Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Yeni Aşkımmmm.....

REKLAM ALANI
    huluti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 150 T-1
    kazasız belasız... iyi günlerde kullan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    yakışmış motor..hemde çok..elbiselerde güzel..
    dikkatli kullanman ve tadına varman dileklerimle..
    GAME OVER

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok!!BElki İlerde Burgman 400
    tebrikederim güzel bir motor almışsın burdaki bazı felaket tellallarınıda fazla dinlememeni öneririm.Hemen üşüşmüşler başına zaten arkadaşlar motor konusunda profesör ya cok biliyolar.Sen bak keyfine rüzgarın kokusunu hisset cıkar keyfini hayırlı olsun............
    16 BYB 49

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı oxygen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tebrikederim güzel bir motor almışsın burdaki bazı felaket tellallarınıda fazla dinlememeni öneririm.Hemen üşüşmüşler başına zaten arkadaşlar motor konusunda profesör ya cok biliyolar.Sen bak keyfine rüzgarın kokusunu hisset cıkar keyfini hayırlı olsun............
    Üstüme alındım hadi bakalım. Söylediğimizin neresi yanlış? Hadi dinliyorum seni de ki şu kısımda hatalısınız.

Biz en azından teknik bir şeylerden bahsediyoruz, boş konuşmuyoruz bazıları gibi (üstüne alınabilirsin sen de aynı benim gibi).
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstüme alındım hadi bakalım. Söylediğimizin neresi yanlış? Hadi dinliyorum seni de ki şu kısımda hatalısınız.

Biz en azından teknik bir şeylerden bahsediyoruz, boş konuşmuyoruz bazıları gibi (üstüne alınabilirsin sen de aynı benim gibi).
    evet belki yazdığım biraz genelleme olmuş olabilir ama benım laflarımdakı agırlık bu boş konuşanlara.Hayatında cın malından baska bıseye bınemeyen bazı uyelerımız bakıyorumda her konuda ahkam kesıp duruyolar.Zevk göreceli bir kavramdır sencede ole degılmı.Hatun tercıh etmıs almıs,Tabıkıde egıtımını alsada oyle bınse en guzelı ama sonucda sende ıyı bılırsın konu motor olunca akan sular durur.Beynın mantık ıle ılgılı olan bolumu calısmıyor

Sen alınma yinede üstüne gerci senınde motor hakkındakı bılgılerınde tartısılır ama tanısmak kısmet olmadı bir turlu Capişşşşş ???
    16 BYB 49

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    evet belki yazdığım biraz genelleme olmuş olabilir ama benım laflarımdakı agırlık bu boş konuşanlara.Hayatında cın malından baska bıseye bınemeyen bazı uyelerımız bakıyorumda her konuda ahkam kesıp duruyolar.Zevk göreceli bir kavramdır sencede ole degılmı.Hatun tercıh etmıs almıs,Tabıkıde egıtımını alsada oyle bınse en guzelı ama sonucda sende ıyı bılırsın konu motor olunca akan sular durur.Beynın mantık ıle ılgılı olan bolumu calısmıyor

Sen alınma yinede üstüne gerci senınde motor hakkındakı bılgılerınde tartısılır ama tanısmak kısmet olmadı bir turlu Capişşşşş ???
    Tecrübe ve eğitim. Birisini 10 saatte, 15 saatte tamamlarken, diğerini tamamlamak için belki de yıllar gerekmekte. Yukarıdaki cümlenizde unuttuğunuz şey budur işte. Ayrıca son cümlenizden, bir şeyleri ne kadar açıklamaya çalışsam da anlamayacağınız, anlamak istemeyeceğiniz belli. O yüzden uzatmıyorum.
    Saygılar sunarım.

Kimisi sadece vücuduyla kullanır motoru, kimisi hem vücuduyla hem de aklıyla.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    Tecrübe ve eğitim. Birisini 10 saatte, 15 saatte tamamlarken, diğerini tamamlamak için belki de yıllar gerekmekte. Yukarıdaki cümlenizde unuttuğunuz şey budur işte. Ayrıca son cümlenizden, bir şeyleri ne kadar açıklamaya çalışsam da anlamayacağınız, anlamak istemeyeceğiniz belli. O yüzden uzatmıyorum.
    Saygılar sunarım.

walla yeri geldiği zaman bu sitede geyikden öte ciddi konularda konuşabilecek insanlarında olduğunu görmek keyif verdi.teşekkürederim saygılar bizden
    16 BYB 49

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Güle Güle Kullan Kitap Gibi Motor................kazasiz Sürüşler

Motosikleti
    gt250 r
    altındaki motorun nekadar güçlü olduğu değil ona nasıl hükmettiğin önemli zaten abilerimizde aynı şeyi vurguluyolar allah kazadan beladan korusun darısı olmayanlarınbaşına
    [CENTER][/CENTER][B][COLOR="Black"] sadece keşfetmek için bak [/COLOR]
    [COLOR="Red"]www.samstattoostudio.com[/COLOR][/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    meliss bir motor aldı...maşallah ortalığı yıktı....yollarda napar düşünemiyorum...Millet Melise bakacam diye kaza yapmasın...

garı kısmısına motor kullandırmamak lazım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    [QUOTE=mete_han;634433]meliss bir motor aldı...maşallah ortalığı yıktı....yollarda napar düşünemiyorum...Millet Melise bakacam diye kaza yapmasın...

garı kısmısına motor kullandırmamak lazım..

olurmu aramısda onlarda olsun gercı ben pek bursada bole racıng kullanan hanım kızlarımıza rastlyamadım ama bakalım belkı karsılasırız gunun bırınde
    16 BYB 49

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    [QUOTE=oxygen;634482]
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meliss bir motor aldı...maşallah ortalığı yıktı....yollarda napar düşünemiyorum...Millet Melise bakacam diye kaza yapmasın...

garı kısmısına motor kullandırmamak lazım..

olurmu aramısda onlarda olsun gercı ben pek bursada bole racıng kullanan hanım kızlarımıza rastlyamadım ama bakalım belkı karsılasırız gunun bırınde
    bugün Çiftehavuzlar'da sarışın(ipek gibi saçları olan..) bir hatun gördüm racing makinanın üstünde...abicim benim araba sürüş konsantrosyonum bile bozulda valla...o kadar tatlı hatundu...kaskla ağzım açık kaldı...birde kaskı çıkarsa kaza yapcam...

o kadar hatları düzgündü yani...(motorun)

ama itiraf edeyim...racing kültüründe pek yeri yok hatunların...pek alışmadığımız içinmidir.. erkek hegemonyasının ürünümdür.. dar düşüncemidir...at bakışımızmıdır bilemiyorum...ama bu düşüncemi tarif edemiyorum...işte eyle...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    250 mct
    hayırlı uğurlu olsun...çok yakışıklı durmuş valla...kazası belasız güzel günlerde kullan ırsın inşallah

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Meliss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım niye küseyim, tam tersi, beni düşünüp, güzel fikirlerini paylaştığın için minnettrarım... Ayrıca bugün ilk uzun yolculuğuma çıktım.. Gerçekten dediğin gibi, insan nekadar hız yapmayacağım desede hız yapılıyor.. kim nederse desin.. ben o kadar dedim "yapmıcam yapmıcam " diye,, amaaaa maaleseff oluyorr.... çok haklıymışısın...
    Fıstık bende söyledim o kadar, ben düşünmedim mi seni yani

Demişsiniz ;
    Onur
    Saygılar sunarım.

Demiş..
    Yeterli buldum bende yazmıyorum
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    çok moda oldu bu; rüzgarı hisset, kendini bırak gitsin gibisinden ıvır zıvır laflar.
    genelde motorla pek hız yapmamış (200 kmh den sonra o rüzgarda tutun tutunabilirsen) ciddi manada kaza görmemişlerin hariçten gazel okumaları olarak algılıyorum.
    yaw hız mı yapacak şimdi bu arkadaş derseniz, cevap hazır: neden cbr600f alsın ozaman.
    rüzgar isteyen çıksın tepe başına açsın bağrını motora gerek yok.
    tüm uyarılarımız arkadaşın çok çok dikkatli olması ve böyle bir motorun sınırlarını pek zorlamaması yönündedir.
    şimdilik bu kadar; bunları eleştirmeye devam eden olursa ben de eleştirinin dozunu artırırım.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rüzgar isteyen çıksın tepe başına açsın bağrını motora gerek yok.
    Değil mi ya değil mi

Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdilik bu kadar; bunları eleştirmeye devam eden olursa ben de eleştirinin dozunu artırırım.
    Tarz sahibi olmak böyle bişey işte Ama biraz kadirizm mi kokuyor

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler.. bu arada lastiklerdeki desenler de çok hoş olmuş senden önceki sahibi de bayandı galiba

Motosikleti
    bakıyorumda düşünce olarak çoğunluğa uymayınca hemende tepkiler yükseliyor.
    hmmm umrumdamı? değil tabikiii
    16 BYB 49

Motosikleti
    HONDA 1100 XX
    Cok güzel bir secim yapmışsınız bence ve motorunuz gercekten cok diri duruyor fiyatı belki biraz yüksek olmuşsada önemli olan motorun diriliği ve bakımlı olması. Hayırlı olsun...

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)