çok geçmiş olsun aynı olay tam bir hafta önce benimde başıma geldi yayalar bize hiç dikkat etmiyor:(
çok geçmiş olsun aynı olay tam bir hafta önce benimde başıma geldi yayalar bize hiç dikkat etmiyor:(
:mrgreen:
çok geçmiş olsun çok üzücü! bir yandan çocuğa vursan belkide hayati tehlike'de geçirebilir'di allah(c.c)razı olsun! çok iyi bir insansın'ki kendini tehlikeye atmak bahasına çocuğa vurmadın açil şifa 'sabır diliyorum........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
geçmiş olsun :( :( :( ............
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
geçmiş olsun acil şifalar..
çocuğa çarpsan bişi olmazdı..ben denedim bişi olmuyo..şimdiki çocuklar gayet sağlam oluyolar
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Çok geçmiş olsun.........................
Geçmiş olsun işte yine aynı örnek hızlı gitmiyorsun dikkatlisin ama yola aniden fırlayan cocuk kaza sebebi bu kedi köpekte olabilirdi.
Geçmiş olsun arkadaşım....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Geçmiş olsun ........ ..................
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
geçmiş olsun. bir an önce iyileşmen ümidi ile
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
çok geçmiş olsun arkadaşım...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
geçmiş olsun.Bir daha başına gelmesin inşallah
itina ile kaza yapılır
Kardeş geçmiş olsun.umarım bi daha böyle olaylarla karşılaşmazsın...
bu arada önüne çocukta fırlar arabada cıkar.burası türkiye.sen daha dikkatli olmaya bak
Geçmiş olsun kardeşim, bir an evvel iyileşte yanındakilerde artık yastık taşımaktan kurtulsun BU arada yastığıda motorun renginde seçmişsin yakışmış...
geçmiş olsun arkadaşım umarım tekrarını yaşamazsın
geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)