Bilooo'da Honda cbf 250Sahibi Oldu...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı,uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin hep güle güle kullansın bülent abi
-
Hayırlı olsun, darısı başımıza olsun diyelim Metehan abim
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
hayırlı olsun resımlerı senden beklıos ozaman abi
-
6000bin ytlye braz pahalı değilmi hayırlı olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
asosyal biridir...forum ortamlarını pek sevmez...uzaktan bakınır...ama sağlam motorcudur..
tam tersi demekki sosyal biriymiş
hayırlı olsun cbf250 çok güzel motor... güle güle kullansın... aman ayaklıktaki demirin üzerine basmasın kolayca yamuluyor koruma demiri yoksa onu da taksın , sanırım 50 ytl civarlarındaydı. Ama koruma demiri kaza anında göstergeler ve kuyruk grenajını korumuyor... e neden takıyoruz o zaman? ben de bilmiyorum. mototalda cbf'e en çok giden ön camlardan biri var , ama 150€... pahalı olmasına rağmen şiddetle tavsiye ederim. Cbf'in kötü yanı bagajının olmaması , topcase işi halledecektir... aslında bagajımsı küçük birşey var gibi görünse de oraya koyduğunuz herşey hava filtresini tıkayacaktır... yan çantaya gelince , çanta takılınca egsos'a çok yaklaştığı için onu da tavsiye etmiyorum... lastik değiştirmek isterse de pirelli mt75 130/70 benim önerim... son olarak göstergeler çok açıkta duruyor aman dikkat etsin. çizilmesi halinde üst kapak 140 , alt kapak 48 ytl... değiştirmeyi bile düşünemiyorum.
-
hayırlı olsun güle güle kullansın...
-
Hayirli olsun diyelim...! Insallah her motor sevdalisi bi gun hayalindeki motora kavusur...! O nun heyecanini ilk motorumu beklerken hissettiklerimden iyi biliyorum! Yagmurun altinda (ahmak islatan) 35 km surmustum! Biraksalar bi o kadar daha surerdim ama ; babam "Yarin geri veriyorum, delirdi cocuk!" deyince ev girmek zorunda kalmistim...! Guzel seyler ama bunlar! Hayat boyu da tatli bi tebessum birakir insanin yuzunde! Tipki ben bu yaziyi yazarken yuzumde olan gibi....!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
-
inşş kavuşur her kes ! ben de tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
hayırlı olsun
( yirmibeş karekter )
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
hayırlı olsun kazasız belasız binmesi dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
hayırlı olsun rüzgarı bol olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Hayırlı olsun, çoookkkk çokkk güzel bir seçim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Arkadaşımızın yeni motoru hayırlı olsun.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
sağolun arkadaşlar , darısı olmayanların başına evet 6.000 lira çok para ama motorunda sıfırdan farkı yok hani,
baya bi ER5 mi Gs500 mü diye ama her ikisininde üretimden kalkmış eski teknoloji bi motor olması km lerinin çok yüksek olması,
özelliklede kawa'nın yedek parça konusunda yaşattığı sıkıntılar ve bunların yanı sıra daha çok yakıcağını düşünerek bu kararı verdim...
yazın arkadaşlarla orası senin burası benim dolaşmak niyetiylede bunda karar kıldım...
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar , allah kazasız belasız bi motosiklet hayatı nasip etsin hepimize...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Hayırlı olsun.
Güle güle bin.
Güzel bir motor almışsın. Kullandığımdan biliyorum
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
sağolun arkadaşlar , darısı olmayanların başına evet 6.000 lira çok para ama motorunda sıfırdan farkı yok hani,
baya bi ER5 mi Gs500 mü diye ama her ikisininde üretimden kalkmış eski teknoloji bi motor olması km lerinin çok yüksek olması,
özelliklede kawa'nın yedek parça konusunda yaşattığı sıkıntılar ve bunların yanı sıra daha çok yakıcağını düşünerek bu kararı verdim...
yazın arkadaşlarla orası senin burası benim dolaşmak niyetiylede bunda karar kıldım...
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar , allah kazasız belasız bi motosiklet hayatı nasip etsin hepimize...
Bülentim hem senin adına hemde hayat arkadaşının adına çok sevindim...full koruma üşütmeden gezki hastalığının tekrar nüksetmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayırlı uğurlu olsun
25 karaktere ulaşma kaygısıda tuhaf...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Bülentim hem senin adına hemde hayat arkadaşının adına çok sevindim...full koruma üşütmeden gezki hastalığının tekrar nüksetmesin...
öyle kanka öyle illaki full koruma , bikaç eksiğimiz var onlarıda gidericez inşallah ;)
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)