Çok büyük geçmiş olsun.....Aramızda görmek güzel.....
Çok büyük geçmiş olsun.....Aramızda görmek güzel.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tekrardan gecmıs olsun Allaha sukur senı sevdıklerıne basgıslamıs senın yasadıkların bızlere ders olsun yazıyı okudugumda bı an sogudum motordan ama cıkarılacak cıddı dersler var Allah sana bundan sonrakı yasamında acı huzun gostermesın en kotu zamanın bunlar olsun daha da gostermesın Allah ım.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Abi Büyük gecmis olsun, tekrar hosgeldin aramıza
Comfirmation Bias
kemal napıuuunnn cnmm sen bı yere gıtmedın kı hosgelesn sadecee uzun bır motor gezısıydı
büyük geçmiş olsun inşallah bundan sonra dediğin gibi keşkeler olmaz hepimizin hayatında
enkısa zaman da ziyeretine gelmeyi düşünüyorum tekrar geçmiş olsun selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Tekrar hoşgeldin
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok geçmiş olsun. kısa zamanda sağlığına kavuşursun. yazılan yazıdan çıkarılacak çok sey var umarım bütün arkadaşlar bir ders çıkarır.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Hoşgeldin abicimm yanımızda olmana çok sevindikkk
Herşeyden öte korumalar konusunda bahsettiğin şeyleri büyük puntalarla atılan gazete başlıkları gibi beynimizin bir yerlerine kazımak gerekiyor...
Olgunluğun ve hayata olan bağlılığın gerçekten müthiş bence sen hiç gitmedin her uğradığımda buralarda senden bir şeyler ve yazılar hep vardı...Çok geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar...
Adanaya baba ocağına selamlar hemşerim...
Geçmiş olsun Kemal Abi,
Böylesine vahim bir kazayı bizim lehimize bilgilendirici yazılar yazmak için kullanabilmen ve bu yazıda da hayat, keşkelerle değil,önceden alacağımız önlemlere güzelleşir diyebilmen; senin ne kadar güzel ve ne kadar inançlı bir insan olduğunu gösteriyor.Bu siteye üye olduğumda ilk okuduğum haber senin kaza haberindi.İçim parçalandı o gün ve "acaba motor almayı gerçekten istiyor muyum" diye sormuştum kendime.EVEEET.Kocaman bir EVET.Çünkü en azından sizin gibi güzel insanlarla tanışmış olacağım.Bu bile bana yeter.Tekrar geçmiş olsun.İnşallah bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyl!!!
kardeşim benim yaaa, hoşgeldin
cbf 1000 sözünü unutma, inşallah kısa zamanda
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Çok geçmiş olsun...
25 karakter
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Kemal tekrar hoşgeldin, aramızda görmek güzel, kendini üzme , iyi olmaya çalış...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşgeldin kardeşim. genç yaşına rağmen o kadar dik ve güçlü bir duruşun var ki inan karşında hiçbir engel duramaz. Sana hayatında mutluluklar diliyorum. Herşey gönlünce olsun...
==============================
==============================
HoŞgeldİn Abİ Bende Kaza Ge.Çİrdİmyarindsan Sonra Bİr SÜre Yogum Platİn Koycaklar.abİ Sİzİ Aradim Fazer Çiktiydi . İnŞallah Yİsİnİzdİer
tekrardan geçmiş olsun,kemal kardeşim tekrar hoşgeldin.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
geçmiş olsun sevgili kardeşim.
Her işte en zor olan "ilk hareket" dir. aracın harekete başlaması, ders çalışmaya başlamak vs.
sen kazadan sonra içine çekilip büzülmek yerine hayata sarılıp aslanlar gibi yaşamaya devam etmeyi seçmişsin.
HELAL OLSUN
ilk hareketi başarmışsın, gerisi sivrisinek vızıltısı gibi gelir sana.
kaza haberini okuduğumdan beri sana fiziksel/zihinsel güç vermesi için Allah' a dua ediyorum.
inşallah çok daha iyi duruma gelrisin, Allah şifalar versin kardeşim
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
hoş geldin arkadaşım. tekrar sağlığına kavuşman bizleri çok sevindirdi.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
arkadaslar herkese bir kez daha merhaba, sizlerin bu destegi ile hayirlisiyla bir an evvel ayaga kalkacam.
yarin ki ameliyat oncesi yatmadan bir bakmak istedim ve tesadufen fark ettim bu topici.
cok mutlu oldum. yarin daha yuksek bir moralle girecem ameliyata.
sunu hic unutmamak lazim. hayat herzaman suprizlerle dolu olacak. iyi ve kotu surprizler. inanc ve sabirla asilmayacak zorluk olmadigini bilmek size yeterli olacaktir.
Ataturkunde dedigi gibi “Muhtac oldugun kudret, damarlarinda ki asil kanda mevcuttur”
biz bir aile olarak hep birbirimize destek olacagimizi benim olayimda ve bundan onceki durumlarda gostermis olduk
hepinize tesekkurler
gorusmek uzere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)