geçmiş olsun :( :( :( ....................
geçmiş olsun :( :( :( ....................
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşım sen motorum ve arabanın halini göreceksin mücize dersin ben abisiyim kardeşim motoru profesyonel kullanır hiç yarası yok bacaklarında ve omuzunda sakatlanma var sen 5-6 metre havaya zıplasan hızlı şekilde oldu kaza mont ve kask bilinçli kullanıcılık kurtardı en başta allah allah izin verirse racıng alcaz bi iyileşsin kardeşim
çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
COK GECMIS OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DONERSIN ALLAH HICBIR MOTORCU ARKADASIMA KAZA BELA VS VERMESIN HEP YOLUMUZU ACIK EYLESIN
geçmiş olsun
en önemli şey ne biliyormusunuz bence motordan vaz geçmemek. benim bir dostum yaptığı kazadan sonra 2 yıl tuvaletini bile kendi yapamadı ama şimdi sondalı halde torbasıyla motor kullanmaya devam ediyor . hadi dön aramıza tekrar geçmiş olsun
yaşasın rüzgar kardeşliği
Uzun zamandir kaza haberi cikmiyo ya ne guzel diyodum 2 tane birden okudum. Cok gecmis olsun.
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Geçmiş olsun.... Allah beterinden saklasın.... Acil şifalar diliyorum.
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
acil şifalar, bir an önce iyileşmen temennileriyle..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Geçmiş olsun arkadaşım.Allah acil şifalar versin.Motosiklet almama az kaldı.Hep şunu yazıyorum.Şehir içinde gerçekten tehlikeli.Trafikteki diğer araçlar hiç dikkat etmiyor.Diğer konu da giyimin kuşamın çok da bir koruyucu yanı yok.Şu anlaşılmasın ''kask mont vesaire gereksizdir'' İyi giyinmek herzaman önemli.Forumda konu açılsın diye yazdım hep.Dinletemedim.Aksesuar değildir bunlar.İyi değerlendirip iyi seçmek gerek bu malzemeleri.Dile getirelim bu sıkıntıyı lütfen.En önemlisi de ''Dikkatli olmak dikkatli olmak dikkatli olmak''.
çok geçmiş olsun dostum, acil şifalar diliyorum..
Herkeze TŞkrler Bİr SÜre Yokum Artik BİŞey Olursa Cep Numaram 0535 331 99 91 Ve Motor Tutkum Bİtmedİ 3 4 Ay Sonra Yavas Yavas Kendİm Toplarim Motorun Ama Sasİye Gİrecek Tek AmasÖrÜ 300 Lİra Ön AmartİsÖr 2 Tanesİ Kirik 600 Mİlyon AmortİsÖrler Sadecer Motosİkletİn Sadece Motoru Kladi Ve Masasi Her Tarafi Kirik Neyse Eyvallah KardeŞler Dostlar.
çok geçmiş olsun kardeşim allah korumuş Allah kimseye göstermesin
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
TesekkÜrler Arifa07 Çok Fecİ Kİmse GÖrmez İnŞallah Ama Motoru Birakmak Uyok Bunu Unutmayalim Araba Var Ama Motor Tutkudur Dostlar
geçmiş olsun bol şifalar sana
Büyük geçmiş olsun , kemik suyuyla yapılmış çorbalardan yemeklerden bol bol ye kemikler daha çabuk kaynar birbirine
tez dön aramıza !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)