gerçekten güzel bi motor kazasız belasız iyi günlerde kullan arkadaşım
gerçekten güzel bi motor kazasız belasız iyi günlerde kullan arkadaşım
hayırlı olsun arkadaşım , aynısından dün bende aldım allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
valla abi hayırlı uğurlu olsun ne diyim bizim arkadaşda var güzel motor seri yola yapışıyor valla
Sevincini anlıyorum, gerçekten harika bir duygu en güzel, en iyi günlerde kullan... Hayırlı olsun..
kardeş hayırlı olsun
busenvinci her motoru olan tatmıştır seni anlayabılıyorum . yolunda farında hep açık olsun MAŞALLAH
hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin güzel motor darısı benim başıma
dostum gözün aydın ...
allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. .. .
kaskın yeri grenajın asfaltı gormesın. . ..
Hayırlı olsun Yılmaz kardeş.Kazasız belasız sürüşler.
İyi dilekleriniz için ve sevincimi paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar
Tabi ki yorumlarımı sizlerle paylaşcam arkadaşlar. Bir sorunum olursa ki umarım olmaz. sizlerden yardım alcağım.
Sağol Fazıl abicim. Bugün yanıma geldin ya çok sağol. Artık yollar bizi bekler Dua ettik sonunda oldu. Allah herkese versin.
Duydum senin motorunu da. Mete kankam topic açmış. Umarım güzel günlerde bineriz dostum.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun, darısı başıma
Maşşallah hAYIRLI olsun
twister, kral makina. benim arkadaş ta satıyor. 4500 ytl ye. gördüğüm en temiz makinalardan biri. crusier almazsam twister alacaktım. allah kazadanbeladan korusun. güle güle kullan..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun umarım daha büyüyünüalırsın
Yakışıklı motor..Yakışır..Güle güle kullan
çok güzel bir motor almışsın,
harika bir yaz seni bekliyor
haydi hayırlısı
kazasız belasız kullan arkadaşım...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
vay biraderim benim be, sonunda aldın ya helal olsun, bende ne zaman alacakta kurtulacam bunun çenesinden diyordum öyle, gerçi sen ben alana kadar az çenemi çekmedin ya, neyse şaka bi tarafa, hayırlı uğurlu olsun biraderim benim, ha bu arada sözün var erdemli'ye gelecen ona göre ha
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)