hayırlı uğurlu olsun yakışmış.
darısı bizim başımıza
kazasız sürüşler dilerim
hayırlı uğurlu olsun yakışmış.
darısı bizim başımıza
kazasız sürüşler dilerim
hayırlı uğurlu olsun .. allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
bende makinayı büyütmeyi düşünüyorum ben hyosung GT 250 R istiyodum şimdilik 600 bana fazla gelir diye ama kafam şuan bulanmış durumda inan beni gaza getirdin her an 600 lük bir japon makina alabilirim
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
çok güzel harika bir motor güle güle kullan... kazasız belasız
Umarım ilk aldığın günkü gibi mutluluktan uçarsın, hızdan değil...
Bu arada merak ettim, boy kaç?
"3000 yıllık tarihini sorgulamadan yaşayan insan, günübirlik yaşayan insandır." GEOTHE:sunny:
MotosikLetin çok şık sana da çok yakışmış hayırLı ugurLu oLsun.Kazasız beLasız sürüşLer diLerim.Aramızda daha çok bayan sürücü görmek diLegi iLe...
Born To Be wild,Live to Ride...
herkese tek tek teşekkür ederim, beni motora yakıştırdığınız ve acımasız eleştiriler yapmadığınız için Guardian Boyum :166 cm Kilom:51 Kanuni gibi ayaklarım tam yere basmıyor ucunda duruyorum
hayırlı olsun iyi günler de kullan
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
kazasız belasız uzun kmler diliyorum arkadaşım
melisssssssssssssssssssssssssss
yaaaaa çok kıskandım vallaha seniiiii. bende istiyorummmm. senden bir ricam var. hani evlenmek isteyen genç kızlar düğünde gelinin ayakkabısını altına isimlerini yazdırırlar ya... işte bende şimdi senden motorunun lastiğine ismimi yazmanı istiyorum belki dileğim kabul olurda benimde bir CBR 600 F im olur ne dersin ?????
şaka bir yana gerçekten hayırlı olsun. böyle cesur hatunları görünce daha bir hoşuma gidiyor. tebrik ediyorum seni sevgiler
hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşAllah.
yanlış anlamazsan sana bir soru soracam. aldığın motoru mu iyi tanımıyorsun yoksa fazla mı cesursun.
hayırlı olsun güle güle kullan F4 değilmi o makina inşallah elinde patlamaz
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
MELİS
hayırlı olsun güe güle kullan. sanırım 98 model kaç km'de?Düşündüm, taşındım ve sonunda 600'lük bir makina almaya karar verdim... İlk motorum Kanuni Seyhan 250'ydi.. üzerinde karikatür gibi durduğum söyleniyordu sanırım sonunda kendi kalıbıma uygun motoru buldum... gerçekten inanılmaz bir duyguymuş... çoook mutluyummm.....
hayırlı olsun
nice kazasız belasız km'lere
bu arada jantlardaki kareler çok güzel durmuş
güle güle kullan
motosikletin çok güzel damalar'da çok yakışmış
evet 98 model.. 22.000 kmde.. şimdi diyeceksin o km yalnış, kesin oynama yapılmış.. ama orjinal km olduğu kanıtlandı... zaten gidişinden, sesinden kısaca herşeyinden belli...
aldığım motoru gayet iyi tanıyorum, ama sanırım birazda cesur yönüm var.. kendime güveniyorum, şu an tabiki acemiyim bu motorun ama en kısa zamanda üstesinden geleceğimden eminim... benden kaçan da uçan da kurtulmaz
okadar araştırma yapmışsın.orijnal km oldugunu kanıtlamışsın motorunda geçmişini biliyorsun sanırım.daha söylenecek birşey yok güle güle kullanevet 98 model.. 22.000 kmde.. şimdi diyeceksin o km yalnış, kesin oynama yapılmış.. ama orjinal km olduğu kanıtlandı... zaten gidişinden, sesinden kısaca herşeyinden belli...
evet melis gerçekten temiz bi makina biliyoruz onu biz şarköyden o makina fiat biraz pahalı ama olsun
ok yaydan çıkmış ne desek boş, dikkatli kullan, kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)