Hedowich im,hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim...Kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah
Bu akşam sıpanla seni bekliyoruz ona göre
Hedowich im,hayırlı uğurlu olsunÇok sevindim...Kazasız belasız kullanman nasip olur inşallah
Bu akşam sıpanla seni bekliyoruz ona göre
Pro konu dışına çıkma ... En sonunda yapacak başka bişey kalmıycak zaten,dur bakalım.Ben almam demedim zaten de diğer ihtimaller olsa tabi ki daha iyi olurdu
Hayırlı olsun..Kazasız belasız sürüşler..
hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan, çok kaliteli bir motordur kendileri.ayrıca 250lik lerin içinde benimde en beğendiğim modeldir.
SUZUKİ BURMAN UH 200
hayırlı ugurlu olsun geçen peşime takıldı beşiktaş bayırında arçım vardı onunda varmış kaptırmış geliodu bayır yukarı topukladım ucunda yakaladı ama )
[B]All this pain is an illusion[/B]
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Motosiklet dünyasına hoşgeldin. Bu bir tutku, ÖZGÜRLÜK....
HÜR YAŞADIM HÜR YAŞARIM...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
BİR ZAMANLAR ATLARIMIZ VARMIŞ AMA ARTIK MOTOSİKLETLERİMİZ VAR.
murat_71 motosiklet dünyasına hoşgeldin demişsin ama bu aldığı motosikletin arkadaşın ilk motoru olduğuna dair birşey yazmıyor ki Daha önce de motoru vardı arkadaşımızın.
Oy oy oy cilli gibin motür beee,hemide simsiyahmış.Şehir karizma motür karizma sen niye karizma olmayasın hedowichim.Kazasız belasız binlerce kilometreler,hayırlı olsun...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Hayırlı olsun güle güle bin....................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Dostum çok sevindim. İnan kendim almış gibi oldum. Güle güle kullan Allah kaza lardan, her türlü kem gözlerden korusun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Hayırlı uğurlu olsun.
Harika bir motosiklet, güle güle binersin işallah
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)