Geçmiş olsun.Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun.Umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
çok ama çok geçmiş olsun.
iyi haberlerinizi bekliyoruz.
ben böle işin .... erhan yanındayım kardeşimmm en kısa zamanda tekrar basketbol oynayacagız acil şifalar ve tüm dualar seninle...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
çok üzüldüm geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin
Wallace Murat arkadaşımız şimdi telefon etti.Hastanedeymiş...
Durumunun iyi olmadığını hala yoğun bakımda olduğunu ve kafasında (kaskın kaza esnasında kafasından fırlamasından kaynaklanan) hasar olduğunu belirtti.Böbrek yetmezliği ile ilgili de problem olmuş sanırım,şu an çok kötü durumdayım şimdilik cümle yazmakta bile zorlanıyorum arakadaşlarAilesi,komutanları herkes oradaymış.İş çıkışı bende gideceğim...İçeri giremesekte orada olmak,manevi destek olmak istiyorum.
Allah Erhan ımızı bize bağışlasın...
erhan kardeşimize geçmiş olsun.çok üzüldüm,allah acil şifalar versin.
:( ÇOk üzücü bir gelişme. Allah bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin dostlar... Allah acil şifa versin....
:((((((
Hyosung gt250 düşünüyorum.
Kardeşimize geçmiş olsun !
Bu arada benim tam emin olmadığım bir konu var. Kask kafadan fırlamış ve bir çok kırık var deniyor. Hayabusayı herhalde SS kask ile kullanmıyordu. Kapalı kask kafadan o kadar kolay fırlamaz. Acaba kolunda mıydı ?
Amin.Allah Erhan ımızı bize bağışlasın...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Sanırım kaskın ya kilidini takmamış ya da herhangi bir şekilde kafasından fırlamış.Yarım kaskı zaten yoktu,kolunda kaskla motosiklete binecek kadar da bilgisiz bir arkadaşımız değil.
Geçmiş olsun, durumu ciddiymiş, dilerim sağlığına kavuşur. Allah acil şifa versin.
Free Motorcycle Team
şule arkadaşımla yaptığım son görüşmede adeta yıkıldım. 14 ünite kan. çok üzgünüm çokkk. bir şey diyemiyorum.
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yoğum bakımdan çıkar ve sağlığına kavuşur.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
çok sinirliyim
çok
çok
2-3 gun öncesinde birlikteydikkk bu hiç adil değill o yaşamalı...:@:@:@
yazacak kelime bulamıyorum ellerim titrior
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Çok geçmiş olsun Kamberhan arkadaşa. Umarım hayati tehlike yoktur ve çabucak iyileşir. Dualarımız onunla......
geçmiş olsun acil şifa diliyorum kendisine Allah tan ailesine de çok sabır ....
Dua edelim arkadaşlar, hepimiz yanında olduğumuzu hissettirelim... Bir kişiyi daha kaybetmek istemiyoruz artık
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok geçmiş olsun allah acil şifalar wersin.
arkadaşlar daha dikkatli olalım motor kullanırken lütfen
ayrıca arkadaşımız hangi hastanede
Erhanim,,canim KardeŞİm...
Allah Yardimcimiz Olsun..
Senİ Tahmİnİnden Çok Sevİyoruz..
Sana Çok Dua Ettİm,,gÖrbak İyİleŞeceksİn..
Rabbİm Senİ Bİze BaĞiŞlasin...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
erhan dostum cook gecmıs olsun yenı ogrendım dualarımızı eksık etmıcez senden Allah senı bıze bağıslıyıcak bılıyoruz sen mt sız yapamassın erhan yazamıyorum cook kotu oldum..
baska soylıcek bısı bulamıyorum Cook gecmıs olsun erhan Allah acıl sıfalar versın
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Çok geçmiş olsun... Hala elim ayağım titriyor :( Erhan sen çok güçlüsün ayağa kalkacaksın. Bütün dualarımız seninle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)