Elınt hak veriyorum;ama abicim ne bileyim işte bana zor geliyo diyebilirim
Elınt hak veriyorum;ama abicim ne bileyim işte bana zor geliyo diyebilirim
[ ELAZIĞ-MT ]
Olm üfürükçülük yasak haberin yokmu?....Şık Mıh anlamam.....Rating meraklısı diiliz len...Yazanlar zaten dostlarımız...Sankim paramı alcez.....
Şu bi atom mühendisi politikacı vardı....Babasının adı ismet....Onla bi akrabalığın falan yok dimi len?....Ana muhalefet lideri gibisin maşşallah
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
taam hayırlı olsun tekrardan...parada sende zevkde...bize artık başka bişey düşer...
kıldiken ve kabus dedoş bbaday gibi çin malı almadın ya ona şükrederiz artık...taş gibi er 5...be gecelik by..meydan sana kaldı şimdi...arkamdan atıp tutma keko...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi "hayırlı olsun" mesajı atmıştım 2 saat önce, gitti sandım ama gitmemiş hiç. Kusura bakma, tekrar diyeyim HAYIRLI OLSUN, DAHA İYİLERİ BENİM OLSUN
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Hayırlı olsun abi
Darısı başıma
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Er-5 sağlam ve sorunsuz bir motordur uzun süre kullandım bir kere yarı yolda bırakmadı. Yanlız Kawa distribütörü Z-Moto ya allah kimseyi mahkum etmesin.
Güle Güle Kullan
Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin ;)
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Alp_Tunay Hayırlı olsun çok iyi tanıdığımız bir motor çok güzel bir motor.
Ayrıca üzerinde sıfır km lastikleri Kn hava filtreside mevcut sahibi kız gibi bakardı
Prodanda bir başşlık bekliyoruz buradan duyurulur :D
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Hayırlı olsun abicim (: Metehan abime bakma sen onda scooter alacak para yok (: bide şu kafa granajı çıkar gene MZ benzetmişsin güzelim ER-5'i
Teşekkürler adminimiz...Bir ustam var sağolsun herşeyiyle ilgileniyor....Olmasada yaratır....
Allah razı olsun.....
Pro açmayacakmış....Şşşt çaktırma.....
Valla aldığım gibi....Zaten benziyor diye aldım ya..... Mz in 500 lüğü
Eyvallah...Daha iyisi senin olsun.....
hayırlı olsun. rengi gibi çok asil duruo. nazar değmesin. ii sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun alper abi, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
sevgili alp motorun hayırlı olsun.Artık bu kadar yazıdan sonra nasıl gönül rahatlığıyla bineceksin merak ediyorum.
sanırım her benzin istasyonuna girişinde burda yazılanlar aklına gelecek.
sevgili metehan yazılarının devamını bekliyoruz .
güzel bakan , güzel görür.
arkadaşlar muhabetinze benimde katkım olsun istedim kardeş iyi bi secim en azından gercek bi motor eğer motorcu ruhu olan beni iyi anlar dandik ve düşük cc li motorlar oduyguyu vermiyor bi yaz günü istediğin yere istediğn gibi gidebimek yada gönül rahatlğı ile gidebiceğini bilmek insana ne büyük bi haz veriyor bilmem anlata bildimmi özgürce istediğm yere gider ve seni üzmez bu motorlar işte iyiki bunu aldım diye bimene bi sebep
kazasız belasız sürüşler dilerim
]
hayırlı olsun. kazasız günlerde kullanmanız dileğimle.
dediğiniz gibi bu motorun hastaları var, bende onlardan biriyim. nerde görsem tren görmüş gibi takılıyor gözlerim. yapılan eleştiriler haklı olsada beni soğutmadı bu motordan. ön camı kendinizmi aldınız yoksa üzerinde mi vardı? ilerde belki çıkarmayı düşünebilirsiniz onu. camsız hali gerçekten can yakıyor
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)