Selamlar arkadaşlar,
Bugün sabah E-5 üzerinde levent-merter istikametinde gidiyorum. Herşey normal.
Bizler hep demez miyiz? Trafikte normal şeritte gitmek lazım, arabaların arasına girmeyin vs. Hah bende öyle gidiyorum. 100 km/h. En sol şeritteyim önümde araba var. Sıralanmış gidiyoruz.
O anda yanımdan (şeridimden) 140 -150 ile giden bir megane geçti, biranda adrenalin bolaşdı tabii, çok kötü oldum. Off Uff falan derken arkandaki corsa geldi geldi yanımdan geçti önümde ki araba ile benim arama girmeyi başardı. Bende delirdim tabii. Hemen selektör yapıp adama işaret ediyorum " sağa çek "
Adama direk girecem. Adam sonra bir anda gazladı, tabii bende . (işte en ilginç kısma geldik) İlerde bir motorlu trafik polisi gördüm. En sağdan gidiyor, hemen dedim ki işte corsa cı şimdi gününü göreceksin. Polisin arkasına geldim korna, uzunlar falan bakmadı. Bende geçtim yanına ve sonunda polis bana baktı. Dedim ki, " şu giden siyah corsa beni çok feci sıkıştırdı. Eziyordu" Tamam dermiş gibi bir işaret yaptı ve sonra hemen ilerdeki sapaktan sapıp E-5' den çıktı.
O an dedim ki yalnızsın olm. Gazladım yakaladım corsa' yı yine başladım selektöre ve en işaretlerine. Adam sonunda sağa çekti. İndim motordan dalmaya gidiyorum. Adam başladı konuşmaya uzaktan " motorcu sana selektör yaptım çekilmedin bende geçtim" yaw diyorum önünde yer mi var efendi efendi gidiyoruz diyor ki " motor tehlikeli sen sağdan git." ulan motor senin arabandan daha çabuk hızlanıyor, neyse adam en sonunda demez mı ben seni düşünüyorum diye. Ha.....an..
Çok yazık şu güzel vatanda böyle hıyarlar böyle şerefsizler yetişmiş.
Biz ne yapalım, sakin sakin trafikte gitsek sıkıştırırlar, hızlı ve aralardan gitsek her an bir makasçı önümüze kırabilir. Çok sıkıldım arkadaşlar çok. Yok mu senimizi duyan bir yetkili, yok mu bir İNSAN