alp hayırlı uğurlu olsun . motor parlıyor beee. 0 km mi aldın ne yaptın böylee
alp hayırlı uğurlu olsun . motor parlıyor beee. 0 km mi aldın ne yaptın böylee
Sağol Procan...Sanada hayırlı olsun
Sağolasın...Beraber de gezeriz merak etme....
Sağol fırat...Daha iyisi senin de olsun....
Teşekkür ederim...Darısı herkesin başına.....
Teşekkür elint....Yok be 0 ı yokmuş artık....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı olsun metehan abi bu topiği yakında basar!! Kirli çıkı diye gelir valla Mz bırakılırmı bee güle güle kullanın.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
evet biliyorum 0'ı çıkmıyor artık ama masallah motoru aldıgın kişi hergün siliyor parlatıyordu herhalde. bu arada mahsuru yoksa motor kaç km de ve kaça aldığını söyleyebilirmisinTeşekkür elint....Yok be 0 ı yokmuş artık....
20.000 de...7000 e aldım.....Aynen dediğin gibi..Elinde bez devamlı parlatma derdindeydi....
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Güle güle kullanın, allah kaza bela vermesin, çok çok uzun süre ağız tadıyla ve bol keyifle binmeniz dileğiyle
Zaten siteye az daha takılırsam arabayı satıp kendime bi HAYABUSA alacam..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
st erdogan ve junıor erdo yettim gayrı....
alpcim aşkım kankostarım...keltoşum...hem kel hem fodulum...bak makina cillop...lafım yok...çiçek gibi görünüyor...ok...bu saatten sonrada torklu bir makina almak tabiki hakkın(ki böyle bir derdinde yok belki..)
üzerinde güzelde duruyorsun...yakışır...en azından Ankara dışına çıktığında veya uzun gezilerde yorulmazsın basar gidersin...üst segmenli tayfanın peşinde olursun...herşeye ok...ama motor işi birazda yatırım işidir...alırken doğal olarak satmayı düşünmek zorundasın...
yani Kawasakı hakkındaki parça sıkıntıları ayyuka çıkmışken....
aldığın modelin artık Türkiyede satılmayacağı resmi olarak söylendiği halde...
özellikle modelde yıllardır bir yenilik yapılmamışken...(gs 500 ün başına gelen olay)...
satmak isteyen arkadaşların kurtulmaya çalıştıkları bariz bir model alan ER 5 i neden aldın...
km si az olabilir...hatta bayinin elinde olan 0 makinayıda kapmış olsan ben şahsen üzülürdüm senin adına...
senin motoruna gereken özen ve titizliği göstereceğine inancım sonsuz ama dediğim gibi elinde patlama olsaılığı yüksek...en azından tam sürüş keyfinin kaçtığı dönemlerde(ortalama 2-3 yıl) motorun 5-6 yaşında olacak ve ölü eşşek fiyatına satmak zorunda kalacaksın...neden satayım deme...kaskon yok...Allah korusun başına bi iş gelir motorun...şasi yamulur...parçaları kol gibi girer...yaptırıp satayım dersin olmaz...vs.vs...herşeyi düşüneceksin hacı...
Halbuki benim kankam Alp...parasını biraz daha bekletirdi...ve ybr 250 alırdı...cillop gibi 2007 model bir 250 lik...çıtır motor...gezmede hanımı boşa yanında yat....
eh kanka sevincine gölge istemek istemem beni tanırsın...ama ölü yatırıma girdin...mal elinde patlar...
ha ben mutluyum dersen bana bir emtia giriş veya çıkışı olmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, keyifle binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kanka....Anlamıyorsun ....Bazı klasikleşmiş modeller vardır...Belki para etmez ama insanın hevesidir...Yatırım amacıyla almadım....Motora binicem yaaa.....5000 e de satsam yeter...
Düşüncelerin için teşekkür ederim...Daha iyisi senin olsun....
Haa yıllardır 250 ye bindim...Ybr mz den dahamı iyi sanıyosun?...o da 250 öteki de...İkiside 21 beygir....Ne farkı var?....Bunu almasam dragstar 650 alacaktım....1500 ytl daha ekleyip...
sen meteye bakma iyi motor aldın. onu da hondasını da eskitir kawa
hayırlı olsun.
Valla ben söyleyim er5 in estetiği bence bir başka motorda nasla ve nasla yok.. türkiyede olmayan ve benim hayallerimin motoru olan hornet dışında.. gerçi onunda kasasını değiştirdiler orası da var.. şunu da ekleyeyim bari
naked' da er 5, yoktur dünyada ona eş.. merak etme her malın alıcısı vardır onuda alan olur satmak istediğinde. belki biraz geç olur ama olur.. alper abi sen güle güle bin, en afilli motosikletin en afilli rengi sende.. gerisi hikaye
Tanrı hepimize bol bol motosiklet ve onlara binebilecek sağlık versin
keko neyi anlamıyorum ...kırıcam boynuzunu şimdi...madem paran vardı alsaydın dragstar...verdiğin rakam o kadar temiz ki...kolay kolay belki bir araya gelmez...yani kanka birazda sabretseydin...motorsuzmu kaldın hayır...taktınmı takıyon aga...Biloo nickli arkadaşım cbf 250 aldı...en son muhabbetimizde derin bir oh çekti...ulan iyiki er 5 almamışım diye...benzin tüketimi 1.faktör...ha asıl ona lazımdı...yengeyle sık sık gezer...torklu makina lazımdı...ama şimdi mutlu neden...er 5 ona hamallık olacaktı...dediğim gibi bizim olayımız bütçe baba...
cimri adamsındır vesselam...benzin olmuş bilmem kaç para...sürati gücü seven biride değilsin...illaki kıçına daha fazla rüzgarmı basıcan bununla....bu motorla sakinde gitsen yakar be hacım...yani sana kötü haber...
3 ün 1 ini almış vaziyetdesin....
ha benzinci bir kalantorun kızıyla bağlantı halindeysen no problema...
ilk yedek parça talebin bakalım ne zaman cevaplanacak......
sana gelen bir mailden örnek...
Sayın Tunay...
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz...Talep ettiğiniz konstrüksiyon endoplazmik retikulum contası şu an için yedek stoklarımızda bulunmamaktadır...Arkadaşlarınızı sallamayarak bu modeli aldınız...üzülerek belirtmek isterim ki istediğiniz parçayı 2008 nisan ayı itibariyle elimizde olacak şekilde planlama yapmış bulunmaktayız...Alternatif olarakda sizin Sanayide herşeyi bilen ustalarınız var...onlarda halledebilir...
Z-Moto...
Genel Koordinatör...
Hacı Muhittin Kawasakıoğlu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan bey;
sanırım muhalefet sizin saç tellerinize kadar işlemiş.. yinede bir hareket on düşünceder yeğdir derim ben
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)