hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim
hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
valla çok güzel kardeşim motor un allah kaza bele vermesi hepimize
yılmaz kardeşim senden yakışıklı olmasın ama yakışıklı makina be hayırlı olsun aslanlar gibi efeler gibi hem kendini hem motosikletini üzmeden hayırlı yollar dilerim
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
hayırlı olsun ylmzz kazasız belasıs zevkli sürüşlerrr.inş herkes isteği motoru alır.
MoToCroSS RuLeZZ
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlr
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hayırlı olsun allah banada göstersin.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
hayırlı olsun kardeş inşallah bizde bu sevinci duyarız kazasız belasız binersin inşallah
:bounce:
Hayırlı olsun ne kadar aldın yaw solemessen catlarım vallaa
wayyya yavrum bee yakışmış sana hacıvat Allah kaza bela vermesin inşallah hayırlı olsun
önce memet hayaline kavuştu şimdi sen yakında müdür kavuşçak bakalım biz ne halt edecez
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
offf yaaa bı ben kaldım beee....hayırlı olsun kardesım...
MT ANTALYA
Hayirlisi olsun kardes,allah yolunu acik etsin...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ikinci El Mi Eğer Böyle Ise çok Güzel Bişeye Benziyor Tabiiki Diş Görünümü......kazasiz Sürüşler
motosikletin hayırlı olsun.Nice kmlere
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
motorr yakıyorr kardesımm
güle güle kullannn
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Hayırlı olsun güle güle kullan...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Teşekkürler Barış abi. gt250 mi cbf mi derken twister aldım
Sağol dostum görüşmek üzere.
Dostum ben çok sabrettim. Kaç aydır kafayı yicektim. Sonunda oldu. İnan bir gün senin de olucak beklemediğin anda
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Özgürlük bu gerçekten. Motorcu olmayan bunları anlayamaz. MT yi bu yüzden çok seviyorum. Benim halimi anlayan yüzlerce kişi
Sağol oğuz. Tadına bakıcaz artık sınavlardan kurtulunca
Amin arkadaşım. Allah kimseye kaza bela vermesin.
Teşekkürşer Ogün kardeşim. Yakışıklıyı üzmeden birbirimize alışıyoruz. Umarım iyi anlaşırız
Darısı olmayanların başına Osmancım.
Teşekkürler.
Teşekkürler...
İnşallah sen de alırsın dostum. Sabır gerekiyo biraz. umarım en kısa sürede alırsın.
İnşallah. Allah herkese yaşatsın bu sevinci
4500 ytl diyeyim. Taksitle aldım arkadaşımızdan. Fİyatlar yaklaşık bu aralar zaten.
Sağol karagözüm ortaaam Allah hepimize iyi motorlar versin ki daha çok gezelim beraber. Pazar görüşürüz
Arkadaşım sabret bir gün elbet senin de olacak. Ben ümidi kesmiştim süpriz oldu. İnşallah birgün sana da bir süpriz olur
Sağol arkadaşım. Senin de yolun açık olsun.
Bu daha pis hali. Bugün yıkadım temizledim iyice Güzel makine tabi ki bana göre.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Sağol arkadaşım
Teşekkürler.
Cevap yazamadığım arkadaş varsa teşekkür ederim
Birkaç gezi hedefim vardı. Umarım kısa zamanda gerçekleştiririm. Herkesin yolu açık olsun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun
twister kardeşliği
Ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi..
hayırlı olsun kardeş allah gonlunce kullanmayı nasıp etsın... (cumlemıze)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)