hayırlı olsun yeni yol arkadaşın rengide güzel güle güle kullan allah kazadan beladan saklasın
hayırlı olsun yeni yol arkadaşın rengide güzel güle güle kullan allah kazadan beladan saklasın
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen onu 1000 ytlden 1 kuruş fazlaya sat...benide bütün site öpsün emi...
sende sevdin aldın zongiyi elinde kaldı...sevdin aldın mondıyı elinde kaldı...sevip almayla olmuyor abicim...yarınlarıda düşünsün...bak ben buraya yazıyom...benzin parası nedeniyle motoruna doyamayacak...gezmek istemeyecek...zevkinden olacak...demedi demesin sonra bana...
yoksa bana giren borç çıkan alacak...(muhasebeciler bilir bunu)
müdür zopalık bu kankam benim...HONDA CBF 500 e pok atıyor ben biliyom...aha sor...
abi yaznlış yazmışım yav...dönemedik...başımız dik olsun ambiansı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı uğurlu olsun alp
çok sevdiğim biri gene çok sevdiğim bir motordan almış
ne güzel bir gün...
bizin cbf150 topiğine takılmazsın sen artık
sınıf atladın ya o bakımdan
hehe
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Ayrıca bu resim çekilen yer sanırım GİMAT daki sanayinin oradaki motorcu değilmi? Nasıl bir tamircidir? hakkında bilgi verirmisiniz??
Hyosung gt250 düşünüyorum.
hadi bakalım alp ekürisi kıldiken... arkadaşına para verip ona aldırma ama motorunu...biliyoz para sende ama zevk yok işte...
hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
Hayırlı olsun babacan sağlıktan kullanasın er-5 olduğunu yazmasaydın bi an için ybr 125 mi dicektim resimdeki
[ ELAZIĞ-MT ]
alper abi hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız uzun yıllar kullanman dileğiyle...
heralde geziye geliyosundur hafta sonu ver-5 ilen...
bu arada gerçekten çok şık motorun nazar değirmeyelim de tüt tütütütütü...maşallahh diyelim...
2 dakka cevap yazmadık ratingler - 15 oldu alp efendi...naaaberr...yat kalk dua et...benim namımla bu topik yürür artık...elimiz değdi topiğe...şıh handro hazretleri öyle buyurdu çünkü...gel senide bi üfüreyim...
hayırlı uğurlu olsun..Allah kazadan beladan korusun gerçekten yakışıklı diğer tiplere göre dolgun bi şekli var..
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)