hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. en güzel günlerinde kullanırsın inşallah. mete_han adamda heves bırakmadım yaw
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. en güzel günlerinde kullanırsın inşallah. mete_han adamda heves bırakmadım yaw
==============================
==============================
Ulen Pro 1 sen 2....Veya sen 1 pro 2.....
Fazer alayım dedim pro alma abi der...er-5 aldık sen atlıyon...Napacaz la sizi.....
Benzin yakma olayına gelince.....500 lük makinaya 4-5 lt. çokmu sence....Dediğin gibi cimri diilim....Benzine ve arabaya gaza verdiğim paranın haddi hesabı yok kekocan....Yaktığıma asla acımam...10 lt yaksın...Yeterki ben seveyim kanka....
Eşşeğe diil motora binelim dedik....sattık 250 yi aldık 500 ü....Hade hade gel 2 tur at....Cbf yi satıp sende alırsın merak etme....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı olsun alp abi.tekerin düz bassın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin, yolun hep açık olsun
Sağlam motordur er5. 2 sene önce gördüğümde aşık olmuştum er5 e
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
e daha durr daha durr...
fazer alayım dedin ve motorsuz moto forum moderatörü pro almamı dedi...sende onu dinledin...enduro özürlüsü racing müşterisi pro dan akıl aldın biz er 5 alma derken tukaka olduk öylemi...fazer alma diyen adamın motor tecrübesine turrrrrruuuppp suyu sıkarım ben alp...
ula gidiyon çömezlere moturmu soruyon ...burda 220.000 km tecrübesi olan kankana trip hemi... (125.000 i mobilet...75000 bisiklet..)
pro altına ederken (sidiki beziyle dolaşırken) ben öğretmen Eniştemin kara Jawasına biniyordum birader...
demişinki benzine acımıyorum...ulen kartalın gazlı işte niye name yapıyosun...bu arabandan fazla yakar...işe bunla gitmicenmi...eee...nası olcak bu işler...bak her benzinlikte beni anarsın sonra...ağlarsın...sana sümüklü bir mendilimi bile vermem sıpa herif seniii...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok güzel bi motosiklet almışsın gülegüle kullan
Sağol..Allah razı olsun.....
Şimdi diilmisin?.....
Umarım sizin daha iyisi olur.....
Olm kartalın gazı aldığımda vardı.....Hep gaz la binmiyom....Araba hızını unutmasın diye benzin dede biniyom.....
80.000 km mz de..
100.000 den fazla titanda...
50.000 kadar mobilet....
40.000 kinetix
Kmlerce tecrübem var....Kimseye danışmadım..Hoşuma gitti aldım...Beni tanırsın az çok....Kafanı yorma kanka....Gel hele ankaraya...Daha gezecez senle....
oooooooo... hayırlı uğurlu olsun.
kazasız, belasız, güle güle kullan.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
nooolduu kal mı geldi...
adamı 2 dakkada dağıtıım ben...
bezgin bekir mete handro acı söyler hayatım...
taam moralini bozmayam...güzel makina...sen yine temizliğine dua et...daha sert yazardım... nereye geziyoz...beni çekmez hacı o...yazık hem makinana...sen yengeyi al gez biraz...bencil adam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
al işte totohan çıkmış yine meydane...
ulen böyle motorun olsun, 10 milyar borcun olsun be.
conta reklam dep. müdür vekilinden tavsiyeler ha? ha ha haaaaa........!!!
vay vay Alper dostum. Hayırlı olsun. Valla çok güzel motor gıcır gıcır ağzımın suyu aktı. Hayırlı uğurlu olsun. İnan çok sevindim.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Aha bozacı alpin şıracısı geldi...eküri Kıldiken...
bir pancar moturcusu daha çıktı piyasaya...günaydın efemm...
bi tarafta parçasını bulamadığı Zombi(ZONGHSEN)...bir tarafta elinde patladığı satamadığı Mondirek (MONDIAL ALLLL ALLL:: kt 125 i olan değerli çin ustası...
şimdi er 5 iyi malmıdır...diyosun...de bakem bi...nesi iyi bunun...cbf 500 le kıyasla bi demek istedim..yanlış olmuş... hangi gruba hitap eder...
dedoş bbaday da gelse Voltranı oluşturcanız...
250 mz daha mı az yiyordu sanki.
cbf 250 en az yaksa 3,5lt yer 100 km de, 1lt fark ta 500 lük kawaya binmenin hakkı olsun. ekonomi arayan ona da binmez ybr alır mete.
bırakta ıkına ıkına 130 140 ı zor yapan makinaya (cbf 250) bineceğine kuvvetli makinaya binsin adam. torkun zevkini çıkarsın, şu yaşımıza geldik hakiki motora binemedik demesin
verdinmi ara gazını ne cbf kalır ortada ne metehandro
Al cbf ni çık len topiğimden.... Gelmiş cbf m le kıyaslama diyo.... Hangi aklı başında biri kawa yla cbf ni kıyaslar ki
Cbf500 olsa kıyasla....amma velakin 150 yi neden kıyaslasınlar?...
Hangi gruba hitapeder deyimmi..
Motora motor için binenlere hitap eder....Yatırım için diil.O konuda çok haklısın...
Seninki yatırım içinde ne oldu sanki..Yattı kalkmaz.....
Hayırlı uğurlu olsun.Vallahi doğru karar vermişsin,nedenmi?Çünkü bizim yaşımıza gidecek,performans dersen var,görüntü dersen var vs vs vs.
Üstelik elimizde senelerce binilebilecek değerini yitirmeyecek motorlar bunlar.
Bakımı 4 silindirlere göre basit ve uzun ömürlü.
Daha ne isteyeceğiz bir motordan.
Tekrar güle güle kullan,kazasız belasız inşallah.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
mete-han merak ediyorum alp er 5 degilde cbf 500 alsaydı ona ne bahane bulacaktın . valla abi merak ettim cbf 500'ün ne kusuru var hadi onlarıda söyleyiver.
motorun üretimi durmuş diyon yedek parça sorunu var diyom ama elindeki tarihi eser mz'i bile satmış. 15 yıllık makinayı satan adam er'5'ide satar merak etme.
zonginin hangi parçası yokmuş?toto_han adlı üyeden alıntı
senin gibi işinin ehli reklam müdür vekilleri yüzünden satamadık mondiyi.
ama yakındır... anırtacam seni...
mok atma niyetiyle yazarsan, tabii ki farklı düşünürsün.toto_han adlı üyeden alıntı
adam "sevdim, aldım" diyor. var mı ötesi???
yarın arıza falan yaparsa ki, her motor gibi yapabilir, kına da yakarsın sen...
hacı öyle deme be...benzin bizim 1.sıkıntımız...gariban adam depo kaça dolara bakar...1 depoyla kaç km giderime bakar...yerim toruknu...bu toparlak basmazki...ben biliyom malımı...
taş arabası sen beni şeyinle anlıyon ya...cbf 500 le kıyaslayın demek istedim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)