Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Bilooo'da Honda cbf 250Sahibi Oldu...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Sevgili komşum dostum kanküm Bülent bugün beni aradı...siz pek tanımazsınız...asosyal biridir...forum ortamlarını pek sevmez...uzaktan bakınır...ama sağlam motorcudur...neyse aradı...

"kanka bil noldu" dedi...

bende "motormu aldın lan" diye hemen bildim...

zaten mtorsuzluk onuda bunalıma sokmuştu...6000 liraya 1500 kmde gri cbf 250 aldı...benim kapı önünde bekledi beni yarım saat garibim...bana göstermek için...ilk havasını bana atıcak ya...

neyse bir turlayalım dedik baktık Levent Maslak gidip gelmişiz... motoru harika...çiçek gibi...motor 1500 de ...herif ilk bakımı bile yapmamış...garajda yatan bir motoru kapmış bizimki...gitti onları halletti devir falan derken bayağıda ıslanmış...şifayı kaptı kesin...ama motorun heyecanından tabi umrundamı insanın hastalık yağmur vs.....

kendisine hayırlı olsun diyorum...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    hayırlı,uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin hep güle güle kullansın bülent abi
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Hayırlı olsun, darısı başımıza olsun diyelim Metehan abim
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    hayırlı olsun resımlerı senden beklıos ozaman abi
    Ride your way

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    6000bin ytlye braz pahalı değilmi hayırlı olsun
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asosyal biridir...forum ortamlarını pek sevmez...uzaktan bakınır...ama sağlam motorcudur..
    tam tersi demekki sosyal biriymiş

hayırlı olsun cbf250 çok güzel motor... güle güle kullansın... aman ayaklıktaki demirin üzerine basmasın kolayca yamuluyor koruma demiri yoksa onu da taksın , sanırım 50 ytl civarlarındaydı. Ama koruma demiri kaza anında göstergeler ve kuyruk grenajını korumuyor... e neden takıyoruz o zaman? ben de bilmiyorum. mototalda cbf'e en çok giden ön camlardan biri var , ama 150€... pahalı olmasına rağmen şiddetle tavsiye ederim. Cbf'in kötü yanı bagajının olmaması , topcase işi halledecektir... aslında bagajımsı küçük birşey var gibi görünse de oraya koyduğunuz herşey hava filtresini tıkayacaktır... yan çantaya gelince , çanta takılınca egsos'a çok yaklaştığı için onu da tavsiye etmiyorum... lastik değiştirmek isterse de pirelli mt75 130/70 benim önerim... son olarak göstergeler çok açıkta duruyor aman dikkat etsin. çizilmesi halinde üst kapak 140 , alt kapak 48 ytl... değiştirmeyi bile düşünemiyorum.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    hayırlı olsun güle güle kullansın...

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun diyelim...! Insallah her motor sevdalisi bi gun hayalindeki motora kavusur...! O nun heyecanini ilk motorumu beklerken hissettiklerimden iyi biliyorum! Yagmurun altinda (ahmak islatan) 35 km surmustum! Biraksalar bi o kadar daha surerdim ama ; babam "Yarin geri veriyorum, delirdi cocuk!" deyince ev girmek zorunda kalmistim...! Guzel seyler ama bunlar! Hayat boyu da tatli bi tebessum birakir insanin yuzunde! Tipki ben bu yaziyi yazarken yuzumde olan gibi....!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    inşş kavuşur her kes ! ben de tabii ki
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    hayırlı olsun

( yirmibeş karekter )
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    hayırlı olsun kazasız belasız binmesi dileklerimle
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    hayırlı olsun rüzgarı bol olsun
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hayırlı olsun, çoookkkk çokkk güzel bir seçim
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Arkadaşımızın yeni motoru hayırlı olsun.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    sağolun arkadaşlar , darısı olmayanların başına evet 6.000 lira çok para ama motorunda sıfırdan farkı yok hani,

baya bi ER5 mi Gs500 mü diye ama her ikisininde üretimden kalkmış eski teknoloji bi motor olması km lerinin çok yüksek olması,

özelliklede kawa'nın yedek parça konusunda yaşattığı sıkıntılar ve bunların yanı sıra daha çok yakıcağını düşünerek bu kararı verdim...

yazın arkadaşlarla orası senin burası benim dolaşmak niyetiylede bunda karar kıldım...

iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar , allah kazasız belasız bi motosiklet hayatı nasip etsin hepimize...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Hayırlı olsun.

Güle güle bin.

Güzel bir motor almışsın. Kullandığımdan biliyorum
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolun arkadaşlar , darısı olmayanların başına evet 6.000 lira çok para ama motorunda sıfırdan farkı yok hani,

baya bi ER5 mi Gs500 mü diye ama her ikisininde üretimden kalkmış eski teknoloji bi motor olması km lerinin çok yüksek olması,

özelliklede kawa'nın yedek parça konusunda yaşattığı sıkıntılar ve bunların yanı sıra daha çok yakıcağını düşünerek bu kararı verdim...

yazın arkadaşlarla orası senin burası benim dolaşmak niyetiylede bunda karar kıldım...

iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar , allah kazasız belasız bi motosiklet hayatı nasip etsin hepimize...

Bülentim hem senin adına hemde hayat arkadaşının adına çok sevindim...full koruma üşütmeden gezki hastalığının tekrar nüksetmesin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    hayırlı uğurlu olsun

25 karaktere ulaşma kaygısıda tuhaf...
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bülentim hem senin adına hemde hayat arkadaşının adına çok sevindim...full koruma üşütmeden gezki hastalığının tekrar nüksetmesin...
    öyle kanka öyle illaki full koruma , bikaç eksiğimiz var onlarıda gidericez inşallah ;)
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)