2. Kazamıda yaptım :( Yayaya çarptım...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun üzücü .........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Carcharoth çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. İnsanlarda hep motor çarpınca bişey olmaz diye bir düşünce var nekadar yanlış görse bile görmezden geliyorlar. Maşa dediğin çatal mı? yani lastikte mi yamukluk var? Buarada korumaların görevlerini başarıyla yerine getirmişler iyiki üstünde onlar vardı tekrar geçmiş olsn
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Geçmiş olsun kardeş aynı insanlar burada var yavaş giden arabanın önüne atlayıp milyarlarca tazminat alıyorlar. Bu arada korumaların olmasaydı kim bilir ne durumda olurdun allah korusun. Tekrar geçmiş olsun aman biraz daha dikkat.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
Fiyatlar hakkında bir bilgim yok. Dostum çok geçmiş olsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun... ama 2. kaza olduğuna göre biraz dikkat dağınıklı var sanırım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Dostum büyük geçmiş olsun. Maşa falan düzelir, önemli olan sana bir şey olmaması.
-
banistercaq adlı üyeden alıntı
Carcharoth çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten. İnsanlarda hep motor çarpınca bişey olmaz diye bir düşünce var nekadar yanlış görse bile görmezden geliyorlar. Maşa dediğin çatal mı? yani lastikte mi yamukluk var? Buarada korumaların görevlerini başarıyla yerine getirmişler iyiki üstünde onlar vardı tekrar geçmiş olsn
Lastikte değil gidonda biraz yamukluk var. Çokta fazla değil ama yinede etki ediyor. Artık servise baktıracağım.
Saolun arkadaşlar...
-
büyük geçmiş olsun hem sana hem yaya ya
umarım tekrarını yaşamazsın.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
Geçmiş olsun kardeşim, yine korumaların ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk..
Allah 3. sünü göstermesin inşallah..
-
-
Salton gidon içe doğru değil yana doğru yamuldu. Yani motorun orjinal eğikliği o teker dönük olduğundan sana öyle gelmiş olabilir.
-
geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin.
-
geçmiş olsun şehir içi biraz daha yavaş olmaz lazım galiba 90 km fazla gibi geldi her zaman dikkat
-
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
geçmiş olsun dostum allah işallah birdaha kaza bela göstermez.geçmiş olsun
-
dostum çok gecmiş olsun allah beterinden korusun sende bişi yok ya boşver gerisini ve bu arada full korumanın önemini birkez daha anlamış olduk .
-
geçmiş olsun.cana gelmesin ,mala gelsin.ömür boyu vicdan azabı çekmemek için iyi ki gebertmemişin o hıyarı.
-
Çok geçmiş olsun...
-
Çok geçmiş olsun ya.
Bugünde hıyarın biri ben sagda efendi efendi giderken soldan gelip önüme kırdı Ne kadar kıskanç insanlar var ya şeridimiz boş olunca illa ki burunlarını sokucaklar şeritlerimize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)