Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun motorcu kardeşim bir gün bizde senin yanına geleceğiz sen rahat uyu merak etme
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun motorcu kardeşim bir gün bizde senin yanına geleceğiz sen rahat uyu merak etme
Allah rahmet eylesin ..Mekani cennet olur İnsAllah... İste Hic bizim basimiza gelmeyecegini düsündügümüz ölüm Hic ummadigimiz arkadaslarimizi alip götürüyor.. Bu Arkadasimizin ruhuna Birer El-Fatiha okuyalim Arkadaslar Selametle.............
Umarim Gittigin Yerde Bu Dunyadakinden Dahada Mutlu Olursun
Allah Sevdiklerine Sabirlar Versin Dostumm
hepimizin başı sağolsun.......üzüntüm sonsuz..allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.....Mekanı cennet olsun...
2 W H E E L S R I D E R
çok genç yaşta kaybettiğimiz erhan arkadaşımıza allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başısağolsun.
allah rahmaet etsın dıyoruz. ve de dıkatlı olmamız gerektıgını bır de fa hatırlatmak ıatrım.bırde kaza nasıl olmus kazanın ıcerıgı ne
Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Sabır Diliyorum. :((((
allah rajmet eylesin mekanı cennet olsun kardesımızın
aılesıne , yakılarına ve dostlarına bassaglıgı ve sabır dılerım:(
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Allah Rahmet eylesin gerçekten çok üzücü ya helede fotoğrafları görünce kötü oldum.
1 hafta önce bizim işyerinin orda (antakya) motosikletli adam refüjde geçen arabaları bekliyordu ve arkadan gelen arap plakalı araç duran adama hız yüzünden ters bir hareketli hiç bir suçu olmayan motora çarptı.ve adamın bacaklarından kan geliyordu çok tırsmıştım o gün ve asla koruma elbisesi almadan motor almayacağım.
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
basımız saolsun, dikkat edelim arkadaslar baksanıza genc kardeşimizi nası kaybettik... mekanı cennet olsun
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
başımız sağolsun allah ailesine sabır versin mekanı cennet toprağı bol olsun nur içinde yatsın kardeşimiz
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
Allah mekanını cennet eylesin gunahlarını affetsin,kalanlar için çok zor sabır diliyorum.Camianın başı sağolsun :(
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
K üçük umutlarla Dağ yolarında bile delicesine sen koşardın,
A lnına yazılmış bir kader ama sen buna asla, asla inanmazdın,
M otor en büyük tutkunda sen hayallerinle bile yarışırdın,
B akma öyle virane, saat 04:00 NEDEN, hepimizi ardında bıraktın,
E llerin ve ayakların ve aklında hepimizden nedensiz sakladıkların,
R engi olmayan bir gül diktim mezarına ve sensiz akan gözyaşlarım
H ani bir sözümüz vardı motordelisi- en delisi, en dolusu bizi sattın,
A ntalya’da bir gül diktim mezarına ve sensiz akan gözyaşlarımızsın
N edensiz değil hiç bir şey gülerken de ağlarken de birlikte OLACAKTIK…
07/135/rmy43
arkadaşlar bu şiiri bi başka siteden izinli olarak burdan yayınlıyorum. yazan arkadaşın yüreğine sağlık
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
gencecik yasta..yazik ALLAH'tan ailesine sabir diliyorum mekani cennet olur insalah artcisi ani de bi an once iylesir ve aramiza gene geri doner..insallah....:(
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hepımızın bası sag olsun arkadaslar lutfen bıraz daha dıkkat:((
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Allah rahmet eylesin...Sabırlar versin...
alah rahmet elyesin.ailesine ve arkadaşlarına sabır versin......
Allah rahmet eylesin. Arkadaşlar bu konudan ders alıp bizde önlemimizi almalıyız ve baska arkadalarımızı kaybetmeyelim
her ne kadar arkadaşı tanımasamda öğrenince çok üzüldüm tüm motosiklet sevenlerin başı sağ olsun arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olalım...ailesine hısım ve akrabalarına tüm tanıdıklarına baş sağlığı dilerim hepimizin başı sağ olsun...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)