kararsızlığım sona erdi. cbr 125 aldım. şimdi ders alıyorum. daha cesaret edemedim binmeye.
kararsızlığım sona erdi. cbr 125 aldım. şimdi ders alıyorum. daha cesaret edemedim binmeye.
arkadasım güle güle kullan cbr125 topic i var oraya buyur gel oradaki tüm arkadaşlar sana istediğin konuda yardımcı olacaklar.hoş geldin
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Hayırlı olsun. Sahip olduğum ilk motordur kendileri. Sahibini hiç üzmez, birçok hatayı tolore eder.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
seni cbr 125 topicine bekliyoruz
ya ben bulamadım topiği???
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
bende kız arkadaşıma aldırcam bi tane galiba ama önce benim bi binmem lazım şu alete.
Hayırlı olsun. Umarım alışırsın motoruna. Alışıncaya kadar temkinli sürmek en iyisi zaten.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun rüzgarın bol olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun zaten topic'i bulmuşsun oradan devam
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cc sine en kaliteli ve zevkli birkaç makineden biridir dostum.başlangıç için iyi bir seçim (benim cbr 12 ayda 12000 km oldu ne başlangıcı )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hayırlı olsun güle güle kullan
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hayirli olsun dostum gule gule kullan...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Darısı başımmaaaa GüLe GüLe kuLLan kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)