Hayırlı uğurlu olsun. Kaza bela uzak olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun. Kaza bela uzak olsun inşallah.
eyw.dostum sağolasın sanada hayırlı olsun ,kazasız belasız binesin inşallah, ER5 güzel motordur bende ciddi ciddi düşünüyodumda sonradan vazgeçtim , nedenleride yukarda yazdım zaten
ben forumlarda fazla yazmayı sevmiyorum nedense , bide dediği gibi ilk gün minik kardeşimin yanına gideyim dedim ondaydım yani bende beni pek tanıyan olmaz olm almışım almamışım kimin umrunda sanki falan dedim o da ben açıyım o zaman dedi
benim bu ara işler yoğun resim falanda koyamadım ama kısa zamanda koyucam inşallah , rezimsiz olmaz ama dimi....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bilocum Allah izin verirse işler yolunda giderse güzel gezilere imza atıcaz...valla bak...inanıyorum buna...
sen bu motordan daha iyisine layıksın dostum...birde foto koyda işimiz tam olsun...
Motosikleti: CBF250
yakışmış valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bencede motor büyüdükce dertlerde çoğalıyor...bize bunlar yeterde artar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
çiçek gibi makina nazar değmesin....valla bide kasksız çekilseydin be...
harbiden çok hoş makina. hem de bayıldığım renk.
Maaşallah. güle güle kullan birader.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlı olsun kazasız belasız binmesi dileklerimle
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
biloo tekrardan hayırlı olsun maşallah
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansin abimiz allah kaza bela vermesin guzel makine almis...
Valla rengide güzelmiş......
La kanka bu seferde vay kask nerde diye soracaktın dimi.?......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
teşekkür ederim kardeşim.....
sağol dostum...darısı başına...
ulan toparlak kanka bak makina görsün gözün...senin er 5 cayır cayır yakıyo tabi gezemiyon...biloda misafirim...dondurma doritos kola chocalete ne arasan var...büyrün gelin...fotoları görünce coştum kankayı bi 10 dakka ziyaret edem dedim...hadi çüzzz....
kasksız derken kanko biloda yakışıklı bir arkadaşımdır...bi sıfatını görek diye dedim...senin gibi eleği asmamış...
saçları dökmemiş ne kel ne fodul...kısmeti artsın diye dedim...bana lazım değil...
bezgin bekir mete handro...since by M.Ö.256
ER-5 AZ YAKIYOR İFTİRA ATMAYIN
Bülentcim sen mükemmel bir herifsin ya...bazı şeyleri haketmiyorsun dostum...en azından bu kader sana göre değil...
sen ne diyon biraderim tunga...er 5 i anlatsan biraz topikte...hep makara kakara kukara...abi 1 depon kaça doluyor...kaç km gidiyorsun onu söylesene bi...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)