her iki arkadaşada acil şifalar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda aramıza dönerler.
her iki arkadaşada acil şifalar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda aramıza dönerler.
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
niye böyle çoğaldı kazalarımız arkadaşlar yaa.çok üzüldüm kardeşimize,büyük geçmiş olsun,Allah sahiplerine sabır versin,inşallah en kısa zamanda iyileşir
Üzüldüm gerçekten, umut ediyorum ki kısa zamanda iyileşir, aramıza döner.
cenabı allahtan açil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur cenabı rabbim yardımcısı olsun acılarını hafifletsin arkadaşalr işde bunlar hepimize birer ders allah aşkında kimse korumasız elbisesiz yola çıkmasın bizimde burda kastamonuda bi doktor arkadaşımız kaza yaptı oda elbiselerini ve kaskını şehir girişinde çıkardı ve sonuç çok kötü dalağını aldılar bunları görüp duyduğumuz halde halen tetbirli davranmıyoruz erhan kardeşime tekrardan allahtan açil şifalar diliyorum ailesinede geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum
çek çek kürekleri bin motoruna keyfli neşeli tasasız çıkar hayatın dadını
arkadaşlar erhan arkadaşımızın durumu stabil hale geldi gibi. yukarıda yoğun bakımdan çıkacak bir hasta varmış onun çıkmasını bekliyoruz erhanı oraya alacaklar.şu an için iyi haber sadece durumu kötüleşmiyor diyebilirim ama iyiyede gitmiyor. bekliyoruz. ama erhancım metanetli çıktı bizi şaşırtmaya devam ediyor. çok savaşıyor. inanıyorumki bu savaşı kazanacak ve iyi olacak. size sadece bunu yazabiliyorum. inşallah iyi haberlerini alacağız.
herkese teşekkürler
acil şifalar diliyoruz
eminimki bunun üstesinden gelip tekrar aramıza dönecektir.
Bu iyiye gidişin başlangıcı olur umarım dualarımız onunla...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
yüce allahtan acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsun diyelim inşallah önemli bişey yoktu. bu aralar da çok arttı nerdeyse hergün kaza haberi okuyoruz geçmiş olsun dilekleri yazıyoruz. dikkatli olun dostlarım
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
İnanıyorum Erhan bu savaşı kazanacak. Hadi koçum her zaman seninleyiz....
acil şifalar diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Biraz önce hastaneden geldik. Kanaması durmuş yaşamak için direniyormuş. İnanıyorum aramıza döneceksin yine foçada olduğu gibi dans edecez senle hadi. Dualarımız seninle Kamberhanım.
Helal olsun... Bunca insan arkasında onun savaşı için destek veriyor... Ben inanıyorum ki eski sağlığına dönecek!!!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yeni okudum cok üzuldum kendisini tanımam ama seveni cokmuş iyişallah sağlına kavuşur da tanışma imkanımız olur kendisi için dua edecem
bende tanımıyorum ama yinede hep yanındayız...
Burdur'dayım. ama Erhan abimin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve ayağa kalkıp muhteşem dostlarıyla gezip tozmasını allah'tan o kadar büyük bir arzuyla diliyorum ki anlatamam. Dualarımız seninle Erhan abi..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Çok üzüldüm, inşallah iyileşir acil şifalar dilerim, onun için dua edelim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)