Oooo hayırlı olsun abi,yakışmış...
Ben görmedim yav bu başlığı
Kimin ne dediğine bakma(hele ki mete_han ın ),cihazın gayet temiz ve güzel duruyor,senle bütünleşmiş
Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Art niyetli diyolar bana, valla değilim sadece Türkçe miz lastik gibisenle bütünleşmiş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Dostum @alp_tunay;
Allah kazasız belasız, sorunsuz, binmek nasip etsin. Güle güle kullan. Yanlız egzosu eğri gibi geldi sanki??
hayırlı olsun inşallah yolunuz herzaman açık olur
Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...
Bu konuya 199 cevap yazıldı 3358 kere görüntülendi
kankacım iman gücüyle az kaldı hade bakem biraz daha ıkın... yakalayacaksın beni...
teknik hoca egsoz değilde şasi biraz yamuk gibi...kazalımı ne...
Yeni Yol Arkadaşım
Bu konuya 125 cevap yazıldı 997 kere görüntülendi....bu kadarcıkmı...ülen bana boşa efsane demiyolar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Teşekkürler.... Metenin dediğine zaten aldırmıyom....
Yok be....Arkadaşlar temiz kalplilikle söylüyorlar...Bence sen fesat düşünüyon...
Saol..Daha iyisi senin olsun.....
Saolasın hocam....Biraz eğri olmasında sakınca yok...Nazarlık nazarlık....
Allah razı olsun arkadaşım...Sağol.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı uğurlu olsun kkazasızbelasız kullanmak nasıp olsun
SONUNDA MURADINA ERENLER İÇİN ALKIŞŞ
ne mutlu sana bişi sorsam fikrin nedir:
senin şu far grenajı hoşuma gitti
benim yeni kasa cg 125 e grenaj arıyorum uyar mı nasıl olur?
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Dostum güle güle bin. Şahane bir motorun var. Nice yeni yerler görmeyi, sevdiklerine kavuşmayı, işlerini çabuklaştırmasını dilerim. Egzosun sadece kuyruk kısmı biraz eğri, oda bildiğim bir kokoreç ustası var Ankara'da (cumaya Ankara'dayım. Tanışmak isterim) çok güzel düzeltebiliyor muş?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
1 hafta oradayım. yarın akşam haberleşiriz. 1975-1999 Ankara'daydım. Ailem hala orada. Tam bir ANKARA FANATİĞİYİM anlıyacağım.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ...
bu mete pandasının yazdıklarını hiç kafana takma adamın bu güne kadar bindiği en yüksek cc 150 o yüzden birden 500 cc görünce kafası dönüyor ve karışıyor er-5 gibi bir makinaya b.k atıyor ne anlar o motordan ama dersen ki mobilet ve bilumum küçük cc motosikleti hakkında bilgi alacağım direk mete_handroya sormak lazım
bende nasipse süpersport almayı planlıyorum ama maddiyattan alamazsamda alacağım motosiklet gs-500 yakıt sarfiyatı olsun son hızı olsun görüntüsü olsun bir müddet bizi(beni) idare edecektir
ayrıca birde meten pandası demişki ybr250 alsaydın zaten 130-140 ile gidecek olsan mz'i satmazdın panda işte ne dediğini bilmiyor sonra çıkar motosikletler hakkında atar tutar er-5 ile ybr250 yi kıyaslayan adamdan ne beklersinki!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)