Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bilooo'da Honda cbf 250Sahibi Oldu...

REKLAM ALANI
    rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam tersi demekki sosyal biriymiş

hayırlı olsun cbf250 çok güzel motor... güle güle kullansın... aman ayaklıktaki demirin üzerine basmasın kolayca yamuluyor koruma demiri yoksa onu da taksın , sanırım 50 ytl civarlarındaydı. Ama koruma demiri kaza anında göstergeler ve kuyruk grenajını korumuyor... e neden takıyoruz o zaman? ben de bilmiyorum. mototalda cbf'e en çok giden ön camlardan biri var , ama 150€... pahalı olmasına rağmen şiddetle tavsiye ederim. Cbf'in kötü yanı bagajının olmaması , topcase işi halledecektir... aslında bagajımsı küçük birşey var gibi görünse de oraya koyduğunuz herşey hava filtresini tıkayacaktır... yan çantaya gelince , çanta takılınca egsos'a çok yaklaştığı için onu da tavsiye etmiyorum... lastik değiştirmek isterse de pirelli mt75 130/70 benim önerim... son olarak göstergeler çok açıkta duruyor aman dikkat etsin. çizilmesi halinde üst kapak 140 , alt kapak 48 ytl... değiştirmeyi bile düşünemiyorum.

benim merak ettiğim şey cbf 250 ye nedense çanta hiç yakışmıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Hayırlı olsun dostum. Umarım güzel günlerde binersin
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    hayırlı olsun bu arada herkes cbf 250 alıyo hayrolaa neden acaba
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Hayırlı olsun....

kraljames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun
    [ ELAZIĞ-MT ]

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.......
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bu arada herkes cbf 250 alıyo hayrolaa neden acaba
    nedeni çok basit...segmentinin 1 numaralı motoru...debriyal teli kopmaz en azından...biraz kasa küçük ama yinede özellikleri bu açığı kapatıyor...torkuda iyi...2 kişi 120 ile rahat rahat il dışına çıkabilirsin...rampada zorlanmıyor...adı yetiyor yinede...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler metehan abi sen de gerçekten motora gönül verenlerdensin bu arada başkasının adına bu kadar sevinmek her baba yiğidin harcı değil
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Motosikleti
    Alıntı cgl125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler metehan abi sen de gerçekten motora gönül verenlerdensin bu arada başkasının adına bu kadar sevinmek her baba yiğidin harcı değil
    yok abi ona değilde bu *pneden kurtulduğuma seviniyom...hani kankamdır ama iş güc ekerim bi şekilde kolay...ama herifin evi az ötemde yav...burnumu kaşısam görüyor yani...potansiyel artcı yani...sakat işler...motoru oldu derin bir oh çektim be abicim...

ondan çok sevindim...birde bana soruyor...yeminle sevindinmi diye...sanki kötülüğünü istiyoz...

manitayı alır artık ver elini İzmit...vs...Edirne demeye başladı valla...

ha birde muhasebe sorumlusudur kendisi...lazım falan olur...portföyde bulunsun...

anladım şimdi durumu
    bende yıldızdayım biliyosunuzdur lazım olursa gerçi öğrenci statüsünden kurtulamadık hala ama öğrenciysekte kıdemliyiz sonuçta bişey lazım olursa halletmeye çalışırız gerçi okul okul olsa beni adam ederdi ya neyse
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi ona değilde bu *neden kurtulduğuma seviniyom...hani kankamdır ama iş güc ekerim bi şekilde kolay...ama herifin evi az ötemde yav...burnumu kaşısam görüyor yani...potansiyel artcı yani...sakat işler...motoru oldu derin bir oh çektim be abicim...

ondan çok sevindim...birde bana soruyor...yeminle sevindinmi diye...sanki kötülüğünü istiyoz...

manitayı alır artık ver elini İzmit...vs...Edirne demeye başladı valla...

ha birde muhasebe sorumlusudur kendisi...lazım falan olur...portföyde bulunsun...
    kanka niye bu kadar sevindiğini biliyodum zatende yüzüne vurmak istemedim o yüzden sürekli sorup durdum

cgl125 bu arada bu minik kardeşimle tanışıklığımız 2 seneye yakındır , seyrantepe'ye taşındığım 1,5 sene içerisinde birbirimizi motorcu olarak tanımamıza rağmen hiç aynı anda ikimizinde motoru olmamıştı hep konuştuk durduk sadece bu kadar bi süre sonra ikimizinde olunca birden sevindirik olduk anlıcan
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Alıntı cgl125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım şimdi durumu
    bende yıldızdayım biliyosunuzdur lazım olursa gerçi öğrenci statüsünden kurtulamadık hala ama öğrenciysekte kıdemliyiz sonuçta bişey lazım olursa halletmeye çalışırız gerçi okul okul olsa beni adam ederdi ya neyse
    bilmemi la ...

bilocan evet ama benim için değişen bir şey varmı...yani senin adına mutlu olmaktan başka hayatım aynı...bugün seni arayım dedim ama motoru aldık ararsın düşünme diye aramadım valla... yaz gelsin çok takılırız...hatta ben motoru satarsam bu sefer dünya tersine döner... ama ben yine evimde yordun bir şekilde istirahat halinde olacağım...sen keyfine bak dostum...

öyle abi bu tutku farklı bişey ben jawayı aldığımda şu an hala bende noter satışını yaptığımızda motoru hiç çalışıyoken görmemiştim motor o kadar bakımsızdı ki şehir içinde binmek istemezsin ben o motorla sakaryadan istanbula kış başlangıcında gece 22:00 gibi yola çıktım tabi 150 km yolu 3 saatte geldim yolda kala kala bi ara konaklamayı sabah yola dewam etmeyi falan düşündüm benzin istasyonunda öyle bi imkan yok muş zaten durunca bi daha çalışmıyodu motor ondan başka yerlerede sormadım istanbula geldim eve 250 metre kala gaz teli koptu sonra zaten bir sürü trafik sorunları çıktı metehan abi bilir bi kısmında kendisi yardımcı oldu saolsun yani bana çıkarmadığı dert kalmadı aslında ama yine de üstüne binip gittiğim sanki herseferinde ilk defa biniyomuşum gibi bişey oluyo hangi motor olursa olsun bu böyle bişeye tutkuyla bağlıysan böyle oluyo herkese tekrar hayırlı kazasız belasız sürüşler
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

Motosikleti
    abicim mobiletin bile varsa en güzel motor odur...yeterki seni yolda bırakmasın...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kardeş hayırlı olsun.....Aha bu panda yavrusuna dedimki istersen benim başlığı sen aç...Bana dediki resim olmadan açamam kanka....Neymiş prensip miş...

Eeee sen nasıl razı ettin......Fındık fıstık mı istedi senden...?...

Senin de alacağın olsun kanka.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş hayırlı olsun.....Aha bu panda yavrusuna dedimki istersen benim başlığı sen aç...Bana dediki resim olmadan açamam kanka....Neymiş prensip miş...

Eeee sen nasıl razı ettin......Fındık fıstık mı istedi senden...?...

Senin de alacağın olsun kanka.....
    bak yeminle olay başka len...bu arkadaşın bi hevesi vardı...senin gibi elinde 5 tane motoru yoktu...ilk sevincini sağolsun evimin kapısında yarım saat bekleyerek benle paylaştı...hemen o akşam açtık topiği...yani bende misafirken açtık...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    ikinize de hayırlı olsun
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cgl125 bu arada bu minik kardeşimle tanışıklığımız 2 seneye yakındır , seyrantepe'ye taşındığım 1,5 sene içerisinde birbirimizi motorcu olarak tanımamıza rağmen hiç aynı anda ikimizinde motoru olmamıştı hep konuştuk durduk sadece bu kadar bi süre sonra ikimizinde olunca birden sevindirik olduk anlıcan

harbidende böyle oldu bak...

Len Kurtlar vadisi başlıyor...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak yeminle olay başka len...bu arkadaşın bi hevesi vardı...senin gibi elinde 5 tane motoru yoktu...ilk sevincini sağolsun evimin kapısında yarım saat bekleyerek benle paylaştı...hemen o akşam açtık topiği...yani bende misafirken açtık...

Yemezler olm....Kanka dedik bağrımıza bastık......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)