.
Bu motorda cok gusel enduro / touring potansiyeli var bakalim biri birgun modife edip bunu yapacak bende tebrikler diyecem ama kim cikacak o sirasidi belli olmaz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
dostum teşekkür ederimevlenmek motor almaktan daha zor biliyorum ve bu evlilik olayını ben tam 14 aydır düşünüyorum hatta inanmazsın tam 6 tane kız görmeye gittim ama bana uygun olanını sonrada 6. da buldum ve 9 aydırda nişanlıyım,geçen pazarteside nikah işlemlerini yaptık asıl evlilik yani dügün haziranda,alınmadım sadece cevap verdim dostum,terkardan saolasın,
aynen öyle metehan abicim görücü usulü olup tam 6 kıza baktım ve nişanlandım olay bundan ibaret bizde de böyle,sevip de evlenenlere saygım sonsuz ama bizim ailede sülalede böyle.
tekirdag gezisine kimse gelmezse ben edirneye gidicem valla haberiniz ola,
98 Beygir.....
yav bizim Tekirdağ gezisini mındar etmeye çalışıyolar ama nafile tabi...güzel bir gün olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum indirim söz hesabı hem cbf 150 ye indirim dokunmamış bugun özen motda idim plakamı almak için yok öyle bişey yüksek cc li motorlarda varmış.
degişmiş ama hesap gene aynı bak hesaplayalım,
önceden cbf 150 honda fiyat listesinde 3990+200 plaka etti 4190ytl idi
şimdi 3640+ 200 plaka etti mi 3840 zaten motorun bayi fiyatı,
şu anda plaka dahil 3800 ytl bend ebu fiyata aldım .
evlendim ama kalem hesabı dügün de var ilerde,ok.motor benim ikinci aşkım...
98 Beygir.....
hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullanman dilegi ile..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Mutlu bir yuva, sağlıklı ve hayırlı bir aile dilerim. Ayrıca yeni motorun da hayırlı olsun, iyi bir tercih yapmışsın. Güle güle, keyifle, kazasız kullanırsın inşallah.
hayırlı olsun güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)