26,03,2007 TARİHİNDE YENİ ALDIĞIM HYOSUNG GT 250 COMET İLE KAZA YAPTIM BİLEĞİMDE BİR PLATİN VAR 30 KM HİZLA GİDERKEN ÖNÜME BİR ÇOCUK FIRLADI EZMİYEYİM DİYE FREN SERT KIRDIM VE MOTOR ACAĞIMA DÜŞTÜ .HAVALARDA GÜZEL NE KADAR KÖTÜ DİMİ ARKADAŞLAR
26,03,2007 TARİHİNDE YENİ ALDIĞIM HYOSUNG GT 250 COMET İLE KAZA YAPTIM BİLEĞİMDE BİR PLATİN VAR 30 KM HİZLA GİDERKEN ÖNÜME BİR ÇOCUK FIRLADI EZMİYEYİM DİYE FREN SERT KIRDIM VE MOTOR ACAĞIMA DÜŞTÜ .HAVALARDA GÜZEL NE KADAR KÖTÜ DİMİ ARKADAŞLAR
geçmiş olsun ayak bileğin düzelince güzel havalarda dolaşırsın inşallah
kötü olmuş ama saglık olsun..
çabuk iyleşirsin umarım..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
geçmiş olsun Erenköy demi oturuyorsun?
Hem gecmis olsun, hem de hosgeldin. Kaza yapip eve hapis, motorundan uzak kalinca geldin heralde?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Çok geçmiş olsun, aman dikkat, motorun şakası olmaz.
"Motosiklet Özgürlüktür."
geçmiş olsun.
büyük ihtimal motosiklet botu yoktu ayağında daha az hasarla atlatabilirdin.
Çok geçmiş olsun,motorunu dururken devirip ayağı altında kalan ve ayağını kıranlar bile var üzülme çabuk iyileşirsin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Geçmiş olsun... Çabuk iyileşmen dileğiyle...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
geçmiş olsun .................
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
geçmiş olsun. bir an önce yollara dönmen dileğiyle
tez zamanda iyileşip motoruna binmen dileğiyle, geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar...
Saygılarımla...
geçmiş olsun hocam..............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun arkadaşım.ayağında ne vardı?bot?ayakkabı?
geçmiş olsun dostum kısa zamanda sağloığına kavuşman dıleğimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)