arkadaşlar yeni bir gelişme yok mu
bizi haberdar edin son durumdan
arkadaşlar yeni bir gelişme yok mu
bizi haberdar edin son durumdan
Allah şifalar versin. İnşallah en kısa sürede motoru ile yollarda olur.
sehir dısında aldım haberini, inanamıyorum hala.... cok uzuluyorum, tum dualarımız onunla.. buyuk gecmıs olsun.. acil şifalar.. lutfen arkadaslar herkes dua etsın.. her sanıye.. onu yanlız bırakmayalım..
izmirli arkadaşlar bir haber bekliyoruz...herhangi bir gelişme warmı arkadaşımızın durumunda
Acil şifalar dilerim,Allah yardımcı olsun.
Böyle haberleri görünce insan buz gibi oluyor.
speedygirl şule : beyin ölümü doğrumu
Umarım doğru değildir.
Dostum çok çok büyük geçmiş olsun, Allah sana sağlık versin insallah.
Çok geçmiş olsun...Acil şifalar dilerim...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
yaaa okuduklarım beni şok etti
durum çok ciddi gözüküyor
umarım beyin ölümü gerçekleşmemiştir
dualarım seninle erhan
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
erhan kardeşimize ve artçısına büyük geçmiş olsun.umarım eski sağlıklarına kavuşurlar.her ikisinede acil şifalar dilerim.ADANA'dan sevgilerimle.
Umarım bir mucize olur arkadaşımız aramıza döner.
İzmirli olmama rağmen şu an İzmir dişındayım..
Arada bir izmire geldiğimde mecbur olmadıkkca şehir icinde motora binmiyorum.
Trafik çok kötü ve yollar bazı arkadaşların dediği gibi çok kötü hiç frenlerin etkisi olmuyor asfaltlar cam gibi kayıyor.
Burada yeri değil ama . 7 yıl aradan sonra son 6 aydır motora binen 35 yıllık motorcuyum. ve 2000 yılında kask takmaması nedenlı kazada Altınyolda kaza yapan oğlumu kaybettim. Bedeninde en ufak çizik bile olmamasına rağmen maalesef kafa darbesi kötü. Yazmakta zorlanıyorum. Arkadaşımız umarım aramıza döner. Üzgünüm:(
Genç arkadaşlar lütfen tam koruma ve bilhassa şehir içinde yavaş ve tam dikkat.
arkadaslar bıldıgım kadarıyla beyın ölumu yok ama kanama yuzunde oldugu ıcın ve cok oldugu ıcın organları ıflas etmeye baslamıs tam bılgım yok bugun hastanedeydım ve suanlık bılgılerım bu yanlıs olmasın ama en dogru bılgıyı speedygırl verır
erhan dostum bırakma bızı hepımız senı beklıyoruz
bılıyorum senı tekrar gorucez aramızda ınanıyorum buna sakın guvenımızı kırma
Allah senı bıze bagıslıyıcak erhan
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
sxysl
abi başın sağolsun ya şimdi daha da üzüldüm walla.
korumasız yola çıkan arkadaşlara en iyi mesajı sen werdin.artık anlayana...
çok geçmiş olsun kan ihtiyacı olursa seve seve veririm
tel : 0539 250 24 11
hgunarbay35@hotmail.com
Arkadaşlar elimizden ne gelir bilmiyorum ama herhangi bir kan ihtiyacında verebilcek durumdayım.
senerkarten@hotmail.com
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Of kardeşim off... Sürekli kızdım sana, iyi kötü aklım yettiğince bir şeyler söyledim, dinledin ya da dinlemedin bilmiyorum ama böyle olmamalıydı
Dualarımız seninle..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
KARDEŞİM HEPİMİZ SENİN İÇİN DUA EDİYORUZ KIR ŞU ŞEYTANIN BAÇAĞINI VE BİR AN ÖNCE ARAMIZA DÖN..!!! SENİ ÇOK SEVİYORUM DOSTUM ALLAH SENİ TEKRAR BİZLERE BAĞIŞLAYACAK BUNDAN EMİNİM VE EN UFAK Bİ TEREDDÜTÜM BİLE YOK..!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)